چرا کسب درآمد دلاری در ایران اینقدر مورد توجه است؟ چرا افراد به تبدیل پول خود به ارز و درآمدزایی به دلار و یورو علاقه دارند؟ در این مقاله به شما توضیح میدهیم که چرا باید درآمد دلاری داشته باشید و حداقل در کنار کسب و کار کنونی خود، یک منبع درآمد بینالمللی نیز بوجود آورید. اولین موردی که توجه شما را به کسب درآمد دلاری ممکن است جلب کند، تبدیل ارز دلار به تومان است. زمانی که شما بخواهید محصولی را در بازارهای بینالمللی و خارجی بفروشید، درآمدی که میتوانید از آن کسب کنید چندین برابر درآمدی است که از فروش همان محصول در ایران کسب خواهید کرد. در نهایت، کار کردن با ارز به ویژه دلار، موجب میشود تا با ورود سرمایه به کشور ایران و گردش آن به مرور زمان، نقدینگی افزایش یابد و اقتصاد کشور رو به بهتر شدن رود. در ادامه، به شما راه حلهایی را پیشنهاد میدهیم که چطور میتوانید با استفاده از علایق و تخصص کنونی خود، جهت کسب درآمد به دلار اقدام کنید.
چگونه کسب درآمد دلاری داشته باشیم؟
افراد میتوانند با استفاده از تخصصی که دارند و همچنین مهارتهای خود، به صورت دورکاری برای شرکتهای خارجی به انجام پروژه بپردازند. همچنین، شما میتوانید علاوه بر کار کردن به صورت پروژهای، به استخدام دائم این شرکتها دربیایید. البته، ممکن است تمامی شرکتها در خارج از کشور، حاضر نشوند نیروی دائم دور کاری استخدام کنند. بنابراین، شما میتوانید از طریق واسطه به کار کردن با آنها مشغول شوید یا اینکه بگردید و شرکتی مناسب خود را بیابید.
روش دیگری نیز وجود دارد که به تخصص شما نیازمند است. میتوانید از آموزش یک مهارت خاص یا هرگونه دانش دیگری که در زمینه کاری شما ممکن است برای افراد مناسب باشد، ویدیو تهیه کنید. همچنین شما میتوانید، دوره آموزشیتان را گسترش دهید و به جای یک ویدیو، در چند ویدیو یا حتی چند فصل به تدریس بپردازید. در نهایت، شما میتوانید این دورهها را در وبسایتهای خارجی به فروش بگذارید. البته، باید چند نکته را برای رسیدن به موفقیت در نظر داشته باشید:
- کیفیت ویدیوهای شما باید واضح باشد.
- صدای شما حین توضیح باید کاملا واضح باشد.
- اگر در زمینه تدریس و آموزش تاکنون هیچ تجربهای نداشتهاید، میتوانید در ابتدا چند ویدیوی تمرینی ضبط کنید و از هر چیز در ویدیو راضی نبودید، آن را تغییر دهید. به این شکل، تدریس مجازی شما میتواند رشد و پیشرفت چشمگیری داشته باشد.
- توجه کنید، وبسایتی که آموزشهای خود را در آن به انتشار میگذارید، باید وبسایتهای معتبری باشند. پس به طمع درآمدزایی دلاری، زحمات خود را به باد ندهید و پیش از همکاری با هر وبسایت، ابتدا درباره آنها تحقیق کنید.
در بخش زیر، به بررسی چندین روش متعدد دیگر جهت کسب درآمد دلاری خواهیم پرداخت.
روشهای اصلی کسب درآمد دلاری
زندگی در ایران با درآمدزایی به تومان، گاها برای افراد بسیار مشکلزا شده است؛ زیرا مخارج بسیار به دلار و ارزهای دیگر وابسته هستند؛ اما درآمد مردم همچنان به تومان است و این باعث میشود که روز به روز ارزش کار و سرمایه افراد کاهش یابد. راه حلهایی که برای رفع این مسئله وجود دارد متعدد هستند و کسب درآمد دلاری، یکی از آنها است. اگر بابت کم ارزش شدن تومان و گران شدن قیمتها نگران هستید، درآمد دلاری و ارزی میتواند به شما کمک کند تا این ضررها را در مدت زمان کمی جبران کنید.
اگر فکر میکنید برای کسب درآمد از اینترنت به دلار حتما نیاز است تا از کشور خارج شوید، کاملا در اشتباه هستید! اگر استعدادها و علایق خود را بشناسید و به مهارتهایتان واقف باشید، میتوانید به راحتی از طریق وبسایتهای فریلنسری کسب درآمد کنید. کار در مشاغل فریلنسری، عموما به صورت پارهوقت هستند؛ اما برای کار تمام وقت و درآمدزایی بیشتر، هیچ مانعی در برابر شما وجود نخواهد داشت.
کسب درآمد دلاری از یوتوب
یوتوب یک پلتفرم مشاهده ویدیو به صورت آنلاین است که میتوانید از طریق آن کسب درآمد دلاری داشته باشید! این پلتفرم، برای اولین بار در سال 2005 راهاندازی و ساخته شد. یوتوب هماکنون یکی از منابع کسب درآمد مهم در سراسر جهان است و همچنین در برندسازی کسب و کارها نیز تاثیر به سزایی دارد؛ زیرا میلیونها کاربر از سراسر جهان از این پلتفرم استفاده میکنند.
در این شبکه، امکان اشتراکگذاری ویدیوها به صورت آنلاین وجود دارد. همچنین، امکان Share یا اشتراکگذاری همان ویدیو با دوستان، لایک(افزودن ویدیو به مورد پسندها) و نظر دادن درباره ویدیو وجود دارد. با توجه به اینکه دسترسی به یوتوب از طریق لپتاپ، موبایل هوشمند، سیستم کامپیوتر و تبلت وجود دارد، اشخاص به راحتی میتوانند از آن استفاده کنند. بنابراین، شما چه در خانه باشید چه نباشید، میتوانید تنها با یک موبایل هوشمند، با یوتوب درآمد دلاری داشته باشید.
کسب درآمد دلاری از یوتوب، به سه روش ممکن است. شما میتوانید از طریق تبلیغات و اسپانسرینگ یوتوب کسب درآمد داشته باشید. برای مثال؛ شما میتوانید برای یک شرکت فروش فیلترشکن، تبلیغات انجام دهید. به این صورت که در ویدیوی خود، درباره آن شرکت صحبت میکنید و آن را به مخاطبین خود معرفی میکنید. در نهایت، هزینه تبلیغات را از فرد مقابل دریافت میکنید. روش دیگری نیز که در زمینه تبلیغات است، به این شکل انجام میشود که شما تیزر تبلیغاتی شرکت مورد نظر را، قبل از شروع ویدیوی خود یا در وسط پخش ویدیو، اجرا میکنید. در این روش نیز هزینه را مستقیما از شرکت و بدون واسطه دریافت میکنید.
روش آخر کسب درآمد دلاری از یوتوب، دریافت حقوق از این پلتفرم است! در این قسمت، دیگر هیچگونه تبلیغاتی در میان نخواهد بود، بلکه شما با رساندن تعداد ممبرهای کانالتان و همچنین افزایش ویوها تا یک میزان مشخص، میتوانید حقوق هزار دلاریتان را از یوتوب کسب کنید.
توجه کنید که برای کسب حقوق از یوتوب، باید تعداد دنبال کنندگان شما حداقل 1000 نفر باشد. همچنین، باید سالانه 24 میلیون بازدیدکننده در کانال خود داشته باشید. اگر موفق شوید به این محدوده دستیابی پیدا کنید، میتوانید ماهیانه 100,000 دلار از یوتوب درآمد کسب کنید! با تبدیل این مقدار حقوق به تومان، مبلغی حدود 40 میلیون ماهانه کسب خواهید کرد!!!! یکی دیگر از مواردی که باید جهت کسب درآمد دلاری از یوتوب در ذهن داشته باشید این است که، باید نوع حساب کاربری خود را از معمولی به بیزینس تغییر دهید.
کسب درآمد دلاری از فروش محصول در آمازون
وبسایت آمازون، در ابتدا توسط “جف بزوس” راهاندازی شد و هیچ کارمندی نداشت. این وبسایت در سال 1994، برای اولین بار فعالیت خود را با فروش کتاب آغاز کرد؛ اما هماکنون علاوه بر اینکه صدها کارمند به صورت استخدامی در این شرکت مشغول به کار هستند، برخی افراد نیز از طریق اینترنت و همکاری در فروش با این وبسایت کار میکنند و کسب درآمد دارند. کسب درآمد از آمازون، برای ایرانیان داخل و خارج از کشور ممکن است. برخی از افراد پس از مهاجرت خود به دنبال راه کسب درآمدی هستند که بتوانند از طریق اینترنت، کسب درآمد دلاری داشته باشند. همچنین، بسیاری از افراد داخل کشور ایران میخواهند به درآمدهای دلاری برسند تا بتوانند حقوق بالایی را کسب کنند. آمازون روشی است که برای هر دو گروه، میتواند درآمدزایی نماید.
راههای کسب درآمد برای ایرانیان خارج از کشور، شامل: درآپ شیپینگ، فروشندگی محصول، FBM، FBA، همکاری در فروش، آمازون فلکس، فروش صنایع دستی و فروش تیشرت طرح چاپ هستند. برای ایرانیانی که در داخل کشور زندگی میکنند، با توجه به محدودیتهایی که اعمال شده است، روشهای بالا جوابگو نخواهند بود؛ اما نگران نباشید، زیرا برای شما نیز راهی وجود دارد تا به کسب درآمد دلاری برسید.
شما نمیتوانید به صورت مستقیم، نمایندگی فروش محصولات آمازون را بر عهده بگیرید و همچنین قادر نخواهید بود تا هیچ محصولی را به صورت مستقیم از این شرکت خریداری نمائید؛ اما شما میتوانید در یکی از کشورهای مورد تایید آمازون، برای خود حساب بانکی بسازید. همچنین باید اطلاعات خود را منطبق با کشور مورد نظر وارد کنید تا مشکلی از این جهت بوجود نیاید. همچنین، روش دیگری نیز وجود دارد که شما باید با وارد کردن اطلاعات شخصی یک فرد آشنا که در خارج از ایران زندگی میکند، حساب بانکی در آن کشور بسازید. در نهایت، خود شما نیز با استفاده از VPS یا سرور مجازی، میتوانید در داخل ایران با شرکت آمازون همکاری کنید. از طرف دیگر، اگر قصد دارید تا از ایران محصولی را در آمازون بفروشید، باید ابتدا این محصول را برای دوست یا آشنای خود در کشور مقصد ارسال نمائید و سپس آنها محصول را برای شرکت آمازون ارسال میکنند. مزیتی که کسب درآمد از آمازون دارد این است که شما میتوانید از این طریق به راحتی به کسب درآمد در خانه و منزل بپردازید!
وبسایت فریلنسری فایور
این وبسایت، یک پلتفرم بینالمللی است که باید با ایجاد حساب کاربری در آن، به کسب درآمد بپردازید. افرادی که در این وبسایت برای خود اکانت ایجاد میکنند و قصد درآمدزایی از طریق پروژههای آن را دارند، باید عنوان “فروشنده” را برای خود در اکانتشان ثبت کنند. از طرف دیگر، افرادی که قصد دارند تا پروژههای خود را به آنان واگذار کنند و هزینهای را بپردازند، باید به عنوان “خریدار” برای خود یک حساب کاربری بسازند. در نهایت، پس از ساخت اکانت کاربری، باید رزومه و پروفایلتان را تکمیل کنید.
شما باید تمامی مهارتها و تواناییهای خود را در این پروفایل قرار دهید. همچنین، هر نوع نرمافزاری که به آن مسلط هستید و پروژههایی که تاکنون تکمیل کردهاید را باید در رزومه خود معرفی کنید. مهم است که تخصص خود را به بهترین شکل در پروفایل فایورتان به نمایش بگذارید؛ زیرا افراد خریداری که قصد واگذاری پروژه به شما را دارند، پیش از هرچیز، حساب شما را بررسی میکنند تا ببیند آیا برای انجام همکاری مناسب هستید یا از مهارتهای لازم برخوردار نمیباشید.
علاوه بر اینکه شما میتوانید پروژههای پیشنهادی افراد دیگر را بپذیرید یا رد کنید، میتوانید خودتان نیز به افرادی که به خدمات شما نیاز دارند، درخواست همکاری ارسال کنید. اگر همزمان به چندین صاحب کسب و کار مختلف برای انجام همکاری درخواست ارسال کنید، احتمال بیشتری وجود دارد که یکی از این درخواستها پذیرفته شود و شما موفق شوید تا از طریق وبسایت فایور، به کسب درآمد دلاری برسید.
نکته دیگری که وجود دارد و لازم است در رابطه با کار با فایور بدانید، این است که پروژهها و خدمات متنوعی در این وبسایت ارائه میشوند که “گیگ” نام دارند. در واقع، شما اگر به طراحی گرافیک، لوگو و بنر مسلط هستید یا به برنامهنویسی و توسعه وبسایت علاقه دارید، میتوانید در این وبسایت، از طریق تخصص خود درآمدزایی کنید. علاوه بر این امر، به غیر از تخصصهای معمول برخی خدمات غیرمعمول نیز وجود دارند که افراد در ازای دریافت هزینهای از مشتریان آنها را انجام میدهند.
برای مثال؛ یک نفر در وبسایت فایور آگهی با این عنوان قرار داده بود که “من میتوانم از شهر لندن، کارت پستالی به کشور و شهر مورد نظر شما ارسال کنم!”. همچنین، شایان ذکر است که کف درآمدی در این وبسایت، 5 دلار میباشد. اگر بخواهیم این مقدار را به تومان حساب کنیم، با دلار 40 هزار تومان، کمترین مقدار حقوق شما 200 هزار تومان خواهد بود!
کسب درآمد دلاری از گوگل ادسنس
گوگل، به کاربران خود دو نوع روش تبلیغاتی را پیشنهاد میدهد: گوگل ادسنس و گوگل ادز. در روش گوگل ادز، هیچ نوع واسطهای وجود ندارد و در واقع شما با پرداخت مقداری هزینه، میتوانید برای مدت زمان مشخص شدهای صفحه وبسایت خود را در رتبههای بالای گوگل نمایش دهید. اینکار به بهینهسازی وبسایت شما کمک میکند و باعث میشود که بازدید بیشتری دریافت کند. همچنین، این امر بر سئو وبسایت شما تاثیر بسزایی دارد؛ اما گوگل ادسنس، یک روش تبلیغاتی کاملا متفاوت است که به کمک واسطهای موجب میشود بازدیدکنندگان بیشتری به وبسایت شما مراجعه کنند.
گوگل ادسنس، با وبسایتهای پربازدید و رسانههای اینترنتی متفاوت قرارداد میبندد تا در ازای نمایش تبلیغات خود در آنها، به آنان هزینهای را پرداخت کند. روش پرداخت حقوق گوگل نیز به این صورت است که، با کلیک هر کاربر بر روی تبلیغات قرار داده شده در وبسایتتان، هزینه مربوطه برای شما محاسبه میشود.
برای مثال؛ اگر شما دارای وبسایتی باشید که در حوزه ارز دیجیتال فعالیت دارد و همچنین به صورت روزانه 5000 بازدیدکننده دریافت میکند، با کلیک هر کاربر بر روی این تبلیغات، قادر خواهید بود تا ماهیانه صدها دلار تا هزار دلار درآمد داشته باشید و این موضوع فقط و فقط از طریق تبلیغات کلیکی گوگل انجام میشود! در واقع، نیازی نیست شما برای این کسب درآمد هیچگونه زحمتی بکشید. بنابراین، اگر دارای یک وبسایت با بازدید بالا هستید، به شما پیشنهاد میکنیم حتما از روش کسب درآمد دلاری گوگل ادسنس استفاده کنید! راههای متعددی جهت کسب درآمد به دلار وجود دارد که در تجارت آنلاین به بررسی بیشتر آنها پرداختهایم. بنابراین جهت اطلاعات بیشتر، به این سایت مراجعه نمائید.
جمعبندی مقاله
در این مطلب، به بررسی برخی روشهایی پرداختیم که میتوانید به کمک آنها در کشور ایران کسب درآمد دلاری داشته باشید. با توجه به صعود قیمت دلار و ارز و کم ارزش شدن ریال در کشور ما، بهتر است علاوه بر شغل کنونی خود یک راه کسب درآمد دلاری نیز ایجاد نمائید. برخی از این روشها شامل: همکاری با وبسایت آمازون، فعالیت در یوتوب، گوگل ادسنس و مشاغل فریلنسری در سایت فایور خواهند بود. همچنین توجه داشته باشید، با وجود محدودیتهایی که در رابطه با ایران وجود دارد، ممکن است نتوانید به صورت مستقیم برخی از این راهها را پیش بگیرید. در اینصورت، اگر در ایران زندگی میکنید نیاز است تا راهحلهای میانبر را انجام دهید. برای مثال؛ میتوانید از یک آشنا در کشور دیگر کمک بگیرید تا برای شما یک حساب بانکی با اطلاعات خودش ایجاد کند. سپس از طریق سرورهای مجازی، کسب درآمد خود را آغاز کنید.