راهکار ایجاد انگیزه برای تولید محتوای سایت و وبلاگ
نوشته شده توسط : پول یابی

راهکار ایجاد انگیزه برای تولید محتوای سایت و وبلاگ

اگر شما یک وبلاگ نویس باشید، یا به هر دلیل شغل و کسب و کارتان نیاز به نوشتن یا ارسال مطلب در اینترنت داشته باشد، حتما با روزهایی مواجه شده اید که اصلا حس و حال نوشتن نداشته اید.

مطمئنا این اتفاق برای هر وبلاگ نویس یا نویسنده مطلبی چه در اینترنت و چه در دنیای واقعی افتاده است.

به همین دلیل همیشه پیشنهاد میکنیم تنها زمانی شروع به نوشتن کنید که واقعا حس و حال و انگیزه کافی برای نوشتن داشته یا به عبارت بهتر در حالت فکری و مغزی و فیزیکی مناسب برای نوشتن قرار دارید.

اما گاهی پیش میاد که نیاز هست حتما یک مطلب رو نوشته و ارسال کنید، اما اصلا انگیزه انجام آن را ندارید، برای این زمان ها باید چه کار کنید؟

قدم اول: ایده پست وبلاگ خود را از قبل حاضر کنید:

هیچ چیز بدتر از این نیست که پشت کامپیوتر نشسته و قصد نوشتن یک مطلب برای وبلاگ خود را داشته، اما ساعتها نیاز به فکر کردن برای پیدا کردن ایده یا موضوع پست خود داشته باشید.
بهترین کار برای تسریع بخشیدن به امر نوشتن مطلب برای وبلاگ و همچنین ایجاد انگیزه برای نوشتن اینه که از قبل چندین موضوع برای نوشتن آماده کنید.

 

روش های بسیاری هست که میتونید برای پیدا کردن ایده ی مطالب وبلاگ، از آن ها استفاده کنید.
بهتر است همیشه چند موضوع از قبل آماده داشته باشید تا زمان نوشتن، وقت و انرژی و انگیزه شما صرف پیدا کردن موضوع نشود.

همچنین زمانی که حس نوشتن ندارید، بهترین زمان برای پیدا کردن موضوعات مناسب برای پست بعدی وبلاگتان است، به طوری که میتوانید این موضوعات را روی کاغذ یا در برنامه word بنویسید، تا در زمان مناسب و با انگیزه و انرژی کافی برای نوشتن مطالب مرتبط با آن موضوع، وقت بگذارید.

قدم دوم: قبل از شروع به نوشتن، ساختار مطلب خود را طرح ریزی کنید:

یکی از بهترین راه کارها برای نوشتن هر گونه مطلبی، طرح ریزی ساختار آن با استفاده از تعیین کردن رئوس مطالب هست.

به عبارتی بعد از اینکه موضوع اصلی مطلب خود را پیدا کردید، لازم هست تا موضوع اصلی را به بخش های کوچکتر و مرتبط تری تقسیم کرده تا بدانید در این مطلب میخواهید در مورد چه چیزهایی بنویسید.

فرض کنید، شما میخواهید مطلبی با موضوع “رسیدن به تناسب اندام با رژیم غذایی” بنویسید.

برای این منظور میتونید ساختار مطلب خود را با استفاده از رئوس مطالبِ زیر بخش بندی و طرح ریزی کنید:

  • چرا باید به تناسب اندام رسید؟
  • ارتباط کاهش وزن با رژیم غذایی
  • انواع رژیم های غذایی

رژیم های کم کالری

رژیم های کم چرب

رژیم های سریع کاهش وزن

  • یک نمونه از رژیم غذایی برای کاهش وزن
  • ورزش را فراموش نکنید

همانطور که در مثال فوق دیدید، میتوان موضوع اصلی را با استفاده از رئوس مطالب، بخش بندی کرد، سپس برای هر کدام از بخش ها میتوان جداگانه شروع به نوشتن کرده و بعد از پایان هر بخش به سرفصل بعدی پرداخت.

به این ترتیب زمانی که شروع به نوشتن برای مطالب وبلاگ خود میکنید، سردرگم برای پیدا کردن مطلبی برای نوشتن نخواهید بود و به راحتی میدونید که میخواهید در مورد چه چیزهایی بنویسید.

این روش به چند دلیل به شما کمک میکند:

  • در وقت شما صرفه جویی میکند.
  • روند نوشتن را سریع تر میکند چون میدونید میخواهید در مورد چه چیزهایی بنویسید.
  • انگیزه شما را افزایش میدهد
  • به این روش میتونید مطالب خوانا تر و با ارزش تری را ارائه دهید.

قدم سوم: زمان مشخصی را برای نوشتن تعیین کنید.

استفاده از تعیین بازه زمانی، یک روش عالی برای نوشتن در هر شرایطی هست، حتی زمانی که هیچ انگیزه و انرژی ای برای نوشتن ندارید، اما میدانید که باید حتما مطلبی را برای وبلاگ تان ارسال کنید.

به این ترتیب که تعیین میکنید حتما باید در بازه زمانی ۲۰ یا ۳۰ دقیقه مطلبی را برای وبلاگتان بنویسید و بعد از پایان یافتن این زمان میتوانید به هر کاری که مورد علاقه تان است بپردازید.

برای تعیین بازه زمانی میتونید از روش پومودورو استفاده کنید.
تعیین بازه زمانی به شما کمک میکند، تا هم تمرکزتان افزایش پیدا کند هم اینکه به نوعی خود را مقید میکنید که در بازه مشخص شده مطلب مورد نظر را تکمیل کنید، به همین دلیل میتونید از زمان خود بهترین استفاده رو ببرید.

دقت داشته باشید که در مدت تعیین شده به هیچ عنوان نباید به چیز دیگری فکر کرده یا کار دیگری انجام دهید و به عبارتی تمام حواس پرتی های خود را محدود خواهید کرد، حتی جواب تلفن را هم نباید در این مدت بدهید، البته اگر اضطراری نباشد!

بهتر است زمان هایی که انگیزه کافی برای نوشتن ندارید، بازه زمانی ۱۵ دقیقه را برای خود در نظر بگیرید، سپس خود را مجبور کنید که در این بازه باید این کار را انجام دهید، سپس میتونید بعد از زمان مشخص شده به فعالیت دلخواه خود بپردازید.

بهتر است هرگز برای نوشتن، از ۴۵ دقیقه بیشتر، بازه زمانی تعیین نکنید، زیرا هم تمرکز شما کاهش پیدا میکند و هم خسته شده و انگیزه خود را از دست خواهید داد.

با استفاده از تعیین بازه های زمانی و تمرکز در این مدت برای نوشتن میتونید، بیشترین استفاده مفید رو از زمان خود برده و به این ترتیب، در چند بازه زمانی کوتاه اما مفید، میتونید یک مطلب عالی و با ارزش برای سایت یا وبلاگ خود تهیه کنید.

قدم چهارم: برای نوشتن در وضعیت ذهنی مناسب قرار بگیرید.

هر نویسنده ای در شرایط خاصی بیشترین و بهترین حالت و انرژی رو برای نوشتن پیدا میکنه، به عنوان مثال برخی در کافی شاپ میتوانند تمرکز لازم برای نوشتن رو داشته باشند، برخی با نوشیدن یک فنجون قهوه یا چای تمرکز پیدا میکنند، و برخی دیگر با گوش دادن به موسیقی در هنگام نوشتن، میتونند سریع تر و با تمرکز بیشتری بنویسند.

مهم این است که بدونید چه چیزی در هنگام نوشتن به شما حس خوبی میدهد، من خودم در هنگام نوشتن به موسیقی های انرژی بخش و با ریتم سریع گوش میدم، به این ترتیب میتونم در زمان کمتری مطالب بیشتری رو بنویسم.

قدم پنجم: نگران غلط های املایی و دستوری در هنگام نوشتن نباشید.

یک مطلب زمانی ارزش خواندن و انتشار در وبلاگ رو داره، که عاری از هرگونه غلط نگارشی و دستوری باشه، اما بدترین کاری که میتونید در زمان نوشتن انجام دهید، این است که دائما به عقب برگشته و با زدن کلید backspace به دنبال اصلاح غلط های املایی و دستوری خود باشد.

یا همواره نگران نا مفهموم بودن و اشتباه بودن جمله بندی خود باشد.

چیزی که در هنگام نوشتن باید به خاطر بسپارید این است که زمانی که شروع به نوشتن میکنید، تنها هر آنچه به ذهن تان میرسد را بنویسید بدون اینکه نگران غلط های موجود باشید، فقط بنویسید، تا زمانی که مطلب تان به انتها برسد به هیچ عنوان نباید، به مانیتور نگاه کرده و دائما بخواهید غلط های خود را اصلاح کنید.

بعد از پایان نوشتن، میتونید به راحتی به عقب بازگشته و با بازخوانی مطالبی که نوشتید، غلط های املایی و دستوری خود را اصلاح کرده و ساختار جملات خود را از لحاظ مفهومی نیز درست کنید.

در این مرحله است که میتونید در صورت نیاز مطلبی رو به نوشته های تان برای درک بهتر اضافه کرده یا در صورتی که جمله ای اضافه و نامفهوم است آن را حذف کنید.

 

به این روش میتونید تمرکز بیشتری داشته و هر چه به ذهن تان میرسد را نوشته و هیچ ایده ای که در لحظه به ذهن تان میرسد را تنها به این خاطر که در جای مناسبی نیست یا جمله بندی تان اشتباه است، از دست نخواهید داد.

مزیت استفاده از کامپیوتر و برنامه ورد یا تایپ کردن اینه که میتویند بعدا مطالب و نوشته خود را به راحتی اصلاح کنید.

اصلاح مطلب و غلط های املایی و نگارشی در حین نوشتن، بزرگترین حواس پرتی ای هست که میتونه تمرکز شما رو بر هم زده و وقت و انرژی تان را بی دلیل تلف کند.

پس در بازه زمانی ای که مشخص کرده اید و با استفاده از انگیزه دهنده ای چون موسیقی، سعی کنید تا میتوانید هر چه به ذهن تان میرسد را بنویسید، بعدا وقت کافی برای اصلاح اشتباهات خود خواهید داشت.

شما از چه روش یا روش هایی استفاده میکنید؟

به نظر شما کدام یک ار روش های گفته شده در فوق میتونه برای استفاده بهتر از زمان و تسریع بخشیدن به امر نوشتن و همچنین افزایش انگیزه برای نوشتن مطلب وبلاگ، بهتر و کمک کننده تر باشد؟

من خودم همیشه از قبل چند موضوع رو برای نوشتن انتخاب میکنم و با استفاده از روش ساختار بندی مطالب، رئوس مطالبِ هر کدام از موضوعات رو مشخص میکنم، سپس در روز دیگری، با تعیین یک بازه زمانی مشخص مثلا نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه و با گوش دادن به موسیقی شروع به نوشتن میکنم.

در صورتی که به اندازه کافی انگیزه داشته باشم، معمولا در یک روز میتونم دو الی ۳ مطلب برای وبلاگ سایت تهیه کنم، در صورت نداشتن انگیزه کافی، یا نداشتن وقت، معمولا یک مطلب یا نیمی از مطلب رو مینویسم.

سپس در روزهای بعد اقدام به ویرایش مطلب های نوشته شده کرده و به این ترتیب میتونم به اندازه کافی مطالب برای ارسال در وبلاگ داشته باشم.



آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

تمام اطلاعات و منابع مهم گنج یابی و دفینه یابی به زبان فارسی در این مجموعه موجود است. دانلود بزرگترین مجموعه آموزش کامل گنج یابی و نشانه های دفینه (پکیج دفینه و زیرخاکی مشک آبادی) مجموعه بزرگ و کم نظیر آموزش کامل گنج یابی در ایران، اولین کامل ترین پکیچ گنج یابی و نشانه های ...

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها(شناخت گنج یابی)

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری کاسه ها و جوغن ها شناخت جوغن ها در گنج یابی بسیار مهم است چون: يکي از بيشترين علايمي که در ايران عزيز وجود داره سنگ کاسه و جوغنها هستند کاسه ها به طور معمول نشانه قبر هستند اما بعضي مواقع تفسير ديگري نيز ...

دانلود کتاب گنج باستان (آموزش دفینه یابی)

دانلود کتاب گنج باستان ، شناخت شیوه های گنج یابی و دفینه با تصاویر کتاب گنج باستان مطلب و تصاویر مستدل و جمع آوری شده در مورد دفینه و اماکن باستانی و شیوه های شناخت گنج و دفینه یابی می باشد. این اطلاعات با ارزش و کمیاب، مجموعه مطالعات تجربی و نیز استخراج از کتابهای نایاب و ...

دانلود کتاب دویست نشانه دفینه و گنج

کتاب 200 نشانه دفینه ،منبعی ارزشمند برای شناسایی و آگاهی از دویست علامت، سمبل و نشانه در گنج یابی و بهترین راهنما برای درک مفاهیم گنج نامه ها و نسخه های دفینه می باشد. در کتاب دویست نشانه دفینه و گنج ، علائم و دفینه ها با تصویر واضح طراحی شده و طی جدول بندی منظم و علمی معنای ...



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 آذر 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: