شناخت راه های کسب درآمد اینترنتی واقعی
نوشته شده توسط : پول یابی

شناخت راه های کسب درآمد اینترنتی واقعی

راه های کسب درآمد، با توجه به تخصص و روحیات افراد می‌توانند بسیار متنوع باشند. برخی علاقه دارند تا با استخدام شدن در یک شغل آن را تحقق بخشند؛ اما دیگری ممکن است علاقه داشته باشد تا کسب و کار مستقلی را برای خود راه‌اندازی کند. در این میان، عده‌ای نیز هستند که در حرفه‌ای مشغول به کار می‌باشند؛ ولی قصد دارند تا با یافتن شغل دوم مناسب خود، درآمد کنونی‌شان را افزایش بدهند. همچنین، راه دیگری برای افزایش دارایی وجود دارد که از طریق سرمایه‌گذاری در دیگر کسب و کارها امکان‌پذیر است. راه های کسب درآمد چه هستند؟ کدام مورد از راه های کسب درآمد برای شما مناسب است؟ کدامین گزینه از راه های کسب درآمد، پردرآمدتر است؟ آیا راه های کسب درآمد اینترنتی مناسب هستند؟ در این مقاله، به صورت کامل 4 دسته کارآفرینی، کارمندی، فریلنسری و سرمایه‌گذاری را برای شما شرح می‌دهیم و به شما می‌گوئیم که کدام یک از این موارد مناسب شرایطتان خواهد بود. با ما همراه شوید.

راه های کسب درآمد کدام‌اند؟

آیا قصد دارید تا به استقلال مالی برسید؟ می‌خواهید تا از لحاظ اقتصادی به هیچکس وابستگی نداشته باشید؟ آیا تمایل دارید تا به اهداف مالی ذهنی خود تحقق بخشید؟ برای اینکه بتوانید بهترین راه کسب درآمد را برای خود برگزینید، ابتدا باید از توانایی‌ها و مهارت‌های خود آگاه شوید. برای مثال؛ برخی افراد در زمینه موسیقی دارای توانایی‌هایی هستند، برخی دیگر به زبان انگلیسی یا دیگر زبان‌ها علاقه دارند. همچنین ممکن است برخی افراد در زمینه مذاکره و فروش از استعدادهایی برخوردار باشند.

شما تنها در صورتی موفق خواهید بود به درآمدزایی بالایی در کسب و کار خود برسید که حرفه‌ای مناسب شرایطتان را برای فعالیت انتخاب کنید. برخی مشاغل هستند که تنها برای افراد دارای تخصص مناسب می‌باشند؛ اما از طرف دیگر مشاغلی نیز وجود دارند که دانش‌آموزان و دانشجویان نیز می‌توانند در وقت‌های آزاد خود، از طریق آن‌ها کسب درآمد داشته باشند. در ادامه، به بررسی راه های کسب درآمد خواهیم پرداخت.

کسب درآمد از فریلنسری

تصور اینکه افراد بتوانند در خانه خود راحت بنشیند و بدون اینکه نیاز داشته باشند به سرکار بروند، درآمدزایی کنند همانند یک رویا است. البته، بهتر است بگوئیم که همانند یک رویا بود؛ چون امروزه روش‌های مختلفی بوجود آمده است تا شما بتوانید حین اینکه در خانه هستید، به کسب درآمد بپردازید! این دسته از راه های کسب درآمد، فریلنسری نام دارند.

هم اکنون، به لطف گسترش اینترنت، بازارهای کاری در فضای مجازی توسعه پیدا کرده‌اند. بنابراین، شما می‌توانید به راحتی در منزل خود از طریق تخصص‌تان کسب درآمد کنید. البته، توجه داشته باشید که امکان کار کردن به صورت آزاد و در خانه، در رابطه با تمام مشاغل صدق نمی‌کند. برخی از حرفه‌هایی که می‌توان آن‌ها را به صورت فریلنسری و از خانه انجام داد و درآمدزایی کرد، شامل موارد زیر هستند:

راه های کسب درآمد از تولید محتوا

یکی از راه های کسب درآمد، از طریق تولید محتوا است. ارزش و اعتبار هر بیزینس و کار در فضای مجازی، به محتوایی است که در اختیار مخاطبین خود قرار می‌دهد. در صورتی که محتوای تولید شده توسط یک وبسایت یا صفحه اینستاگرامی واضح، جذاب و مفید باشد، کاربران هر چه بیشتر به کسب و کار مجازی مربوطه اعتماد می‌کنند. تولید محتوا به صورت کلی، به دو دسته متفاوت متنی و تصویری تقسیم‌بندی می‌شود. پلتفرم‌های مختلفی چون وبسایت و اینستاگرام، نیازمند این هستند که به صورت مداوم بروز شوند و اطلاعات تازه‌ای در آن‌ها بارگزاری شود.

بنابراین، شما می‌توانید به عنوان نویسنده و تولید کننده محتوای متنی با این دسته از کسب و کارها همکاری داشته باشید و به درآمدزایی برسید. همچنین، شما می‌توانید یک تیم تولید محتوا تشکیل دهید و چندین پروژه متفاوت را به دست بگیرید. از این طریق هم می‌توانید کارآفرینی کنید و هم می‌توانید درصدی از درآمد پروژه‌ها را برای خود حفظ کرده و پول بیشتری بدست بیاورید.

تولید محتوای تصویری

این مورد از راه های کسب درآمد، مربوط به عکاسان، گرافیست‌ها، تدوین‌گرها و فیلم‌برداران است. برای آغاز به درآمدزایی از این مسیر، نیاز دارید تا به نرم‌افزارهایی همچون فتوشاپ و پریمیر تسلط داشته باشید. همچنین، لازم است تا در کنار این موارد، از اطلاعات کافی راجع به دوربین و عکاسی نیز برخوردار باشید. تولید محتوا به ویژه از نوع تصویری و بصری، نیازمند تخصص و تجربه است. بنابراین اگر به این کار علاقه دارید؛ اما هیچ اطلاعاتی در رابطه با آن را دارا نمی‌باشید، به شما توصیه می‌کنیم ابتدای کار، در برخی دوره‌های آموزشی گرافیک شرکت کنید و مطالعات و تحقیقاتی را از منابع معتبر جمع‌آوری نمائید.

مدیریت صفحات اینستاگرام

یکی دیگر از راه های کسب درآمد، مدیریت صفحات اینستاگرام است. کسب و کارهای توسعه یافته همانند شرکت‌ها و هولدینگ‌ها، معمولا زمان کافی برای اختصاص دادن به رشد سوشال مدیاهای خود ندارند. به جای اینکه خود افراد در سازمان، شبکه اجتماعی کسب و کارشان را مدیریت کنند، از یک نفر متخصص کمک می‌گیرند و به او حقوق و درآمدی را تخصیص می‌دهند. به این نوع کسب درآمد “مدیریت سوشال مدیا” یا “ادمینی” می‌گویند. لازم به ذکر است که این شغل تنها و تنها به پلتفرم اینستاگرام محدود نمی‌شود، بلکه می‌تواند حتی شامل لینکدین، تلگرام، یوتیوب و توییتر نیز باشد.

وظیفه ادمین و مدیر سوشال، این است که به صورت مداوم برای شبکه‌های اجتماعی مختلف کسب و کار مد نظر، به تولید محتوا بپردازد. این تولید محتوا می‌تواند متنی یا تصویری باشد؛ اما به این معنا نیست که فرد باید هم به تخصص تولید محتوای متنی مسلط باشد و هم اینکه از گرافیک و عکس‌برداری اطلاعاتی داشته باشد. البته، دانستن این موارد می‌تواند برای ادمین سوشال مدیا، امتیاز مثبت تلقی شود؛ اما جزو موارد ضروری نیست.

شما تنها لازم است تا وظیفه هماهنگی طراحی پست‌ها، انتشار پست‌ها، استوری گذاشتن و جواب دادن به دایرکت‌ها را بر عهده بگیرید. همچنین باید از الگوریتم‌های مختلف اینستاگرام یا هر پلتفرم مد نظر دیگر، آگاهی داشته باشید و بتوانید برای آن شبکه اجتماعی، مخاطبان بیشتری را جذب نمائید.

