آموزش کار با گوگل ادسنس و شیوه کسب درآمد
گوگل ادسنس، یکی از سرویسهای رایگان شرکت گوگل است که سالیانه بخش بزرگی از درآمدهای گوگل از آن بدست میآید. ادسنس یک سرویس رایگان تبلیغاتی است که میتوانید در آن نه به عنوان تبلیغ کننده بلکه به عنوان نمایش دهنده تبلیغات فعالیت کنید. به علت عدم پشتیبانی گوگل ادسنس از زبان فارسی، استفاده و کسب درآمد از این برنامه برای فارسی زبانان کمی دشوار بوده و مشکلات بسیاری را در پی دارد. اما اگر وب مستر یا وبلاگ نویسی هستید که شرایط انجامش را دارید، بهتر است با نحوه کار با آن آشنا شوید. قبل از ثبت نام و عضویت، در ادامه به آشنایی مقدماتی با گوگل ادسنس میپردازیم.
سرویس گوگل ادسنس چیست؟ (Google adsense)
همانطور که در بالا ذکر شد گوگل ادسنس یک سرویس رایگان تبلیغاتی گوگل است و به وبلاگ نویسان و کسانی که دارای سایت میباشند و تمایل به قرار دادن تبلیغات در وب سایت خود دارند، اجازه میدهد تبلیغهای متنی، تصویری، ویدیویی و یا هر تبلیغ چند رسانهای که با محتوا و مخاطبان سایتشان ارتباط دارد را بر روی وب سایت خود قرار دهند و از طریق نمایش این تبلیغات کسب درآمد کنند. به احتمال زیاد در هنگام بازدید از سایتهای خارجی تبلیغاتی بر روی صفحه سایت آنها مشاهده نمودهاید که این تبلیغات همان سرویس گوگل ادسنس میباشد. در واقع یکی از سادهترین راههای کسب درآمد توسط سایتها استفاده از سرویس گوگل ادسنس میباشد. تبلیغات موجود در گوگل ادسنس توسط گوگل مدیریت میشوند.
در گوگل ادسنس از طریق دو روش درآمدزایی صورت میگیرد.
روش CPM (پرداخت به ازای بازدید کننده) و CTR (میانگین تعداد کلیک)
در روش اول تعداد بازدیدهای انجام شده از وبسایت و در روش دوم، میانگین تعداد کلیک افراد بازدیدکننده بر روی تبلیغ، مد نظر خواهد بود. هر دو روش بالا بر افزایش کسب درآمد تاثیرگذار هستند. اما بر اساس تجربه روش CPM بیشتر مورد توجه مدیران وب سایت قرار میگیرد و از اهمیت بالاتری نیز برخوردار است. زیرا با تمرکز بر روی آن علاوه بر افزایش ترافیک ، رتبه سایت خود را در نتایج جست وجو بهبود میبخشند.
آمار گوگل نشان میدهد در سه ماه ابتدایی سال ۲۰۱۴، گوگل مبلغ ۳.۴ میلیارد دلار از گوگل ادسنس درآمد داشت که تا انتهای سال ۲۰۱۴ به میزان ۱۳.۶ میلیارد دلار رسید. درآمد کسب شده از تبلیغات گوگل ادسنس از طریق چک یا واریز اینترنتی به حسابی که در هنگام ثبت نام وارد کردهاید پرداخت میشود. شاید نحوه کسب درآمد از گوگل ادسنس و نحوه کار با آن برای افرادی که نخستین بار با آن آشنا میشوند، کمی دشوار به نظر برسد.
کسب درآمد از این سرویس را میتوان به سه مرحله زیر خلاصه کرد:
- ایجاد وب سایت به زبان غیر فارسی
- افزایش بازدید کننده از طریق تولید محتوای جذاب و رعایت اصول سئو
- ثبت نام در سرویس تبلیغاتی گوگل ادسنس و قرار دادن آن در سایت خود برای شروع درآمد زایی از آن .
در حال حاضر نزدیک به ۱۵ میلیون وب سایت از سرویس تبلیغاتی گوگل، استفاده میکنند. در ادامه به تحلیل و بررسی نکات فوق میپردازیم.
انواع تبلیغات در گوگل ادسنس
Page Level Ads
یکی از انواع تبلیغات گوگل ادسنس، تبلیغات Page Level میباشد که در این روش از تکنولوژی بهینه سازی استفاده میشود. در این روش وقتی که شما تبلیغات را در صفحات مورد نظر قرار میدهید، گوگل ادسنس زمانی تبلیغات را به مخاطب نشان میدهد که از تجربه کاربری خوب و بازدهی بالای تبلیغ مطمئن باشد.
تبلیغات ویدیویی
در این نوع تبلیغات، گوگل ادسنس این اجازه را به نمایش دهنده میدهد تا تبلیغات ویدیویی را بر روی سایت خود قرار دهد. مدیر وب سایت میتواند تبلیغ مرتبط با سایت خود را را انتخاب کرده و با استفاده از player وب سایت خود آن ها را پخش کند.
تبلیغات جستجو محور
در این روش تبلیغاتی، گوگل ادسنس این اجازه را به ناشران میدهد تا تبلیغات مرتبط با یک کوئری جستجوی خاص را در وب سایت خود نشان دهد و ۵۱% از مبلغ تبلیغ را برای انتشار آن دریافت کند. مبلغ حاصل از نوع تبلیغ محتوا محور ۶۸% کل مبلغ میباشد. اما به دلیل نرخ کلیک بالای تبلیغات جستجویی این نوع تبلیغات طرفداران بیشتری را به خود اختصاص داده است.
۱۳ عامل مؤثر برای موفقیت فروشگاه اینترنتی
سرویس تبلیغاتی گوگل ادسنس برای چه وب سایتهایی کارآمدتر است؟
گوگل ادسنس دارای موتور جستجوگر هوشمندی است که میتواند بر اساس محتوا و مطالب مربوط به وب سایت شما، تبلیغات تخصصی و مرتبطی را پیشنهاد کند. افرادی که تبلیغات خود را برای نمایش در وب سایت در اختیار سرویس گوگل ادسنس قرار میدهند، می خواهند تبلیغاتشان برای افرادی به نمایش گذاشته شود که در جستجوی این محصولات هستند. بنابراین هرچه مطالب وب سایت شما تخصصیتر باشد، شانس بیشتری برای فعالیت در گوگل ادسنس و درآمدزایی پرسودتری از طریق دریافت تبلیغات خواهید داشت.
به عنوان مثال وب سایتی که به طور تخصصی در زمینه پوست و مو و مطالب وابسته به آن تولید محتوا میکند، شانس بیشتری برای دریافت تبلیغات دارد تا وب سایتی که درباره تکنولوژِی(بصورت کلی) به تولید محتوا میپردازد یا یک سایت فروش پوشاک به نسبت سایتی که بطور کلی به تولید محتوا در زمینه فشن و مد می پردازد از شانس بیشتری برای دریافت تبلیغات برخوردار است.
بطور کلی هرچه موضوع از دید مخاطب جذابتر باشد، شانس دریافت تبلیغات برای این وب سایت بیشتر خواهد بود. به عنوان مثال: موضوعاتی مانند وام مسکن در کشورهای اروپایی طرفداران بسیاری دارد و از جذابیت بیشتری برای مخاطبین برخوردار است. در نتیجه وب سایتهایی که این موضوعات را پوشش میدهند از شانس بیشتری برای دریافت تبلیغات برخوردار خواهند بود.
اهمیت محتوا در گوگل ادسنس
علاوه بر اهمیت محتوای تخصصی برای سرویسهای تبلیغاتی گوگل ادسنس نکته مهم دیگر تولید محتوای ویژه و منحصر به فرد هر وب سایت میباشد. موتورهای جستجوی گوگل بسیار هوشمندانه عمل میکنند و محتوای کپی شده یا تکراری را از جستجوی خود کنار میگذارند. در برخی از مواقع نویسندههای وب سایت از نرم افزارهایی همانند Article Spinning استفاده میکنند. در این روش، نرم افزار محتوای تکراری را دریافت کرده و بعضی از کلمات را با موارد مشابه جایگزین میکند ولی این روش اشکالات بسیاری دارد.
اولین اشکال این است که در برخی اوقات مطالب جایگزین شده فاقد معنا بوده و یا مفهوم درست و صحیحی را منتقل نمیکنند. در نتیجه تعداد کاربران سایت کاهش یافته و درآمد حاصل از گوگل ادسنس شما نیز کم میشود. مورد دیگر آنکه موتور جستجوی گوگل از نرم افزارهای Article Spinning باهوشتر هستند. (به خصوص در زبان انگلیسی که جستجوی Semantic دیگر جزوی از الگوریتم موتور جستجوی گوگل شده است).
حتماً میدانید که گوگل با رباتها و نرم افزارهای اخلالگر مشکلات زیادی دارد. پس از این دسته از نرم افزارها برای تولید محتوا در سایت و یا وبلاگ خود استفاده نکنید. مشکل اصلی زمانی رخ میدهد که گوگل ادسنس متوجه این تقلب یا اسپمینگ شما میشود. در این صورت دامنه وب سایت و حتی نام صاحب دامنه در لیست سیاه قرار میگیرد و شما نمیتوانید نه با وب سایت و نه با نام خودتان برای وب سایت دیگر در گوگل ادسنس عضو شوید.
مطالب و محتویات جذاب برای گوگل ادسنس
وب سایت یا وبلاگهایی با محتوای خرید و فروش اسلحه، مشروبات الکلی و ترویج فساد از نظر گوگل ادسنس قابل تأیید نمیباشند. به جز سه مورد گفته شده، محتواهای دیگری در وب سایت و یا وبلاگ توسط گوگل تأیید میشود. حال این سؤال مطرح میشود که چه محتوایی منجر به افزایش درآمد از این طریق خواهد شد؟ سه دسته از پرسودترین موضوعات مورد توجه در گوگل مطالب اقتصادی، پزشکی و بیمه میباشند و سرویس گوگل بالاترین مبلغ را بابت آنها پرداخت میکند.
درآمد حاصل از تبلیغات گوگل ادسنس
همواره این سؤال مطرح است که از سرویس تبلیغاتی گوگل ادسنس چقدر میتوان درآمد کسب نمود؟
پاسخ این سؤال مشخص نیست. زیرا درآمد حاصل از این سرویس متغیر بوده و به عوامل گوناگونی بستگی دارد.
تعریف مدیریت ریسک و ۸ مرحله اجرایی آن
از جمله عوامل مؤثر بر میزان درآمد از گوگل ادسنس میتوان به موارد زیراشاره کرد:
- میزان ترافیک وب سایت
- نوع محتوای وب سایت
- تعداد آگهی دهندهها درحوزه تجاری
- موقعیت قرارگیری تبلیغات ادسنس در وب سایت
- نوع ترافیک وارد شده به وب سایت
تمامی این موارد بر میزان درآمد حاصل از تبلیغات ادسنس مؤثر میباشند. اگر شما بتوانید از موارد ذکر شده به صورت اصولی استفاده کنید، میتواند تضمینی برای درآمد بالای شما باشد.
آیا در ایران میتوان از سرویس گوگل ادسنس استفاده کرد؟
ثبت نام در این سرویس برای کاربران ایرانی به دلیل وجود تحریمها ناممکن است. زیرا شرایط عضو شدن در گوگل ادسنس با استفاده از نام و آدرس حقیقی شهر صورت میگیرد. اما مثل همیشه روشی برای دور زدن تحریمها وجود دارد. یکی از این روش ها استفاده از آدرس یکی از بستگان و یا دوستانی است که در خارج از ایران زندگی میکنند. پس از ثبت نام یک نامه حاوی کد تأیید اکانت از طرف گوگل به آدرس داده شده در هنگام ثبت نام ارسال میشود و فعالیت شما و کسب درآمد به وسیله سرویس گوگل ادسنس به صورت رسمی آغاز می گردد.
تأیید حساب کاربری بین یک هفته تا یک ماه زمان میبرد. بازه زمانی به طور مستقیم به کشور مقصد و محل آدرس شما بستگی دارد. به عنوان مثال اگر آدرس شما در کشور آمریکا باشد، این زمان به کمتر از یک هفته کاهش مییابد. استفاده از آدرسهای مجازی جز هدر دادن زمان و هزینه چیزی نصیب شما نخواهند کرد. پس توجه داشته باشید هنگام ثبت نام از آدرس حقیقی خود استفاده نمایید.
نکته
از جمله نکات دیگری که در هنگام ثبت نام باید آن را در نظر بگیرید، سابقه وب سایت شما میباشد. همانگونه که موتورهای جستجو به سایتهای جدید رتبه بالایی نمیدهند، گوگل ادسنس نیز در تأیید حساب کاربری وب سایتهای جدید محتاط عمل میکند. بنابراین سعی کنید قبل از ثبت نام در این سرویس، ابتدا در سایت خود محتوای با کیفیت تولید نمایید تا شانس شما برای پذیرش در این سرویس افزایش یابد.
همواره بیاد داشته باشید تا با صبوری، شرایط مورد نظر را برای تأیید در گوگل ادسنس فراهم کنید تا در همان مراحل اولیه بتوانید تأییدیه حساب کاربری خود را دریافت کنید. زیرا ثبت نامهای مکرر شانس تأیید اکانت تان را کاهش میدهد. تحریم ایران سبب شده تا وب سایتهایی با پسوند (ir ) شانسی برای قبولی در گوگل ادسنس نداشته باشند. به همین دلیل باید از سایر پسوندهای جهانی مانند com. استفاده نمایید.
یکی دیگر از نکات مهم، زبان وب سایت و یا وبلاگ شما است. به دلیل وجود تحریم، مطالب و محتوای وب سایت شما نباید به زبان فارسی باشد. هم اکنون معتبرترین زبان برای سرویس گوگل ادسنس زبان انگلیسی میباشد.
از جمله زبانهایی که گوگل در حال حاضر از آنها پشتیبانی میکند موارد زیر است
- انگلیسی
- چینی
- عربی
- آلمانی
- فرانسوی
- لهستانی
- بلغاری
- روسی
- هندی
- پرتغالی
- ترکی
- کرهای
- یونانی
- عبری
- و چند زبان دیگر…
لازم به ذکر است برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در زمان ورود به حساب کاربری بهتر است از IP های غیر ایرانی استفاده کنید.
موارد مهمی که در هنگام ثبت نام در سرویس گوگل ادسنس باید به آنها توجه شود.
چند هفته بعد از تکمیل فرم اینترنتی، گوگل نامهای به آدرسی که هنگام ثبت نام وارد کردهاید ارسال میکند. این نامه شامل یک کد ۵ رقمی برای تأیید حساب کاربری میباشد. هدف این شیوه اطمینان از صحت آدرس استفاده شده است. به این ترتیب خرید و استفاده از آدرسهای مجازی عضویت شما را از همان ابتدا با مشکل رو به رو میکند. در مرحله تأیید حساب کاربری ، گوگل پرسشهایی را درباره اطلاعات مالیاتی مطرح میکند که پاسخ به آنها مشکل نمیباشد.
در مرحله بعد شما باید تلفنی را که هنگام عضویت وارد نمودهاید را تأیید کنید. با کلیک بر روی دکمه Submit تلفن به صدا در میآید و پین کد چهار رقمی را برای شما میخواند که با وارد کردن این کد شماره تلفن شما تأیید میشود. در آخر با ثبت IP اینترنتی و زدن تیک امضای قرارداد ثبت نام خود را به پایان میرسانید. بدیهی است که این IP باید برای کشوری باشد که هنگام ثبت نام آن را وارد کردهاید. پس از تأیید حساب کاربری شما توسط گوگل یک کد جاوا اسکریپت برایتان ارسال میشود و باید آن را بر روی صفحه وب سایت و یا وبلاگ مورد نظر خود قرار دهید. هر زمان که کاربری از صفحه شما بازدید کند، کد جاوا اسکریپت پیامی را برای سرورهای گوگل ارسال میکند.
بازاریابی به سبک آژانس Nuts Social
کدام یک برای سرویس گوگل ادسنس مناسب است؟ وبلاگ یا وب سایت؟
طبق قوانین گوگل باید ۶ ماه از زمان ایجاد وبلاگ شما در Blogger گذشته باشد تا بتوانید برای عضویت در این سرویس اقدام نمایید. بنابراین اگر قصد استفاده از این سرویس را برای وبلاگ خود دارید باید طی این بازه زمانی در وبلاگ خود با تولید محتویات جذاب به فعالیت بپردازید. اما وب سایتها چنین محدودیتی ندارند. ولی بر اساس تجربه وب سایتها نیز به راحتی توسط این سرویس تأیید نمیشوند زیرا مطالب موجود در یک وب سایت تازه تأسیس محدود بوده و موتورهای جستجوگر نمیتوانند فعالیت آنها را به درستی تشخیص دهند.
بنابراین مدیران وبسایت ها باید زمانی را به بارگذاری مطالب تخصصی و پر مخاطب اختصاص دهند. یا حجم زیادی از مطالب را در بازه زمانی کوتاه وارد سایت کنند. اما شیوه دوم چندان توصیه نمیشود، چرا که امروزه مطالب با توجه به اتفاقات روزمره آماده و ارسال میشوند. بنابراین با استفاده از این روش ممکن است، مطالب وب سایت شما بر اساس موضوعات روز نبوده و قدیمی محسوب شود.
علاوه بر موارد ذکر شده وب سایتها هزینههایی برای خرید هاست و دامین را به همراه دارند و کار کردن برای کسانی که اطلاعات زیادی در این زمینه ندارند، ممکن است با مشکلاتی همراه شود و پس از مدتی از کسب درآمد از این سرویس ناامید شوند. زیرا درآمد گوگل ادسنس در ماههای اولیه بسیار پایین است. به طور کلی آنچه بیش از هر چیزی مورد توجه سرویس گوگل میباشد، محتوای شما است و وبلاگ یا وب سایت داشتن شما اهمیت چندانی ندارد.
نتیجه گیری
به طور خلاصه یکی از روشهای مطمئن و مناسب برای کسب درآمد اینترنتی استفاده از سرویس گوگل ادسنس میباشد. با استفاده از این سرویس شما میتوانید بخشهای گوناگونی را برای تبلیغات در وبسایت خود ایجاد کرده و گوگل به صورت خودکار این بخشها را با تبلیغات مرتبط با مطالب وب سایت شما پر میکند و زمانی که کاربر بر روی این تبلیغات کلیک کند، بخش زیادی از مبلغ آن به شما تعلق میگیرد.
در پایان باید به این نکته اشاره کنیم که کسب درآمد از فضای مجازی و دنیای اینترنت اگرچه در ابتدا مشکل و غیر قابل تصور بنظر میرسد، اما با اندکی تلاش میتوان با وجود تحریمهای مختلف در این حوزه مشغول به کار شده و به کسب درآمد بپردازید و حتی آن را به عنوان حرفه رسمی خود انتخاب کنید. اگر شما هم شرایط لازم برای کسب درآمد از گوگل ادسنس را دارید، میتوانید با طراحی و اجرای یک برنامه ریزی اصولی در این زمینه موفق شوید.

تمام اطلاعات و منابع مهم گنج یابی و دفینه یابی به زبان فارسی در این مجموعه موجود است. دانلود بزرگترین مجموعه آموزش کامل گنج یابی و نشانه های دفینه (پکیج دفینه و زیرخاکی مشک آبادی) مجموعه بزرگ و کم نظیر آموزش کامل گنج یابی در ایران، اولین کامل ترین پکیچ گنج یابی و نشانه های ...
دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری کاسه ها و جوغن ها شناخت جوغن ها در گنج یابی بسیار مهم است چون: يکي از بيشترين علايمي که در ايران عزيز وجود داره سنگ کاسه و جوغنها هستند کاسه ها به طور معمول نشانه قبر هستند اما بعضي مواقع تفسير ديگري نيز ...
دانلود کتاب گنج باستان ، شناخت شیوه های گنج یابی و دفینه با تصاویر کتاب گنج باستان مطلب و تصاویر مستدل و جمع آوری شده در مورد دفینه و اماکن باستانی و شیوه های شناخت گنج و دفینه یابی می باشد. این اطلاعات با ارزش و کمیاب، مجموعه مطالعات تجربی و نیز استخراج از کتابهای نایاب و ...
کتاب 200 نشانه دفینه ،منبعی ارزشمند برای شناسایی و آگاهی از دویست علامت، سمبل و نشانه در گنج یابی و بهترین راهنما برای درک مفاهیم گنج نامه ها و نسخه های دفینه می باشد. در کتاب دویست نشانه دفینه و گنج ، علائم و دفینه ها با تصویر واضح طراحی شده و طی جدول بندی منظم و علمی معنای ...
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0