راهکارهای طلایی برای موفقیت و کسب درآمد بالا در ویزیتوری
این روزها شغل ویزیتوری یکی از حرفههای مورد توجه بسیاری از شرکتها و برندهای مختلف است. اگر نگاهی به آگهیهای استخدامی بیندازید متوجه خواهید شد که تقاضا برای افراد متخصص این کار از سوی تولیدکنندگان و شرکتهای کوچک و بزرگ به وفور یافت میشود. ویزیتوری فروش، شغلی است که نیاز به روابط عمومی بالا و قدرت متقاعد کردن مشتریها دارد. افراد برای ورود به این کار نیازمند کسب مهارتهای مختلف و ترفندهایی برای موفقیت در این حرفه هستند. تصمیم داریم تا در این مقاله برخی مهارتها و ترفندهایی که برای یک ویزیتوری موفق به آنها نیاز دارید را بررسی کنیم. پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید تا چم و خم کار ویزیتوری دستتان بیاید.
ویزیتوری چیست؟ به چه کسی ویزیتور میگویند؟
ویزیتور یا همان بازاریاب حضوری، شخصی است که در حوزه فروش یک شرکت ارائهدهنده کالا یا خدمات فعالیت میکند. این فرد به صورت حضوری به فروشگاهها، مراکز درمانی، رستورانها و کلیه مراکز مختلفی که متقاضی محصولات هستند مراجعه میکند و به مذاکراتی برای فروش کالا یا خدمات ارائه شده توسط آن شرکت میپردازد. معمولاً یک ویزیتور پس از اینکه مشتریهای خود را یافت به صورت دورهای برای دریافت سفارشهای جدید نیز به سراغ آنها میرود و سفارش محصولات جدید از طریق آن مرکز را دریافت میکند. در کل یک ویزیتور کار به فروش رساندن محصولات شرکت را با رعایت اصول بازاریابی و به صورت حضوری انجام میدهد. معمولاً حقوق دریافتی او از پورسانت میزان فروش او به مراکز مختلف تعیین میشود.
همانطور که گفتیم معمولاً میزان دریافتی یک ویزیتور نسبت به میزان فروش او و به صورت پورسانتی محاسبه میشود. با توجه به این مسئله برای ورود به این شغل و کسب درآمدی قابل قبول از آن، نیاز است تا به آموزش دیدن برخی مهارتها بپردازیم. برای اینکه به یک ویزیتور موفق تبدیل شویم و در این کار پیشرفت خوبی کسب کنیم به یادگیری ترفندهایی نیاز داریم. در ادامهی این مقاله برخی نکات و ترفندهای ضروری و طلایی را در رابطه با حرفه ویزیتوری بیان میکنیم.
چطور به یک ویزیتور موفق تبدیل شویم؟
برای اینکه در شغل ویزیتوری به موفقیت برسیم نیاز است تا مهارتهایی را کسب کنیم. یعنی ترفندهایی را در رابطه با این حرفه یاد بگیریم. شما در این شغل برای جذب مشتری و تبلیغ موفق محصول یا خدمات خود نیاز به استراتژیهای مختلفی دارید. در ادامه به برخی از این نکات میپردازیم:
-
فن بیان مناسب و توانایی متقاعد کردن مخاطب
یکی از مهمترین و اصولیترین شاخصهها و ویژگیهای مورد نیاز برای ویزیتوری موفق، قدرت فن بیان مناسب و اعتماد به نفس کافی است. برای مثال وقتی شما به عنوان یک ویزیتور به یک فروشگاه یا مرکزی که محصولات شما را خریداری میکند وارد میشوید، باید با اعتماد به نفس و اطمینان خاطر کامل از محصولات و یا خدمات خود صحبت کنید. فن بیان قوی و محکم صحبت کردن در میزان اعتماد مشتری به اجناس شما بسیار تأثیرگذار است.