علاوه بر افزایش فالوور، بررسی و تحلیل روند عملکرد پیج، هشتگ‌گذاری و کپشن‌نویسی نیز بر عهده شما خواهد بود. مدیریت یک صفحه اینستاگرام بیزینسی، با مدیریت صفحه شخصی کاملا متفاوت است. بنابراین بهتر است تا قبل از شروع به کار، جزئیات لازم در رابطه با این نوع از ایده کسب و کار را بدست آورید.

طراحی و بهینه‌سازی وبسایت

یکی از بهترین راه های کسب درآمد، طراحی وبسایت و بهینه‌سازی آن است! گستردگی کاربرد اینترنت در سراسر جهان، موجب شده است تا بسیاری از کسب و کارها بخشی از فعالیت خود را به بستر اینترنت منتقل کنند. فروشگاهی را تصور کنید که به صورت ماهیانه، 10 میلیون از فروش محصولات خود درآمد دارد. البته، این فروشگاه به صورت فیزیکی و در یک مجتمع تجاری مشغول به فعالیت است. افرادی که می‌توانند از این فروشگاه خرید کنند، عموما به افرادی که در آن محله رفت و آمد دارند، محدود می‌شوند. نهایتا، بازه افرادی که از فروشگاه مد نظر ما خرید می‌کنند، شهری است که مغازه در آن تاسیس شده است.

حال فضای اینترنت را در نظر بگیرید که هیچگونه محدودیت زمانی و مکانی برای آن تعریف نمی‌شود. افراد تنها با سرچ کردن حوزه فعالیتی هر فروشگاه و یا وارد کردن آدرس آن در بخش موتور جستجو، می‌توانند به تمامی محصولات مربوطه فروشگاه دسترسی داشته باشند. حتی افرادی که در کشورها یا قاره‌های دیگر زندگی می‌کنند نیز، توانایی این را دارند تا از آن فروشگاه خرید کنند. در نتیجه، اگر صاحب کسب و کار در کنار مغازه خود یک وبسایت را راه‌اندازی کند، افزایش درآمد شگفت‌انگیزی را تجربه خواهد کرد.

موارد ذکر شده در بالا، موجب شده‌اند تا افراد بیشتری به راه‌اندازی وبسایت برای کسب و کار خود ترغیب شوند. بنابراین، شما به عنوان یک طراح وبسایت قادر خواهید بود تا پروژه‌های بسیاری را از طریق فریلنسری انجام دهید و درآمدزایی کنید. البته، طراحی وبسایت و بهینه‌سازی آن(سئو)، نیازمند تخصص بالا و تجربه است. پس اگر به تازگی تصمیم گرفته‌اید تا از این طریق کسب درآمد کنید، باید در دوره‌های مختلف طراحی وبسایت و برنامه‌نویسی شرکت نمائید. سپس، بهتر است چندین پروژه تمرینی را انجام دهید تا به حرفه جدید خود تسلط بیشتری پیدا کنید.

طراحی گرافیک

امروزه، با ورود کسب و کارها به فضای دیجیتالی و مجازی، یکی دیگر از مشاغلی که بسیار سودآور و محبوب تلقی می‌شود، “طراحی گرافیک” است. دلیل این امر، نیاز بیشتر جهانی به هنرهای دیجیتالی و بصری است که برخی از آن‌ها شامل: طراحی لوگو، طراحی آیکون، طراحی فونت، ساخت کاراکتر و مسکات، ویرایش و طراحی عکس می‌باشند. طراحان گرافیک می‌توانند چه در شرکت‌ها و کمپانی‌ها، چه به صورت فریلنسری و در خانه به درآمدزایی مشغول شوند. درحقیقت، حرفه طراحی گرافیک به این علت زیر دسته راه های کسب درآمد فریلنسری قرار می‌گیرد؛ چون که می‌تواند خارج از محدودیت زمان و مکان انجام شود.

یک طراح گرافیک ماهر و متخصص باید به نرم‌افزارهایی اعم از “ایلاستراتور”، “فوتوشاپ” و “کرل” تسلط کامل داشته باشد. علاوه بر این موضوع، آشنایی با روانشناسی رنگ‌ها، مفاهیم بصری و نمادها، از جمله دیگر مواردی هستند که یادگیری آن‌ها برای شما امتیاز مثبت خواهد بود.

مترجمی و تدریس زبان انگلیسی

اگر جزو دسته افرادی هستید که به زبان‌های خارجه علاقه دارند، می‌توانید در زمینه مترجمی پروژه‌های فریلنسری انجام دهید. همکاری با انتشاراتی کتب و مقالات، گزینه مناسبی برای شما خواهد بود. البته، توجه داشته باشید که سطح زبان شما باید عالی باشد تا بتوانید از این طریق به کسب درآمد بپردازید. در صورتی که احساس می‌کنید زبان انگلیسی یا هر زبان دیگری را هنوز در حد ترجمه تخصصی نمی‌توانید به کار گیرید، ممکن است ترجمه زیرنویس فیلم و سریال برای شما گزینه بهتری باشد.

شرایط دیگری نیز وجود دارد که افراد علاقمند به زبان‌های خارجه می‌توانند از طریق آن به کسب درآمد اینترنتی در خانه بپردازند، آن هم تدریس زبان است. اگر در حوزه زبان خارجه به اعتماد به نفس و تسلط کامل دست پیدا کرده‌اید، می‌توانید از طریق سیستم‌های آنلاین همچون Adobe Connect به آموزش دیگر اشخاص بپردازید. امروزه با گسترش تکنولوژی و اینترنت در حوزه آموزش، روش‌های متفاوتی جهت آموزش آنلاین ایجاد شده‌اند؛ اما شما می‌توانید به صورت حضوری و در آموزشگاه‌ها نیز به تدریس زبان مشغول شوید.

برخی از آموزشگاه‌های زبان امکان فراگیری زبان به صورت آنلاین و غیرحضوری را در اختیار مراجعین خود قرار می‌دهند. شما نیز می‌توانید چنین قراردادی را با آموزشگاه مورد نظر خود ببندید تا تدریس شما تنها به صورت آنلاین باشد. نکته مثبتی که در زمینه آموزش زبان آنلاین وجود دارد، این است که شما می‌توانید از این طریق کسب درآمد دلاری نیز داشته باشید. وبسایت Oteacher یکی از پلتفرم‌های برتر در زمینه آموزش و تدریس زبان به صورت آنلاین است. فقط کافی است تا در این وبسایت عضو شوید و برای خود یک حساب کاربری ایجاد کنید.

مشاوره و مربی‌گری

فرقی نمی‌کند که شما چه نوع تخصصی دارید یا در چه حوزه کاری دارای تجربه هستید، در هر صورت می‌توانید تحت عنوان مشاور در آن زمینه کسب درآمد کنید! مزیت این نوع درآمدزایی، امکان ارائه مشاوره و برگزاری جلسات به صورت آنلاین است. بنابراین شما احتیاج ندارید تا یک محیط فیزیکی همانند دفتر یا مطب اجاره کنید، بلکه می‌توانید تنها با ساخت یک حساب کاربری در اینستاگرام و بازاریابی از طریق آن، افرادی که به مشاوره در زمینه تخصصی شما احتیاج دارند را به خود جذب کنید. علاوه بر بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی و تعامل با افراد، می‌توانید با مراکز مشاوره نیز قرارداد ببندید و درصدی از کمیسیون مراجعین خود را از آن‌ها دریافت کنید.

برنامه‌نویسی

این حرفه یکی از سخت‌ترین و پردرآمدترین راه های کسب درآمد در جهان است. اگر مهارت خود را در زمینه برنامه‌نویسی افزایش دهید، می‌توانید در بهترین شرکت‌ها به صورت استخدامی کار کنید. همچنین، قادر خواهید بود تا پروژه‌های فریلنسری داخلی یا خارجی را دریافت کنید و حتی به دلار و دیگر ارزها نیز درآمد داشته باشید! البته، برنامه‌نویسی مبحثی پیچیده دارد و به زیرشاخه‌های مختلفی تقسیم‌بندی می‌شود. برخی از حوزه‌های برنامه‌نویسی شامل: هک و امنیت، برنامه‌نویسی اپلیکیشن Android و IOS و طراحی وبسایت هستند.

زبان‌های برنامه‌نویسی متعددی وجود دارند و هر کدام در زمینه‌های به خصوصی به کار برده می‌شوند. درنتیجه، اگر به طراحی وبسایت و برنامه‌نویسی حوزه وب علاقه دارید، ابتدا تحقیق کنید که چه زبان‌هایی برای اینکار مناسب هستند و امروزه بیش از باقی زبان‌ها به کار برده می‌شوند.

در صورتی که علاقه شما به برنامه‌نویسی جدی است و می‌خواهید این مسیر را برای آینده یا درآمدزایی خود پیش بگیرید، بهتر است درباره هر کدام از زبان‌های برنامه‌نویسی تحقیق مختصری داشته باشید. همچنین، حوزه مورد نظر خود را جهت فعالیت مشخص کنید تا بتوانید در این مسیر به موفقیت برسید. برخی از زبان‌های برنامه‌نویسی تحت وب پرکاربرد در دنیای امروزه، در بخش زیر معرفی شده‌اند:

  • JavaScript
  • Java
  • Html
  • Css
  • React
  • Angular

درآمدزایی با مشاغل کارمندی

نوع شناخته شده از راه های کسب درآمد و اشتغال، کار کردن به صورت کارمندی است. در این نوع از درآمدزایی، شما رزومه خود را به شرکت یا مجموعه مورد نظر ارائه می‌دهید و در صورت استخدام، می‌توانید به صورت ماهیانه حقوق ثابتی از آن‌ها دریافت کنید. کار کردن به صورت کارمندی، مزایا و معایب خود را دارد.

برای مثال؛ شما می‌توانید در محیط‌های کاری متنوعی حضور داشته باشید و از نزدیک با چالش‌های کار دست و پنجه نرم کنید. همچنین، شما قادر خواهید بود تا در هر محیط چیزهای مختلفی را بیاموزید. این موضوعات، به رشد شما چه در زندگی شخصی‌تان و چه در حوزه کاری، کمک شایانی خواهد کرد.

مشاغل کارمندی، به شما آرامش و اطمینان خاطر این را می‌دهند که درآمد شما سر جای خودش است. از طرف دیگر، ممکن است مدت زمان رسیدن شما به خواسته‌ها و درآمد مورد نظرتان، کمی بیشتر از مشاغل فریلنسری طول بکشد. تنها نکته‌ای که باید در زمینه انجام مشاغل کارمندی به آن توجه داشته باشید، این است که رفتارهای سازمانی و اصولی محیط کار خود را رعایت نمائید تا از دیدگاه مدیران و همکاران خود، یک نیروی کار حرفه‌ای بنظر بیایید.

کسب درآمد از کارآفرینی

کارآفرینی یکی از پر چالش‌ترین و در عین حال جذاب‌ترین راه های کسب درآمد به حساب می‌آید. اگر حوزه فعالیت مناسبی را انتخاب کنید و در آن بهترین عملکرد خود را انجام دهید، کارآفرینی به یک راه درآمدزایی پرسود برای شما تبدیل خواهد شد! درآمد مشاغل کارآفرینی گاها از مشاغل کارمندی بسیار بیشتر است؛ اما دردسر و مسئولیت‌های سنگین آن، هم از کارمندی و هم از فریلنسینگ بیشتر خواهد بود. برخی از زمینه‌هایی که می‌توانید جهت راه‌اندازی کسب و کار خود از آن‌ها کمک بگیرید، شامل موارد زیر هستند:

  • راه‌اندازی تولیدی
  • فروشگاه مواد پروتئینی
  • فروش وسایل تزئینی
  • ارائه خدمات مشاوره
  • ارائه خدمات خیاطی
  • مشاغل خدماتی
  • ورود به عرصه بازرگانی قهوه
  • فروش محصول

افزایش درآمد با سرمایه‌گذاری

آخرین مورد از راه های کسب درآمد که قرار است در این مقاله به شما معرفی کنیم، سرمایه‌گذاری می‌باشد. بسیاری معتقدند که سرمایه‌گذاری به عنوان یک شغل دوم مناسب است؛ اما نمی‌توان آن را به عنوان شغل اول و اصلی در نظر داشت. سرمایه‌گذاری به حدی پتانسیل بالایی دارد که می‌تواند شما را به درآمدهای چندین میلیونی در ماه برساند؛ اما لازم است تا شما دانش و تخصص کافی را در این زمینه کسب نمائید.

عرصه‌های مختلف سرمایه‌گذاری شامل: ملک، خودرو، بازارهای مالی همچون فارکس و ارز دیجیتال هستند. البته، شما می‌توانید در کسب و کارهای خرد و کوچک نیز سرمایه‌گذاری کنید؛ اما لازم است تا ابتدا دانش کافی را درباره آن کسب نمائید.

جمع‌بندی مطالب

راه های کسب درآمد بسیار هستند؛ اما بهتر است شما با توجه به شرایط، مهارت و توانایی‌های خود یکی از آن‌ها را برگزینید. برخی از روش‌های درآمدزایی به صورت حضوری و برخی دیگر غیرحضوری هستند. مشاغل فریلنسری و آزاد، این مزیت را دارند تا بدون وابستگی به محدودیت زمان و مکان انجام شوند. در واقع، شما می‌توانید آن‌ها را در خانه انجام دهید و هزینه هر پروژه را جداگانه دریافت کنید. از طرف دیگر، نوعی از مشاغل وجود دارند که کارمندی هستند و شما با استخدام شدن در ادارات یا شرکت‌های مربوطه به صورت ماهیانه از کارفرمای خود حقوق می‌گیرید. علاوه بر اینکه می‌توانید یکی از این مشاغل را به عنوان شغل اصلی‌تان انتخاب کنید، قادر هستید تا جهت افزایش درآمد خود، شغل دومی را نیز برای وقت‌های آزاد در نظر داشته باشید.



آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

تمام اطلاعات و منابع مهم گنج یابی و دفینه یابی به زبان فارسی در این مجموعه موجود است. دانلود بزرگترین مجموعه آموزش کامل گنج یابی و نشانه های دفینه (پکیج دفینه و زیرخاکی مشک آبادی) مجموعه بزرگ و کم نظیر آموزش کامل گنج یابی در ایران، اولین کامل ترین پکیچ گنج یابی و نشانه های ...

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها(شناخت گنج یابی)

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری کاسه ها و جوغن ها شناخت جوغن ها در گنج یابی بسیار مهم است چون: يکي از بيشترين علايمي که در ايران عزيز وجود داره سنگ کاسه و جوغنها هستند کاسه ها به طور معمول نشانه قبر هستند اما بعضي مواقع تفسير ديگري نيز ...

دانلود کتاب گنج باستان (آموزش دفینه یابی)

دانلود کتاب گنج باستان ، شناخت شیوه های گنج یابی و دفینه با تصاویر کتاب گنج باستان مطلب و تصاویر مستدل و جمع آوری شده در مورد دفینه و اماکن باستانی و شیوه های شناخت گنج و دفینه یابی می باشد. این اطلاعات با ارزش و کمیاب، مجموعه مطالعات تجربی و نیز استخراج از کتابهای نایاب و ...

دانلود کتاب دویست نشانه دفینه و گنج

کتاب 200 نشانه دفینه ،منبعی ارزشمند برای شناسایی و آگاهی از دویست علامت، سمبل و نشانه در گنج یابی و بهترین راهنما برای درک مفاهیم گنج نامه ها و نسخه های دفینه می باشد. در کتاب دویست نشانه دفینه و گنج ، علائم و دفینه ها با تصویر واضح طراحی شده و طی جدول بندی منظم و علمی معنای ...



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 آبان 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: