کسب درآمد در منزل با شمع سازی، یکی از راههایی است که معمولا افراد علاقمند به هنر تمایل دارند تا از طریق آن درآمدزایی کنند. استفاده از شمعهای معطر، تزئینی و رنگارنگ، به گرم و آرامشبخش شدن فضا کمک بسیاری میکند. اگر شما بتوانید خلاقیت زیادی را در ساخت و تولید شمعهای متنوع به خرج دهید، میتوانید از این طریق یک کسب و کار پرسود خانگی را برای خود به ارمغان آورید! معمولا افرادی که تمایل یا وقت کافی را برای کار کردن در خارج از خانه ندارند، ترجیح میدهند تا از طریق مشاغل این چنینی، راه درآمدزایی را برای خود ایجاد کنند. مزیتی که کسب درآمد در منزل با شمع سازی دارد، این است که هر فرد فارغ از سن، جنسیت و یا تخصص، میتواند به کمک آن پولدار شود! همچنین، شما برای راهاندازی این کسب و کار کوچک، نیازی به سرمایههای بالا نخواهید داشت. در ادامه، قرار است تا به بررسی صفر تا صد کسب درآمد در منزل با شمع سازی بپردازیم.
شرایط کسب درآمد در منزل با شمع سازی
در سالهای گذشته، شمع به عنوان منبعی برای ایجاد نور و گاها گرما به کار برده میشد؛ اما امروزه کاربرد شمعهای مختلف گسترش پیدا کردهاند و همین امر سبب شده است تا افراد به فکر درآمدزایی از این طریق باشند. شمعها میتوانند در مجالس مختلف، عروسیها، جشن تولد و اماکن مذهبی استفاده شوند. همچنین، میتوان شمعهای تزئینی را به عنوان هدیه نیز بکار گرفت. افراد جدیدا علاقمند شدهاند تا در جعبههای کادویی که به مناسبتهای مختلف به عزیزانشان هدیه میدهند، علاوه بر تمامی اقلام تهیه شده، شمع نیز در آن قرار دهند. همچنین، شما میتوانید درآمدزایی و بازاریابی کسب و کار خود را از طریق شبکههای اجتماعی همانند اینستاگرام و تلگرام نیز، انجام دهید!
شمعهایی که دارای طراحیهای خاص هستند، میتوانند گاها به عنوان تزئینات در منزل نیز استفاده میشوند. از طرف دیگر، کسانی که به مدیتیشن و پاکسازی علاقه دارند، از شمع بسیار استفاده میکنند. معمولا کسانی که قصد دارند تا شمع خریداری کنند، به زیبایی ظاهری آن نیز بسیار توجه دارند؛ از این بابت، اگر قصد دارید تا در این حوزه به کسب درآمد مشغول شوید، توصیه میکنیم که محصولات خود را با ظرافت و نهایت نظم ممکن، تولید نمائید. پیش از اینکه در رابطه با نحوه کسب درآمد در منزل با شمع سازی توضیح دهیم، بهتر است تا با انواع شمع آشنا شوید.
معرفی انواع شمع
آیا به فکر کسب درآمد در منزل با شمع سازی هستید؟ در ابتدا، باید به عنوان قدم اول با انواع شمع و کاربرد آنها آشنا شوید. نوع شمعی که مشتریان ممکن است از شما بخواهند، به نحوه تولید آن بسیار بستگی دارد. ممکن است برخی از افراد، شمع را فقط جهت روشنایی احتیاج داشته باشند؛ اما برخی دیگر، بخواهند از آنها به عنوان دکوراسیون استفاده کنند. همچنین، توجه داشته باشید که لازم است تا تنوع و خلاقیت را در فرآیند کسب و کار خود رعایت نمائید. به هر میزان که خلاقیت شما در تولید شمعها بیشتر باشد، امکان دارد که افراد بیشتری را به سمت کسب و کار نوپای خود جذب نمائید. در ادامه، انواع شمع را جهت کسب درآمد در منزل با شمع سازی توضیح دادهایم.
شمع رایحهدار یا عطری
رایحه درمانی و آروماتراپی، جزو مواردی است که از گذشته در بین مردم طرفداران خاص خودش را داشته است. این نوع روش درمان، باور دارد که میتوان به کمک رایحههای مختلف، برخی از بیماریها را درمان کرد. همچنین، میتوان انرژی که در بدن هر فرد جریان دارد را به وسیله رایحه و عطر یک شمع یا عود کنترل کرد و از این طریق، به از بین بردن استرس و عصبانیت کمک نمود. علاوه بر تمام این موارد، آروماتراپی باعث میشود که طبع سرد و گرم بدن کنترل گردد. بر اساس موارد ذکر شده، بسیاری تمایل دارند تا شمعهای عطری را در این راستا به کار گیرند.
شما میتوانید جهت کسب درآمد در منزل با شمع سازی، به تولید شمعهای عطری بپردازید! به عنوان مثال؛ میتوانید شمعها را با بکارگیری رایحههای مورد علاقه خود یا عطر دارچین، لاوندر و شکوفه گیلاس تولید کنید. ساخت چنین شمعهایی، برای شروع شغل کوچک خانگی شما بسیار مناسب خواهد بود و میتواند در مدت زمان کوتاهی، سود قابل قبولی را برای شما به ثمر برساند.
شمع قلمی و باریک
نوعی از شمعها وجود دارند که بسیار ساده هستند و و معمولا به شکلی استوانهای یا مخروطی ساخته میشوند. این شمعها قلمی نام دارند و از دوران گذشته تاکنون، به عنوان پرکاربردترین شمعها شناخته میشوند. دلیل این امر نیز، نبود تنوع زیاد شمعها در زمانهای قدیم بود. درست است که هماکنون، شمعها از تنوع بالایی برخوردار هستند؛ اما همچنان این دسته از شمعها بسیار پرکاربرد محسوب میشوند. افراد میتوانند از شمعهای قلمی در کلیساها، مساجد، مجالس و تولدها استفاده نمایند. این نوع شمعها دارای روشنایی و گرمای مناسبی هستند. شمع قلمی میتواند آغاز خوبی برای کسب درآمد در منزل با شمع سازی باشد؛ زیرا تولید آنها نیاز به مهارت خاصی ندارد. بنابراین، شما میتوانید تولید این شمعهای ساده را تمرین کنید، تا قلق کار را یاد بگیرید.
شمعهای نذری
این نوع شمعها نیز زیردستههای شمعهای قلمی قرار میگیرند؛ البته شما میتوانید آنها را کمی متفاوتتر و با حال و هوایی مذهبی درست کنید تا کاربرد خاصتری پیدا کنند. توجه داشته باشید که شمعهای نذری، معمولا باریکتر و کوتاهتر از شمعهای قلمی ساخته و همیشه به رنگ سفید تولید میشوند.
شمعهای تزئینی
همانطور که از نام این شمعها مشخص است، کاربرد آنها بیشتر در زمینه تزئینات و دکوراسیون میباشد. شمعهای تزئیناتی به نوبه خود دارای انواع متفاوتی هستند و میتوانند شامل؛ وارمر، شمعهای شناور و شمعهای مایع باشند. به صورت کلی، قاعده خاصی جهت تولید این شمعها وجود ندارد. بنابراین، شما میتوانید آنها را در هر رنگ، اندازه یا شکل بسازید. همچنین شما میتوانید قالبی را برای شکلدهی این شمعها تهیه کنید یا میتوانید خودتان یک قالب اختصاصی برای آنها بسازید.
وارمرها
وارمر یا Warmer، در واقع نوعی از شمع است که معمولا در حالت گرد و دورانی ساخته میشود و یک فویل فلزی به دور خود دارد. این شمعها در گذشته برای گرم نگه داشتن غذا استفاده میشدند. در حقیقت، افراد این شمعها را به زیر ظرف غذای خود میگذاشتند تا زمانی که میخواهند آن را مصرف کنند، خوراکشان گرم نگه داشته شود. البته، در طول زمان از وارمرها جهت انجام تزئینات و دکوراسیون در منزل نیز استفاده شد؛ زیرا علاوه بر کاربرد مناسبی که دارند، از ظاهر مینیمال و جالبی نیز برخوردار هستند که میتواند جنبهای تزئینی داشته باشد.
شمع شناور
این شمعها نیز کاربردی تزئیناتی دارند و میتوانند در فضاهای رمانتیک و معنوی، استفاده داشته باشند. استفاده از شمعهای شناور، فضا را بسیار دلنشین و گرم خواهد کرد. این شمعها در قالبهایی مقاوم در برابر حرارت تهیه میشوند و شکل ظاهری آنها پهن و نسبتا کوتاه است. از این شمعها در مراسمهای عروسی، تولد، میهمانیها و مناسبتهای خاص همانند ولنتاین میتوان استفاده کرد. البته، در صورت تمایل، میتوان آنها را خریداری کرد و به عنوان دکوراسیون، بر روی میز اتاق قرار داد.
به عنوان مثال؛ میتوان در یک کاسه یا ظرف شیشهای مقداری آب و برگ گلی ریخت. سپس این شمعها را بر روی آب قرار داد تا حالتی شناور داشته باشد. این کار باعث زیبایی سفره، میز دیزاین و دکوراسیونهای کوچک نیز میشود.
شمع مایع
یکی دیگر از انواع شمعهای تزئینی که میتواند در فرآیند کسب درآمد در منزل با شمعسازی به افزایش سود شما کمک کند، شمع مایع است. این شمعها بدون دود هستند و گرمای دلنشینی را به محیط میبخشند. برای تهیه شمع مایع، لازم است تا از روغن پارافین مایع استفاده گردد. روش تهیه این گزینه، به ترتیب زیر است:
- ظرف را تا نیمه از روغن پارافین مایع پر کنید.
- فتیله شمع را از طلق سوراخدار رد کنید.
- در نهایت فتیله را بر روی روغن شناور قرار دهید.
به صورت کلی، شمعسازی حرفهای جذاب، دلنشین و ساده است. اگر شما بتوانید اینکار را با ظرافت و نظم انجام دهید، در نهایت قادر خواهید بود تا به درآمد بالایی از کسب و کار خانگی خود دست پیدا کنید. مشاغل خانگی از جمله کسب درآمد در منزل با شمع سازی، به شما کمک میکند تا در صرف هزینه، وقت و انرژی خود صرفهجویی کنید و علاوه بر درآمدزایی بتوانید به مسائل شخصی خود نیز رسیدگی کنید.
هزینه کسب درآمد در منزل با شمع سازی
یکی از مسائلی که ممکن است برای بسیاری از شما سوال باشد، مقدار درآمد قابل کسب از این حرفه است. هزینه و مخارج کسب درآمد در منزل با شمع سازی چقدر است؟ چگونه با این روش پولدار شویم؟ چه مقدار سرمایه اولیه را برای شروع کار کنار بگذاریم؟ همه این موارد، جزو گزینههای هستند که در این بخش به آنها پاسخ خواهیم داد.
آنچه که شما باید در نظر داشته باشید، این است که نه تنها کسب درآمد در منزل با شمع سازی، بلکه هر نوع روش کسب درآمد در خانه نیازمند مدیریت و کنترل بودجه خواهد بود. درست است که این یک شغل خانگی و غیر رسمی میباشد؛ اما نیاز هر کسب و کار موفق، یک برنامهریزی صحیح در امور مالی خواهد بود. شما باید بدانید که چه میزان هزینه باید در ابتدای کار خود خرج کنید و چه میزان هزینه ممکن است در ادامه مورد احتیاج شما واقع شود. رسیدگی به این امور، از طریق محاسبه هزینهها امکانپذیر خواهد بود.
در ابتدا، لیستی از همه ابزارها، تجهیزات و وسایلی که برای کسب درآمد از شمع سازی در خانه نیاز دارید؛ تهیه کنید. در ادامه، باید قیمت هر یک از آنها را بنویسید. پس از انجام این مراحل، باید به هزینههای فعال توجه داشته باشید. هزینههای فعال، در حقیقت به مخارجی اشاره دارد که ممکن است در طولانی مدت محاسبه گردند. به عنوان مثال؛ هزینه پارافین و مواد اولیه، جزو هزینههای فعال محسوب میشود؛ زیرا شما نیاز دارید پس از اتمام این مقدار مواد، دوباره آنها را تهیه کنید!
در ادامه، توجه کنید که نباید همه بودجه خود را در ابتدای کار خرج کنید! درست است که هر مقدار مواد اولیه بیشتری داشته باشید، میتوانید شمع بیشتری تولید کنید؛ اما دقت نمائید که این امر نباید سبب کسری بودجه شما شود. بر اساس آماری که طی پائیز سال 1401 محاسبه کردیم، شما میتوانید به راحتی با سرمایهای نزدیک به 500 هزار تومان، بیزینس کوچک خود را استارت بزنید!
ممکن است این مقدار تا 1 الی 2 میلیون نیز افزایش داشته باشد؛ اما نیازی نیست تا در همان ابتدای کار، بهترین برند و مدل از هر وسیله را تهیه کنید. روش صحیح مدیریت کسب و کار این است که بر اساس سرمایه کنونی خود، کار را استارت بزنید و سپس با مقدار سودی که در طول زمان دریافت میکنید، حرفهتان را توسعه دهید.
میزان کسب درآمد در منزل با شمع سازی چقدر است؟
همانطور که در بالاتر این موضوع را بررسی کردیم، هر کسب و کاری برای شروع نیاز به مقداری سرمایه اولیه دارد. کسب درآمد در خانه با شمع سازی نیز از این قاعده مستثنی نیست. به هر میزان که سرمایه اولیه شما بیشتر باشد، به همان مقدار قادر خواهید بود تا آغازی قویتر داشته باشید؛ اما نیازی به نگرانی نیست! زیرا؛ کسب درآمد در منزل با شمع سازی جزو روشهای کسب درآمد اینترنتی در خانه است که نیاز به هزینه اولیه بالایی ندارد. شما میتوانید از 1 میلیون تا 10 میلیون تومان برای خرید وسایل، ابزارها و مواد اولیه کنار بگذارید. البته، این هزینه با توجه به حجم کار، جنس ابزارها و کیفیت مواد متغیر خواهد بود.
حال ممکن است بپرسید که میزان کسب درآمد از این شغل چقدر است؟ به صورت دقیق نمیتوان گفت که درآمد شما از شمع سازی در منزل به چه میزان خواهد بود؛ چون معمولا درآمد از فروش محصولات با توجه به حجم فروخته شده و قیمت تعیین گردیده برای آنها محاسبه میشود.
با این وجود، میتوان به صورت میانگین گفت که شما با فروش محصولاتتان ممکن است ماهیانه 4 میلیون درآمد کسب کنید. امکان دارد درآمد شما از این بیشتر هم بشود؛ اما این موضوع دیگر تماما به زحمات و تلاش خود شما وابسته خواهد بود. از طرف دیگر، به نوع بازاریابی، کیفیت شمعها و مقدار فروش نیز بستگی خواهد داشت.
توصیه ما به شما این است که حتما به فکر انجام بازاریابی برای محصولات خود باشید؛ زیرا، از این طریق میتوانید مشتریان بیشتری را به خود جذب کنید. در نهایت نیز قادر خواهید بود تا سرمایه اولیهای که در ابتدا برای راهاندازی کسب و کارتان خرج کردید را سریعتر بازگردانید. به صورت معمول، زمان بازگشت سرمایه در فرآیند کسب درآمد از شمع سازی، نیازمند گذر زمان به مدت 4 ماه است.
منابع لازم کسب درآمد در منزل با شمع سازی
یکی دیگر از نکات مهم که باید در این مسیر درآمدزایی به آن توجه داشته باشید، منابع است. در حقیقت، منابع شما شامل ابزارها، امکانات و داراییهایی میباشند که میتوانید به کمک آنها کسب و کار مجازی تازه خود را راهاندازی کنید. یکی از قابل توجهترین این موارد، فضای مورد نیاز برای انجام فعالیتها میباشد. درست است که این کسب و کار در منزل انجام میشود؛ اما شما نباید فضای کاری خود را با فضای شخصی زندگی ترکیب کنید. بنابراین، نیاز است تا اتاقی را به عنوان کارگاه، به حرفه خود اختصاص دهید.
فضای مورد نیاز برای کسب درآمد در منزل با شمع سازی، لزوما نباید خیلی بزرگ باشد. تقریبا 12 الی 20 مترمکعب، به طور معمول کافی خواهد بود. دومین مورد مهم، دریافت مجوز کسب و کار است! مشاغل مجازی و خانگی، موظف هستند تا مجوزی را تحت عنوان “بیمه خوداشتغالی” دریافت نمایند. شما میتوانید برای اخذ این مجوز، به بخش صنایع کوچک وزارت صنعت، معدن و تجارت مراجعه نمائید. البته، نهاد و صنف ویژهای به کسب درآمد در منزل با شمع سازی اختصاص پیدا نکرده است، از این رو مجوز خاصی نیز برای این کسب و کار وجود ندارد.
جمعبندی
کسب درآمد در منزل با شمع سازی، یکی از راههای نوین و مناسب جهت اشتغال و درآمدزایی است. افراد میتوانند فارغ از سن، جنسیت و تخصص، به انجام این فعالیت بپردازند. به ویژه، کسانی که تمایل دارند تا یک سرگرمی جالب و جذاب را در اوقات فراغت خود انجام دهند و از آن کسب درآمد داشته باشند، میتوانند به شمع سازی در خانه روی بیاورند! از طرف دیگر، این کسب و کار برای کسانی که به دنبال یک شغل پاره وقت هستند نیز، مناسب خواهد بود. به صورت کلی، شما باید مقداری سرمایه اولیه، بیمه خوداشتغالی و فضای کافی برای اختصاص دادن به شمع سازی را داشته باشید، تا بتوانید از این روش کسب درآمد کنید. همچنین، بهتر است به فکر انجام بازاریابی و تبلیغات برای تجارت خانگی و کوچک خود باشید. اینکار به شما کمک میکند تا مخاطبین هدف خود را بیابید، آنها را به مشتریان بالقوه تبدیل کنید و در نهایت، درآمدتان را افزایش دهید.