این مقاله را هم بخوانید: استراتژی اقیانوس آبی راهی برای سبقت کسب و کار شما از رقبا
اگر فردی خجالتی هستید و معمولاً نمیتوانید در جمع خوب صحبت کنید، این شغل برای شما مناسب نیست. شما در این حرفه باید سخنان خود را به گونهای بیان کنید که مشتری و مخاطبی که روبروی شما قرار دارد جذب سخنان شما شود. همچنین توجهش به سوی شما جلب شود. نه اینکه آنقدر آهسته و آرام صحبت کنید که صدای شما در شلوغیها گم شود و یا حوصله مشتری از صحبت با شما سر برود!
اگر میخواهید پورسانت خوبی کسب کنید و فروش محصول خود را بالا ببرید با همین فن بیان قوی باید مشتری را متقاعد کنید که محصول شما یکی از بهترین محصولات موجود در بازار است. این یکی از مهمترین مراحل برای فروش محصولات است. اینکه مشتری قانع شود که بهتر از جنس شما در بازار نیست. همچنین بداند که همین جنس را با قیمت بهتری پیدا نمیکند. پس اگر احساس میکنید هنوز به تسلط کافی در سخن گفتن نرسیدهاید به راحتی و با برخی آموزشها و تمرینات میتوانید فن بیان خود را تقویت کنید.
-
با ظاهری آراسته و مرتب با مشتری دیدار کنید
حتماً شما هم این اصطلاح را شنیدهاید که عقل مردم به چشمشان است! درست است که این عمل بسیار نکوهیده است و صورت زیبای ظاهر هیچ نیست و همچنین نه همین لباس زیباست نشان آدمیت! اما اگر نخواهیم از حق بگذریم باید بگوییم که آراستگی و مرتب بودن ظاهر یک ویزیتور در کار او و میزان احترامی که از سوی مشتری دریافت میکند بسیار تأثیرگذار است. البته منظور ما از آراستگی لباسهای گران قیمت و خیلی لوکس نیست. کافی است کمی به مرتب و اتوکشیده بودن ظاهر و لباسهای خود برسید و تمیزی و بوی خوش را در نظر بگیرید.
این مقاله را هم بخوانید: ۱۰ کسب و کار اینترنتی با موبایل [بدون سرمایه اولیه!]
متأسفانه برخی از افرادی که در این حرفه مشغول به فعالیت هستند به هیچ عنوان به ظاهر خود اهمیت نمیدهند. با لباسهایی چروک و نامناسب و یا حتی دمپایی وارد فروشگاهها برای فروش محصولات خود میشوند. به نظر شما به فردی که برای شما احترام قائل بوده تا برای حضور در مقابل شما به آراستگی و تمیزی ظاهر خود توجه کند بیشتر میتوان اعتماد کرد یا فردی که حتی به خود زحمت اتو کردن یک لباس را هم نداده؟ شما از کدام یک از این افراد خرید میکنید؟ به اجناس و محصولات کدام یک اعتماد بیشتری میکنید؟ حتی آشفتگی وسایل، برگ خریدها، نداشتن یک خودکار مناسب برای انجام کارها و کیف شلخته و نامنظم یک بازاریاب میتواند بر روی مشتری برای خریدهای بعدیاش تأثیر بگذارد. پس همیشه آراسته و مرتب باشید و بوی خوش بدهید.
بله شما به عنوان یک ویزیتور باید حرفهای برخورد کنید. این یک جمله شامل معانی گستردهای میشود؛ که نیاز است شما در جایگاه یک ویزیتور حضوری رعایت کنید تا به عنوان یک فرد حرفهای در شغل خود شناخته شوید و مشتریان بیشتری تمایل به همکاری با شما داشته باشند. یکی از اصولی که برای حرفهای بودن باید رعایت کنید عدم ایجاد مزاحمت برای فروشنده یا مسئول خرید مرکز است.
سعی کنید اصول ادب و حفظ حریم طرف مقابل را در نظر بگیرید. توجه کنید که به عنوان یک فرد مزاحم برای مخاطب خود شناخته نشوید. برای مثال هنگامی که مسئول فروشگاه با مشتری خود در حال صحبت است یا به فعالیتی در حوزه کاری خود مشغول است موقعیت مناسبی برای ورود شما به بحث نیست.
هیچگاه برای معرفی محصولات خود حرف مخاطب با مشتری خود را قطع نکنید. یکی دیگر از نکات مهم در این جایگاه آن تایم بودن و خوش قولی است. شما به عنوان یک ویزیتور باید رأس همان ساعتی که با مخاطب یا خریدار محصول خود قرار دارید در آن مکان حاضر شوید. دیر حاضر شدن در مکان نشانه بد قولی شما و ارزش قائل نبودن برای وقت مخاطب است. همچنین اگر زودتر از موعد مقرر در مکان حاضر شوید ممکن است برای مخاطب خود ایجاد مزاحمت کنید.
-
محصولات را به موقع به دست مشتری برسانید
این مورد نیز یکی از موارد خوش قولی است و از اصول ویزیتوری موفق. تلاش کنید به عنوان یک فرد خوش قول و یک انسان درستکار در ذهن مشتری خود به نظر برسید. اگر به مسئول خرید مرکز و یا مسئول فروشگاه برای رساندن محصولات تاریخی را معین میکنید، درست در همان تاریخ محصولات را به دست آنها برسانید. تأخیر در تحویل خدمات و کالاها در اولین برخوردها ذهنیت بدی از شما و شرکتتان در ذهن مخاطب ایجاد میکند.
همین مسئله منجر میشود که تمایل مشتری شما برای همکاریهای بعدی کاهش یابد. همچنین سعی کنید در دریافت مبالغ و پرداختها با مشتری خود راه بیایید. با توجه به اختیاراتی که از سمت شرکت به شما داده شده است در مشتری حس اطمینان و راحتی ایجاد کنید. قبول کردن پرداختها به صورت اقساط، چکهای بلند مدت و مصالحه در خصوص موارد مالی میتواند مشتریان را به کار با شرکت شما ترغیب کنند.
اگر این ویژگیها را دارید ویزیتور موفقی میشوید
همانطور که میدانید برای موفقیت در حرفه ویزیتوری باید یک فرد برونگرا باشید. افراد درونگرا معمولاً در بازاریابیهای حضوری موفقیتهای زیادی کسب نمیکنند. مگر اینکه به صورت جدی آموزش ببینند. شما همچنین نیاز به روابط عمومی بالا و روابط اجتماعی مطلوب دارید؛ تا به راحتی بتوانید با مشتریان وارد صحبت شوید. قدرت بحث و مذاکره نیز یکی از موارد مهم در این شغل است که برای متقاعد کردن مشتری به سراغ شما میآید. فراموش نکنید که در این شغل نباید از جواب منفی افراد بترسید و سریع پا پس بکشید.

تمام اطلاعات و منابع مهم گنج یابی و دفینه یابی به زبان فارسی در این مجموعه موجود است. دانلود بزرگترین مجموعه آموزش کامل گنج یابی و نشانه های دفینه (پکیج دفینه و زیرخاکی مشک آبادی) مجموعه بزرگ و کم نظیر آموزش کامل گنج یابی در ایران، اولین کامل ترین پکیچ گنج یابی و نشانه های ...
دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری کاسه ها و جوغن ها شناخت جوغن ها در گنج یابی بسیار مهم است چون: يکي از بيشترين علايمي که در ايران عزيز وجود داره سنگ کاسه و جوغنها هستند کاسه ها به طور معمول نشانه قبر هستند اما بعضي مواقع تفسير ديگري نيز ...
دانلود کتاب گنج باستان ، شناخت شیوه های گنج یابی و دفینه با تصاویر کتاب گنج باستان مطلب و تصاویر مستدل و جمع آوری شده در مورد دفینه و اماکن باستانی و شیوه های شناخت گنج و دفینه یابی می باشد. این اطلاعات با ارزش و کمیاب، مجموعه مطالعات تجربی و نیز استخراج از کتابهای نایاب و ...
کتاب 200 نشانه دفینه ،منبعی ارزشمند برای شناسایی و آگاهی از دویست علامت، سمبل و نشانه در گنج یابی و بهترین راهنما برای درک مفاهیم گنج نامه ها و نسخه های دفینه می باشد. در کتاب دویست نشانه دفینه و گنج ، علائم و دفینه ها با تصویر واضح طراحی شده و طی جدول بندی منظم و علمی معنای ...
:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0