راههای کسب درآمد اینترنتی از تبلیغات
نوشته شده توسط : پول یابی

راههای کسب درآمد اینترنتی از تبلیغات

کسب درآمد از تبلیغات، از طریق وبسایت، نرم‌افزارها یا دیگر پلتفرم‌ها امکان‌پذیر است. کسانی که می‌خواهند تا کسب و کارشان بازدید بیشتری بگیرد و بین مردم شناخته‌تر شود، باید به پابلیشرها یا ناشران این تبلیغات هزینه‌ای را پرداخت کنند. از طرف دیگر، ناشرانی که این تبلیغات را در وبسایت یا پلتفرم‌های خود منتشر می‌کنند، می‌توانند با بازدید هر شخص یا هر کلیک بر روی این تبلیغات، درآمد کسب کنند. مقدار درآمدی که می‌توان از طریق تبلیغات کسب کرد با توجه به نوع، پلتفرم مورد نظر برای انتشار و جمعیت بازدیدکنندگان متفاوت خواهد بود. همچنین، روش‌های متفاوت برای کسب درآمد از تبلیغات وجود دارد که برخی از آن‌ها شامل CPC، CPM و CPA هستند. به صورت کلی، کسب درآمد از تبلیغات می‌تواند به منبعی پولساز برای صاحبان کسب و کار، تولیدکنندگان محتوا و رسانه‌های شخصی دارای دنبال‌کنندگان زیاد، تبدیل شود. اگر شما نیز تمایل دارید تا یک راه درآمدزایی مناسب را برگزینید که محدود به زمان و مکان نباشد و تبدیل به یک منبع درآمد فعال شود، پیشنهاد ما به شما کسب درآمد از تبلیغات است!

بررسی کلی کسب درآمد از تبلیغات

کسب درآمد از تبلیغات معمولا به یک پلتفرم یا محتوا نیاز دارد که بتواند جمعیت بسیاری از مخاطبین هدف را به خود جذب کند. در نهایت، این تبلیغات توسط افرادی منتشر می‌شود که قصد کسب درآمد از این روش را دارند. همانطور که در مقدمه به این موضوع اشاره شد، مقدار قابل کسب از تبلیغات، می‌تواند با توجه به برخی فاکتورها متغیر باشد:

نوع پلتفرم: وبسایت‌ها، نرم‌افزارهای موبایل، سوشال مدیا و پلتفرم‌های ویدیویی، بسترهایی هستند که فرصت‌های متنوعی را در حوزه انتشار تبلیغات در اختیار افراد قرار می‌دهند و دارای پتانسیل درآمدزایی به مقادیر متفاوتی می‌باشند.

بازه مخاطبین و تعامل‌ها: به هر میزان که گستره مخاطبین یک رسانه بیشتر باشد و تعاملات بیشتری بین افراد در آن صورت گیرد، برای صاحبین کسب و کاری که قصد انجام تبلیغات برای محصولات یا خدمات خود دارند با ارزش‌تر محسوب خواهد شد. همچنین، این موضوع سبب می‌شود تا شما به عنوان ناشر تبلیغ، درآمدزایی بیشتری را تجربه کنید.

نوع و فرمت تبلیغات: انواع مختلف تبلیغات همچون؛ تبلیغات نمایشی، ویدیویی و محتوای دارای اسپانسر، قادر خواهند بود تا مقدار درآمد متفاوتی را برای افراد به ثمر رسانند.

مقیاس جغرافیایی: معمولا، تبلیغ‌کنندگان گستره به خصوصی از محل و مکان‌های متفاوت را به عنوان مخاطبین هدف خود در نظر می‌گیرند. از این رو، میزان درآمد شما نیز با توجه به محل جغرافیایی مخاطبین، متغیر خواهد بود.

افراد و تجارت‌هایی که قصد کسب درآمد از تبلیغات را دارند، می‌توانند این فعالیت را با شبکه‌های مختلف تبلیغاتی همچون گوگل ادسنس یا Media.net نیز انجام دهند. این نتورک‌ها امکانات بسیاری را در اختیار شما قرار می‌دهند و مزیتی که دارند اتصال دادن منتشران با کسب و کارهای تبلیغ کننده و همچنین برخورداری از مدیریت فرآیند پرداخت است. کسانی که قصد دارند تا تبلیغات خود را از طریق گوگل ادسنس و این دسته شبکه‌ها انجام دهند، می‌توانند به صورت مستقیم و دو طرفه با صاحبین کسب و کار و منتشران مذاکرات خود را صورت دهند و در نهایت تبلیغات را در محتواها و پلتفرم‌های خود منتشر کنند. مزیتی که کسب درآمد از تبلیغات دارد، این است که شما می‌توانید از طریق آن به کسب درآمد در خانه بپردازید.

بررسی 4 روش کسب درآمد از تبلیغات

به صورت کلی 4 روش مختلف جهت کسب درآمد از تبلیغات وجود دارد که افراد می‌توانند به صورت دورکاری و در منزل خود، آن‌ها را انجام داده و به درآمدهای مناسبی برسند. برخی از این روش‌ها نیز امکان کسب درآمد دلاری را برای افراد فراهم می‌کنند. این 4 روش به شرح زیر هستند:

  • کسب درآمد از تبلیغات در وبسایت
  • شبکه‌های اجتماعی
  • اپلیکیشن موبایل
  • تبلیغات کلیکی

این روش درآمدزایی، یکی از بهترین راه‌ها جهت کسب درآمد اینترنتی در خانه است. در ادامه، هر یک از این روش‌ها را به جزئیات مورد بررسی قرار خواهیم داد.

کسب درآمد از تبلیغات در وبسایت

وبسایت‌ها، درصد بسیار بالایی از فضای اینترنت را به خود اختصاص داده‌اند. اگر شما دارای یک وبسایت باشید که مخاطبین زیادی آن را بررسی می‌کنند و روزانه بازدید زیادی را دریافت می‌کند، در حقیقت یک رسانه مطلوب برای انتشار تبلیغات در دست دارید! شما می‌توانید به راحتی با انتشار تبلیغات محتوایی یا بنری، به درآمدزایی فعال و مناسبی برسید. البته، اگر فکر می‌کنید که طراحی یک وبسایت برای شما هزینه بالایی دارد یا از تخصص کافی در این زمینه برخوردار نیستید، جای هیچ نگرانی نیست؛ زیرا شما می‌توانید به راحتی از طریق وبلاگ‌ها به انتشار تبلیغات بپردازید. با توجه به اینکه تبلیغات از طریق وبسایت و درآمدزایی به این روش زیرشاخه‌های متعددی دارد، تصمیم گرفتیم تا به صورت جزئی‌تری این بخش را برای شما بررسی کنیم و تمامی این زیرشاخه‌ها را معرفی نمائیم.

کسب درآمد از کلیک بر روی تبلیغات

در ابتدا بهتر است بگوئیم که این روش را نباید با تبلیغات کلیکی اشتباه بگیرید! این روش مختص وبسایت‌ها است و افراد با قرار دادن بنر و لینک‌های تبلیغاتی، می‌توانند هر بار که یک کاربر بر روی آن‌ها کلیک می‌کند درآمد کسب کنند. برای مثال؛ فرض کنید که شما یک وبلاگ یا وبسایت فروشگاهی دارید و می‌خواهید از طریق آن به درآمدزایی تبلیغاتی مشغول شوید. شما می‌توانید از دیگر فروشگاه‌ها یا کسب و کارها، سفارش تبلیغات کلیکی دریافت کنید و آن‌ها را در هر کجا از وبسایت خود قرار دهید. با هر بار کلیک یک کاربر بر روی آن، مقدار حقوق شما محاسبه خواهد شد.

تبلیغات بنری

جهت کسب درآمد از این روش، وبسایت یا وبلاگ شما باید دارای میزان بازدید و مخاطبین مطلوبی باشد. با توجه به اینکه در روش تبلیغات بنری هزینه و درآمد شما مستقیما از سمت مشتری یا صاحب کسب و کار تامین می‌شود، باید در ابتدا برای آن‌ها این مقدار هزینه به صرفه باشد که حاضر به پرداخت آن شوند. همچنین، ما به شما توصیه می‌کنیم که صفحه‌ای اختصاصی تحت عنوان “تبلیغات با ما” را در وبسایتتان ایجاد کنید. از این طریق، افراد می‌توانند تعرفه‌های تبلیغاتی شما را مشاهده نمایند و سپس در رابطه با انتخاب هرکدام تصمیمی اتخاذ کنند.

همچنین شما می‌توانید هزینه انتشار تبلیغات را بر اساس قرار دادن آن‌ها در سایدبار و صفحات اصلی، مدت زمان و فاکتورهایی از این دسته، به مشتریان خود ارائه دهید. یکی از عوامل موثری که می‌تواند مشتریان را ترغیب به خرید از شما کند، این است که رتبه الکسا، رتبه صفحه گوگل و آمارهای مهم دامنه وبسایت خود را در این بخش قرار دهید.

در این سبک از کسب درآمد تبلیغاتی، بنرها می‌توانند در قسمت بالا، پایین و کنار صفحات سایت به نمایش گذاشته شوند. تبلیغات بنری در وبسایت، تاریخچه و قدمت قدیمی دارند و جزو متدهای جدید محسوب نمی‌شوند. این نوع از تبلیغات تقریبا از سال 1994 تاکنون، در حال اجرا است و افراد برای ترویج کسب و کارهای خود، از آن بهره می‌گیرند. به گونه‌ای این تبلیغات در دنیا مرسوم هستند که، در سال 2019 تنها 31 درصد از هزینه‌های کل تبلیغات آنلاین در سطح اینترنت، به تبلیغات بنری اختصاص یافته بود.

فروش لینک تبلیغاتی

اگر وبسایت شما از روش‌های مناسبی جهت افزایش ترافیک و بازدید استفاده کرده باشد و بازدیدکنندگان و مخاطبین ارگانیکی را دارا باشد، می‌توانید با فروش لینک به دیگر کسب و کارها، از آن‌ها هزینه مناسبی را دریافت نمائید! البته، توجه داشته باشید که این نوع از تبلیغات با رپورتاژ آگهی تفاوت دارد و نباید لینک‌های مربوطه آن به صورت Follow باشند. در صورت قرار دادن لینک‌های وبسایت‌ها به صورت فالو، ممکن است گوگل شما را بابت تخطی قوانین جریمه نماید!

رپورتاژ آگهی

یکی دیگر از روش‌های مناسب برای کسب درآمد از طریق تبلیغات، انتشار رپورتاژ یا محتوای آگهی‌محور است. در این روش نیز پلتفرم یا رسانه شما باید بازدید فراوانی داشته باشد و بتواند مخاطبین بیشتری را به سمت کسب و کار مد نظر بفرستد. در تبلیغات رپورتاژی، شما می‌توانید وبسایت خود را از طریق واسطه‌ها و پلتفرم‌هایی همچون “تریبون“، به مشتریان معرفی کنید.

در نهایت، آن‌ها یک فایل رپورتاژ که درست همانند محتواهای وبلاگ است برای شما ارسال می‌کنند. اگر از نظر شما این محتوا تایید شده و دارای صلاحیت لازم باشد، می‌توانید آن را در وبسایت خود منتشر کنید. در بین متون این محتوا لینک‌هایی قرار داده شده‌اند که می‌تواند به اعتبار دامنه و وبسایت کسب و کار مورد نظر بیافزاید.

توجه داشته باشید که، رتبه الکسا و قدرت دامنه وبسایت شما برای کسب و کار مورد نظر دارای اهمیت بسیاری است. می‌توانید هم‌اکنون با بررسی وبسایت تریبون و افرادی که سایت خود را برای دریافت رپورتاژ آگهی در آن وبسایت ثبت کرده‌اند، قیمت‌ها را بررسی نمائید.

درآمدزایی از تبلیغات شبکه‌های اجتماعی

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد از تبلیغات که می‌تواند درآمدزایی بالایی را برای افراد داشته باشد، از طریق شبکه‌های اجتماعی همچون اینستاگرام است. لازم است توجه داشته باشید که درآمدزایی از این روش، نیازمند استمرار و تلاش شما است، بنابراین اگر احساس کردید که بازخورد مورد نظر خود را در ابتدای کار دریافت نمی‌کنید، به هیچ عنوان دلسرد نشوید. به صورت کلی، پلتفرم‌های متفاوتی وجود دارند که شما می‌توانید با تبلیغات از آن‌ها درآمدزایی داشته باشید؛ اما مرسوم‌ترین و محبوب‌ترین آن‌ها در دنیای امروزی، اینستاگرام، تلگرام و یوتیوب هستند. پایه و اساس درآمدزایی از این پلتفرم‌ها، بر تعداد دنبال‌کنندگان و میزان بازدید است.

شما در هر یک از این پلتفرم‌ها که تمایل داشته باشید، می‌توانید تولید محتوا کنید و در نهایت به درآمد مناسبی دست یابید. تولید محتوا در اینستاگرام، انتشار تبلیغات و درآمدزایی، پکیجی است که مشاغل اینفلوئنسری و بلاگری در اختیار شما قرار می‌دهند. با توجه به اینکه در سال 2018 پلتفرم اینستاگرام با بیش از 82 درصد کاربر، به عنوان پر استفاده‌ترین سوشال مدیا انتخاب شده است، شما می‌توانید هم‌اکنون به راحتی در آن پیشرفت کنید!

تخمین زده شده است که تا اواخر سال 2023، صنعت جهانی اینفلوئنسری به 5 الی 10 هزار میلیارد دلار ارزش خواهد رسید. به این معنا که، این مقدار سرمایه در حال گردش در این صنعت است! از پیش‌نیازهای یک اینفولئنسر موفق می‌توان به، تسلط به استراتژی‌های جذب مخاطب، بازاریابی دیجیتالی و تولید محتوای مستمر اشاره کرد.

در ادامه، اسامی برخی دیگر از روش‌های کسب درآمد از تبلیغات سوشال مدیا ذکر شده است:

  • درآمدزایی از طریق عضوگیری
  • همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ
  • پلتفرم بازاریابی اینفلوئنسری
  • مشارکت مستقیم با کسب و کارها
  • فروش محصولات مختلف
  • فروش خدمات آموزشی و دوره‌ها

این موارد در حقیقت، ایده‌هایی برای راه‌اندازی یک سوشال مدیای موفق هستند. شما می‌توانید با الگوگیری از گزینه‌های بالا در هر یک از سوشال مدیاها به درآمدزایی بالایی دست پیدا کنید. در حقیقت، این‌ها مواردی هستند که برای مخاطبین جذابیت زیادی دارند و می‌توانند نظر کاربران بسیاری را به سمت تبلیغات منتشر شده توسط رسانه شما، جلب نمایند.

کسب درآمد از تبلیغات نرم‌افزار

این نوع تبلیغات، که یکی از روش‌های کسب درآمد از اینترنت است، معمولا از طریق شبکه‌های تبلیغاتی صورت می‌گیرد. در حقیقت، تبلیغات از طریق اپلیکیشن همانند رابطی است که بین تبلیغ دهنده و تبلیغ کننده ایجاد شده است. معمولا کسب و کارهایی در اپلیکیشن خود تبلیغات انجام می‌دهند که امکانات نرم‌افزار مورد نظر را به صورت رایگان در اختیار افراد می‌گذارند. کسب درآمد از تبلیغات اپلیکیشن، به صورت معمول جزو یکی از دسته‌های زیر قرار می‌گیرد:

  • پرداخت به ازای هر کلیک(CPC)
  • محاسبه هزینه به ازای هر 1000 بار نمایش تبلیغات(CPM)
  • پرداخت هزینه در ازای هر اقدام خرید، کلیک، ثبت‌نام و…(CPA)
  • درآمدزایی به ازای انجام هر سفارش(CPO)
  • کسب درآمد به ازای هر مشتری بالقوه(CPL)

توجه داشته باشید بهتر است از پلتفرم‌هایی در این مسیر استفاده کنید که چندین شبکه تبلیغاتی مختلف را پوشش می‌دهند. این امر سبب می‌شود تا تبلیغات، یکدیگر را از دید خارج نکنند و درآمد حاصل از تبلیغات شما نیز تا 40% افزایش پیدا می‌کند.

تبلیغات کلیکی و درآمدزایی

برخی وبسایت‌ها وجود دارند که شما می‌توانید به ازای مشاهده و کلیک بر روی تبلیغات در آن‌ها، درآمدزایی داشته باشید! مزیتی که این وبسایت‌ها دارند، رایگان بودن فرآیند ثبت‌نام در آن‌ها است. گاها نیز شما می‌توانید با تکمیل کردن فرم‌های نظرسنجی، مشاهده تبلیغات ویدیویی و دیگر انواع مختلف تبلیغات، راه درآمدزایی آسان و سریعی را برای خود ایجاد کنید. نام‌نویسی در این وبسایت‌ها و کسب درآمد از طریق آن‌ها، نیازمند هیچگونه هزینه یا تخصصی نخواهد بود و شما می‌توانید به وسیله لپ‌تاپ یا گوشی موبایل هوشمند خود، این درآمدزایی را انجام دهید. ممکن است برای شما سوال پیش بیاید که چرا این وبسایت‌ها در ازای کلیک بر روی تبلیغات به افراد هزینه پرداخت می‌کنند؟ همچنین ممکن است این راه درآمد برای شما منطقی به نظر نیاید؛ اما اساس و پایه چنین کسب و کارهایی، بر افزایش بازدید یک محصول یا خدمت خاص است.

تصور کنید که شما یک برند لباس را افتتاح کرده‌اید و در فضای مجازی نیز مشغول به فعالیت در حوزه تخصصی خود شده‌اید تا مقدار فروش‌تان را افزایش دهید. هیچ چیز به اندازه بازدید بیشتر و بهینه‌سازی مطلوب وبسایت نمی‌تواند به شما کمک کند تا هرچه بیشتر مشتریان را به خود جذب نمائید. یکی از روش‌های تبلیغات و افزایش بازدید نیز، سپردن وبسایت خود به پلتفرم‌های تبلیغات کلیکی می‌باشد. با کلیک هر کاربر بر روی تبلیغات وبسایت شما، یک بازدید جدید به سایت‌تان افزوده می‌شود که می‌تواند تاثیر به سزایی بر سئو و بهینه‌سازی آن نیز بگذارد.

جمع‌بندی

کسب درآمد از تبلیغات، به نمایش تبلیغات بر روی وبسایت، وبلاگ یا شبکه‌های اجتماعی اشاره دارد. این روش درآمدزایی می‌تواند به وسیله متدهای متفاوتی انجام گیرد، همانند؛ پرداخت به ازای هر کلیک، هر اقدام و بازدید. هزینه‌ای که شما از طریق این روش دریافت می‌کنید، به فاکتورهای متعددی بستگی دارد که شامل؛ نوع تبلیغات، مخاطبین هدف و ترافیک پلتفرم مورد نظر هستند. همچنین برخی دیگر از ابزارها همچون؛ گوگل ادسنس، Media.net و Probeller Ads وجود دارند که شما می‌توانید از طریق آن‌ها به کسب درآمد از تبلیغات بپردازید.



آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

تمام اطلاعات و منابع مهم گنج یابی و دفینه یابی به زبان فارسی در این مجموعه موجود است. دانلود بزرگترین مجموعه آموزش کامل گنج یابی و نشانه های دفینه (پکیج دفینه و زیرخاکی مشک آبادی) مجموعه بزرگ و کم نظیر آموزش کامل گنج یابی در ایران، اولین کامل ترین پکیچ گنج یابی و نشانه های ...

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها(شناخت گنج یابی)

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری کاسه ها و جوغن ها شناخت جوغن ها در گنج یابی بسیار مهم است چون: يکي از بيشترين علايمي که در ايران عزيز وجود داره سنگ کاسه و جوغنها هستند کاسه ها به طور معمول نشانه قبر هستند اما بعضي مواقع تفسير ديگري نيز ...

دانلود کتاب گنج باستان (آموزش دفینه یابی)

دانلود کتاب گنج باستان ، شناخت شیوه های گنج یابی و دفینه با تصاویر کتاب گنج باستان مطلب و تصاویر مستدل و جمع آوری شده در مورد دفینه و اماکن باستانی و شیوه های شناخت گنج و دفینه یابی می باشد. این اطلاعات با ارزش و کمیاب، مجموعه مطالعات تجربی و نیز استخراج از کتابهای نایاب و ...

دانلود کتاب دویست نشانه دفینه و گنج

کتاب 200 نشانه دفینه ،منبعی ارزشمند برای شناسایی و آگاهی از دویست علامت، سمبل و نشانه در گنج یابی و بهترین راهنما برای درک مفاهیم گنج نامه ها و نسخه های دفینه می باشد. در کتاب دویست نشانه دفینه و گنج ، علائم و دفینه ها با تصویر واضح طراحی شده و طی جدول بندی منظم و علمی معنای ...



:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 آبان 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: