آموزش کامل راه اندازی کسب و کار اینترنتی در ایران
نوشته شده توسط : پول یابی

کسب درآمد از اینترنت و داشتن درآمد اینترنتی، یکی از بهترین و هوشمندانه ترین انتخابها برای رهایی از دردسرهای مالی و رسیدن به استقلال مالی است. اما راه اندازی کسب و کار اینترنتی کار ساده ای نیست و البته که نیاز به آموزش دارد. در این سری مقالات قصد آموزش کسب درآمد از اینترنت در ایران را دارم.

علاقه، شرط اول کسب درآمد از اینترنت

به عنوان نخستین قدم در راه اندازی کسب و کار اینترنتی، باید علایق خود را بیابیم. باید ببینیم چه موضوعاتی در زندگی ما وجود دارد که واقعاً به آنها علاقه مندیم و دوست داریم درباره آنها تحقیق کرده و چیزی بنویسیم. مهمترین دلیل برای این کار این است که مسیری که قصد حرکت در آن را داریم یعنی راه اندازی کسب و کار اینترنتی، به هیچ وجه مسیری هموار و راحت نیست و قطعاً با مسائل و مشکلات مختلفی در طول راه برخورد خواهیم کرد. اگر در حال کار روی موضوعی باشیم که صرفاً به خاطر اینکه حدس میزنیم مخاطب زیادی دارد؛ انتخاب شده است، دیری نخواهید پایید که همین مشکلات بین راه، ما را از ادامه مسیر باز می دارد. چرا که موضوع مورد فعالیت ما، چیزی نیست که واقعاً علاقه ای به آن داشته باشیم پس رها کردن آن بسیار آسان است و این یعنی برداشتن یک گام به عقب… . به همین دلیل انتخاب موضوع مورد علاقه شما، گامی کلیدی در شروع کسب درآمد از اینترنت است. توجه داشته باشید هرچقدر هم که موضوع انتخابی شما خاص باشد، باز هم هستند افرادی که در پی آن باشند. پس فقط به این نکته دقت نمایید که کار را با علائق خود شروع کنید. اما سئوال مهم: چطور علایق خود را بیابیم؟

یافتن علایق کاری

مسلماً موضوعات مورد علاقه برای هر شخص بی شمار است. اما برای ساختن کسب و کار اینترنتی و رسیدن به درآمد اینترنتی باید روی اصلی ترین موضوع مورد علاقه خود کار کنیم. اما چطور می توان این اصلی ترین را پیدا کرد؟ برای این کار پیشنهاد میکنم اینگونه عمل کنید: کاغذی برداشته و تک تک موضوعات مورد علاقه خود را بر آن بنویسید. روی آنچه می نویسید خوب فکر کنید و ببینید مثلاً اگر امروز آخرین روز زندگی شما باشد، به کدام یک می پرداختید؟ جواب این سئوال موضوع اصلی مورد علاقه شماست.


برای مثال نتیجه افکار من را در نظر بگیرید (البته فقط برای مثال):

* نویسندگی * اینترنت * پول * اقتصاد * تحقیق درباره کسب و کارهای اینترنتی * فوتبال * لپ تاپ * کتاب * برنامه نویسی * طراحی

خوب فرض می کنیم امروز آخرین روزی است که می توانم زندگی کنم، من بدون شک به دنبال تحقیق درباره کسب و کارهای اینترنتی میرفتم. پس این موضوع، علاقه ی اصلی من است. با این حساب می دانم که از این به بعد باید مطالبی درباره کسب درآمد از اینترنت و درآمد اینترنتی بنویسم.

کسب و کار اینترنتی موفق و تمرکز روی یکی از علایق

در قسمت قبل متوجه شدید که عرض کردم روی یکی از موضوعات مورد علاقه خود تمرکز کنید و درباره آن بنویسید اما چرا؟ مطلب مهم در این زمینه این است که مثلاً فردی که به دنبال کسب اطلاعات درباره کسب و کارهای اینترنتی به سایت من می رسد، مطمئناً دوست ندارد در مورد پوست مطلبی مطالعه کند. یعنی اولین دلیل برای این کار، توجه به بازدید کننده و نیاز اوست. اگر بازدید کننده وارد سایتی شود که در مورد هر موضوعی اندک اطلاعاتی داده بهتر است یا اینکه وارد سایتی شود که درباره موضوع مدنظر وی، اطلاعات کامل و جامعی ارائه کرده؟ در کدام حالت، احتمال بازگشت بازدیدکننده وجود دارد؟ من که فکر میکنم در حالت دوم (و البته تجربه هم این مطلب را ثابت کرده است).

ملزومات کسب درآمد از طریق اینترنت

خب تا اینجا فهمیدیم که میخواهیم در مورد چه چیزی بنویسیم. اما حالا باید ابزار کار خود را آماده کنیم تا نوشته ها را به فضای اینترنت منتقل کنیم. اولین چیزی که لازم داریم، کامپیوتر و اتصال اینترنت است. خب شما که مشغول مطالعه این مقاله هستید یعنی این دو مورد را دارید. حالا یا از کافی نت یا هم داخل منزل. به هر حال، پیشنهاد میکنم برای صرفه جویی در هزینه های اینترنت و تلفن، حتماً از اینترنت ای دی اس ال استفاده کنید. و البته اگر در منزل کامپیوتر ندارید، نیازی به تهیه یک سیستم حرفه ای نیست، یک سیستم معمولی هم کار شما را راه می اندازد. البته کافی نت هم اگر هزینه زیادی نداشته باشد، کافی است.

 

بسیار عالی، تا اینجا گام اول را به خوبی کامل کردیم، حالا زمان رفتن سرغ گام بعدی است. جایی که یاد میگیرم محلی مناسب در سطح اینترنت برای خود دست و پا کرده و مطالب تهیه شده درباره موضوع مورد علاقه مان را در آن قرار دهیم.

 

(توجه داشته باشید که رعایت تک تک نکات برای موفقیت الزامی است و البته که موفقیت، صبر لازم دارد. پس صبور باشید.)

 

راه اندازی کسب و کار اینترنتی در ایران

 الآن میدانیم که میخواهیم در مورد چی بنویسیم. اما نوشتن و آماده کردن مباحث یک بحث است و داشتن جایی برای انتشار آنها روی اینترنت بحثی دیگر. برای انتشار مطالب خود روی اینترنت، دو راه داریم: ۱. راه اندازی سایت یا بلاگ شخصی. ۲. استفاده از سایر سایتها و بلاگها

راه اندازی سایت یا بلاگ شخصی

سایت یا بلاگ روی هاست شخصی به دلیل بازتر بودن دست هنگام کار با آن، مناسب تر به نظر می آید. اما یک مسأله وجود دارد: برای داشتن سایت باید هزینه کرد و این کمی قضیه را پیچیده میکند. البته می توان بدون هیچ هزینه ای هم سایت داشت. اما چطور؟ با استفاده از بسته های مولتی مدیا (چند رسانه ای) آموزش طراحی سایت. این بسته ها به شما آموزش می دهند که چگونه در کمترین زمان ممکن وب سایت خود را طراحی کرده و آن را در سطح اینترنت منتشر کنید. (البته به هر حال هزینه ثبت دومین و خرید هاست وجود خواهد داشت.) در زیر چند نمونه از بهترین انواع این بسته ها را می بیند:

 

 

البته اگر می توانید از پس هزینه های طراحی سایت برآیید، دیگر نیازی به تهیه این بسته ها نداشته و می توانید هزینه طراحی سایت خود را به یک شرکت طراحی سایت پرداخت کرده و سایت خود را آماده تحویل بگیرید.

 

در نمونه های فوق، سایت یا بلاگ شما روی هاست شخصی ایجاد میشود که توصیه اصلی من هم بر همین مورد است.

* آماده سازی وبلاگ روی سرویس دهنده های رایگان

سرویس دهنده های وبلاگ رایگان بسیاری وجود دارند که ۴ مورد زیر بهترین ها هستند (البته به نظر من):

۱. www.mihanblog.com

۲. www.blogger.com

۳. www.persianblog.ir

۴. www.wordpress.com

انتخاب نام دومین (دامنه: آدرس سایت) یا وبلاگ

منظور همان آدرسی است که با تایپ آن در نوار آدرس مرورگرمان، سایت یا وبلاگ خود را باز می کنیم. در زمان انتخاب نام دومین خود باید به موضوع سایت توجه داشته باشیم؛ آدرس دومین یا وبلاگ باید طوری باشد که به موضوع سایت یا وبلاگ اشاره کند. البته این نکته زمانی اهمیت می یابد که مطالب خود را به زبان انگلیسی منتشر کنیم. با این حساب وقتی سایتی انگلیسی درباره ی پوست (skin) داریم، آدرسی مثل www.84edu.net آدرس مناسبی به شمار نمی رود و مثلاً www.skin.net به آن ارجحیت دارد. البته وقتی میخواهیم نامی برای دومین خود انتخاب کنیم، احتمال اینکه آن نام و دومین قبلاً خریداری شده باشد بسیار بالاست. اینجاست که باید با استفاده از اطلاعات خود، دومینی خریداری کنیم که باز هم با موضوع سایت ما ارتباط داشته باشد مثلاً skincaretips.net و آن قدر جستجو کنیم تا دومینی مناسب به دست آوریم. دقیقاً همین کار باید در مورد وبلاگ هم انجام شود. یعنی چه برای سایت و چه برای وبلاگ، باید از کلمه کلیدی اصلی خود در آدرس آنها، استفاده کنیم. البته باز هم تکرار میکنم که این عمل فقط برای سایتهای انگلیسی لازم است و البته به تازگی برای فارسی هم ممکن شده اما با هزینه بسیار بالا!

در مورد سایتها و وبلاگهای فارسی: نام را طوری انتخاب کنید که به راحتی در ذهن باقی بماند و به خاطر سپردن آن برای کاربر آسان باشد.

انتخاب کلمه کلیدی مناسب برای سایت

بعد از انتخاب این کلمه، باید آن را در جاهایی از سایت یا وبلاگ به کار ببرید.

اما نکته ای بسیار مهم: اگر سایت شما به زبان انگلیسی است، حتماً و حتماً و حتماً از کلمه یا عبارت کلیدی اصلی خود در دومینتان استفاده کنید. مثلاً اگر عبارت کلیدی skin care tips for athletes را انتخاب کرده اید، سعی کنید نام دومین انتخابیتان شامل این عبارت باشد یعنی مثلاً نام skin-care-tips.net یا skincaretipsforathletes.net را برگزینید.

 

معرفی سایت یا وبلاگ به موتورهای جستجو

تا اینجا محلی برای انتشار مطالب خود در زمینه موضوع مورد علاقه تان در سطح اینترنت برای خود فراهم کردیم. اما این به تنهایی کافی نیست. باید افراد به سایت شما مراجعه کرده و از خدمات یا محصولات معرفی شده توسط شما استفاده کنند تا شما درآمد داشته باشید. افراد برای حضور در سایت، باید آن را پیدا کنند. بزرگترین منبع و البته مفیدترین آنها برای یک سایت، موتورهای جستجو است. دلیل آن هم کاملاً مشخص است: افرادی که به دنبال جستجوی موضوعی خاص به سایت شما می رسند، در واقع پتانسیل بسیار بالایی در استفاده از خدمات و محصولات ارائه شده توسط شما دارند چرا که این محصولات کاملاً مرتبط با موضوع مورد نظر آنها (بازدید کنندگان) می باشد.

به همین دلیل است که موتورهای جستجو و جایگاه و رتبه ی سایت در آنها، اهمیت بسیار بالایی دارد. با این حساب، باید برنامه ای خاص برای معرفی و ارتقاء سایت خود در موتورهای جستجو داشته باشید. جهت معرفی سایت خود به سه تا از معروف ترین موتورهای جستجو، از لینکهای زیر استفاده کنید:

 

۱. معرفی سایت به موتور جستجو گوگل:

در قسمت url آدرس صفحه ای که میخواهید معرفی کنید را بنویسید (صفحه اصلی را وارد کنید بهتر است)، در قسمت comment توضیخی مختصر از آدرسی که وارد کردید را اضافه کنید و کد عکس را هم در کادر مربوطه وارد کنید. سپس add url را کلیک نمایید.

۲. معرفی سایت به موتور جستجوی یاهو:

گزینه submit a website or webpage را انتخاب کنید و آدرس کامل سایت یا وبلاگ خود را با پیشوند http وارد نمایید. سپس باید با آی دی خود وارد شوید و در صفحه بعدی پیغام ثبت موفقیت آمیز را مشاهده نمایید.

۳. معرفی سایت به موتور جستجوی ام اس ان (MSN):

کد درون عکس را در کادر مربوطه وارد کرده و در قسمت type the url of your homepage آدرس صفحه اصلی سایت یا وبلاگ خود را بنویسید. در پایان submit url را کلیک کنید.

 

اما این روش شاید ماهها زمان ببرد تا سایت شما توسط موتورهای جستجوی بزرگی مانند این سه مورد، ایندکس (فهرست) شود. مسلماً همه ما به دنبال این هستیم که در حداقل زمان، سایت خود را در موتورهای جستجو ببینیم. به این منظور یک روش بسیار ساده وجود دارد: لینک. روباتهای موتورهای جستجو با دیدن لینک سایت شما، آن را دنبال کرده و به سایتتان می رسند و آن را ایندکس می کنند. پس سریع ترین راه برای ایندکس شدن توسط موتورهای جستجو، این است که لینک سایت یا وبلاگ خود را در یک سایت یا وبلاگ پربازدید قرار دهید. راههای مختلفی برای قرار دادن لینک خود در چنین سایتهایی وجود دارد:

 

۱. تماس با مدیر سایت مقصد و دادن درخواست تبادل لینک.

۲. نوشتن مقاله ای مرتبط با موضوع سایت یا وبلاگ خود و درج آن در یکی از سایتهای مرتبط به همراه لینک سایت خود.

۳. نوشتن مقاله در زمینه موضوع سایت و درج آن در سایتهای آگهی رایگان نیز سایتهای مخصوص درج مقاله به همراه لینک.

۴. درج لینک سایت در یکی از سایتهای پربازدید در قبال پرداخت پول.

با این روش، سایت شما بسیار سریع تر از حالت عادی ایندکس شده و در نتایج جستجو ظاهر میشود.

 

ر دو گام نخست فراگرفتیم که چگونه سایت یا وبلاگی در زمینه موضوع مورد علاقه خود داشته باشیم؛ در این مقاله می خواهیم ببینیم که چطور داشتن چنین سایتی می تواند برای ما درآمدزا باشد؟

 

روشهای کسب درآمد از سایت یا وبلاگ

اولین نکته قابل ذکر در این زمینه این است که روشهای کسب درآمد از سایت، بسیار متنوع بوده و نمی توان هیچ محدودیتی برای آن قائل شد. اما جهت سهولت می توانید دسته بندیهای زیر را در نظر بگیرید.

 

کسب درآمد از طریق affiliate marketing یا همکاری در فروش

در این روش کسب درآمد اینترنتی، شما به عنوان دارنده ی سایت یا وبلاگ، می توانید محصول مرتبط با موضوع سایت خود را تبلیغ کرده و بدون نیاز به هیچگونه دخالتی در امور نگهداری، بسته بندی، ارسال و تسویه حساب با مشتری، سود خوبی حاصل کنید.

 

بهترین سیستمهای همکاری در فروش برای کار معرفی می شوند. جهت آغاز همکاری با هر یک روی لینک کلیک کرده و فرم عضویت را پر کنید:

* سیستم همکاری در فروش ایران مارکت سنتر

* سیستم همکاری در فروش پایگان

* سیستم هکاری در فروش فروتل

* سیستم همکاری در فروش SFI: این سیستم و این شرکت، غول صنعت affiliate marketing می باشد که بالغ بر ۲۰,۰۰۰ نوع محصول و سرویس مختلف برای فروش دارد. می توانید آنها را در این آدرس مشاهده فرمایید. دقت داشته باشید که این شرکت بیشتر برای سایتها و وبلاگهای انگلیسی زبان مناسب است.

* معروف ترین سیستم همکاری در فروش برای هرکسی که میخواهد ار طریق اینترنت، کسب درآمد نماید البته برای غیر ایرانیها و سایتهای غیر فارسی: clickbank

 

فرض میکنیم شما در سیستم همکاری در فروش پایگان عضو شده اید و سایتتان هم درباره لاغری و تناسب اندام است. با این حساب می توانید محصولاتی مانند میخواهم لاغر بمانم یا بدنساز همراه را در سایتتان بگذارید. اینکه چگونه این کار را انجام بدهید بهتر است را می توانید در مقالات بخش affiliate marketing یا همکاری در فروش بیاموزید.

بدون شک، همکاری در فروش یکی از بهترین روشها برای کسب درآمد از اینترنت و کار در منزل است.

 

کسب درآمد از طریق فروش محصولات خودتان

 

این روش می تواند سود بسیار بالایی برای شما به ارمغان آورد هرچند که زحمت بیشتری هم دارد. می توانید با توجه به موضوع سایتتان که از موضوعات مورد پسندتان بود، مبادرت به تولید محصولاتی نمایید که در ارتباط با محصولات سایت هستند و با فروش آنها روی سایتتان، به کسب درآمد بپردازید. برای مثال می توانید برای سایتی که درباره نگهداری از حیوانات خانگی است، سی دی هایی تولید کنید که در آن نحوه نگهداری از نژادهای مختلف سگ معرفی شده است. یا شاید سایتتان درباره موسیقی باشد؛ در این حالت می توانید سی دی آموزش گیتار یا ویالن بسازید و آن را روی سایت خود به فروش برسانید. حتی می توانید درباره موضع سایت خود، کتابی بنویسید و آن را بفروشید! یک راه دیگر: موضوع مورد علاقه شما، احتمالاً باعث شده تا وسائلی در ارتباط با آن خریداری کنید، مثلاً گیتار بخرید یا یک سری کتاب در زمینه فلسفه. می توانید همین اجناس دست دوم خود را نیز روی سایتتان بفروشید.

 

هر نوع کالایی که قصد فروشش را بکنید، برای این روش تفاوتی ایجاد نمیکند و به هر حال با فروش محصولات خودتان، سود بسیار خوبی در انتظارتان است. اما فراموش نکنید که سود بیشتر تلاش بیشتر هم میخواهد.

 

کسب درآمد از طریق سیستمهای کلیکی (پرداخت در برابر کلیک: PPC)

 

منظور، قراردادن کدهای تبلیغاتی سایتهایی است که به این منظور ایجاد شده اند که در زبان فارسی معروف ترین آنها، اکسین ادز است. البته مطمئناً هیچ سیستم پرداخت در برابر کلیکی به اندازه گوگل ادسِنس شهرت و اعتبار ندارد.اگر سایتی (یا وبلاگی) به زبان انگلیسی دارید، سعی کنید حتماً از گوگل ادسِنس استفاده کنید و اگر سایت یا وبلاگ شما به زبان فارسی است، باید قالب ابتدایی آن به یکی از زبانهای مورد تأیید گوگل باشد تا بتوانید از تبلیغات آن در سایت خود بهره بگیرید.

نمونه سیستمهای کلیکی فارسی موفق:

۱. ادگاه

۲. ادزسنتر۲۴

۳. anetwork

۴. اکسین ادز

 

کسب درآمد از طریق مولتی لول مارکتینگ (نتورک مارکتینگ)

نتورک مارکتینگ یا مولتی لول مارکتینگ، بیزینسی است با ۷۰ سال سابقه که متأسفانه در داخل ایران، خیلی به ندرت دیده شده است که از اینترنت در جهت پیشبرد آن بهره گرفته شود. شما با توجه به موضوع سایتتان، می توانید با شرکتهای نتورک مارکتینگ که محصولات مرتبط ارائه می کنند، قرارداد بسته و از طریق سایت خود، مبادرت به فروش محصولات و ساختن شبکه فروش خود کنید. برای مثال اگر درباره دومین و خدمات وب هاستینگ مینویسید، می توانید در website.ws عضو شده، دومین خود را خریداری کرده و سپس دومینهای آن را بفروشید. یا SFI و یا بسیاری شرکتهای دیگر. البته این دو مورد از بهترینها به شمار میروند.

 

خب تا اینجا سایت خود را راه اندازی کردیم و آن را برای کسب درآمد سفارشی نمودیم. در مقاله بعد یاد میگیریم که چطور برای سایت خود بازدید کننده جذب کنیم.

 

راه اندازی کسب و کار اینترنتی در ایران

سایت یا در واقع مرکز کسب و کار اینترنتی ما در گامهای قبل آماده شد. حالا این مرکز نیاز به بازدید از سوی مشتریانمان دارد. در این جا میخواهیم راهکارهایی برای جذب بازدید کننده ارائه دهیم.

در این مقاله سه راه معرفی می شود که مؤثرترین راهها هستند و برای افزایش بازدید سایت یا وبلاگ شما هم می توانند مؤثر باشند:

هدیه دادن به بازدید کنندگان سایت

بهترین راه برای جذب بازدیدکننده این است که چیزهای مربوط به موضوع سایت خود را به صورت رایگان به بازدیدکنندگانتان بدهید. مثلاً می توانید یک کتاب الکترونیکی را به رایگان به بازدید کنندگانتان اهدا کنید. البته به شرطی که در خبرنامه سایت شما یا خود سایت عضو شوند. دقت کنید تا این کتاب اطلاعاتی مفید داشته و در آن محصولات خود را هم معرفی کرده باشید. هیچ چیز به اندازه خدمات و محصولات رایگان، جذاب نخواهد بود. همه (دقت کنید: همه) از چیزهای رایگان استقبال می کنند.

خب هدیه دادن چطور می تواند باعث افزایش بازدید شود؟ سئوال مهمی است که باید جوابی منطقی داشته باشد در غیر این صورت نمیتوان توجیهی برای هدیه دادن پیدا کرد. اما جواب: نگاهی به ابزار کلمات کلیدی گوگل می اندازیم؛ خواهیم دید (در زمان نوشتن این مقاله) که لغت “رایگان” به تنهایی ۳۶۸۰۰۰ بار در ماه گذشته جستجو شده است، همینطور لغت “مجانی” ۱۱۰۰۰۰ بار و این یعنی تقاضای بسیار بالایی برای مطالب و خدمات و محصولات رایگان وجود دارد. از این پتانسیل برای جذب افراد به سایت خود استفاده کنید.

 

از طرف دیگر با فراهم کردن هدیه ای رایگان و با ارزش، باعث می شوید تا کسانی که آن را دانلود می کنند، دیگران را نیز از آن باخبر ساخته یا نسخه دانلود شده خود را برای آنها ارسال نمایند. بدین ترتیب و با توجه به لینکهایی که شما از سایت خود در هدیه تان گنجانده اید، افراد دیگری به سایت شما وارد خواهند شد که پتانسیل بازدیدهای چندباره از سایتتان را خواهند داشت.

 

کتاب الکترونیکی رایگان شما در واقع جذب کننده بازدیدکنندگان از سراسر دنیا خواهد بود اگر که ارزش مطالب آن بالا باشد.

 

سایت یا بلاگ خود را بهینه سازی کنید

منظور از بهینه سازی، پروسه ای است که طی آن صفحات سایت برای ظاهر شدن در نتایج نخست موتورهای جستجو، با استفاده از تکنیکهایی خاص، بهینه می شوند. پس هدف از بهینه سازی، رسیدن به اوایل SERP است.(SERP: Search Engine Result Page)

به خاطر دارید که در قسمت نخست آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی، درباره علائق صحبت کردیم. با این حساب شما الآن سایتی تخصصی درباره موضوع مورد علاقه تان دارید. اما قطعاً رقبایی در این موضوع خواهید داشت. برای پیشی گرفتن از این رقبا باید روی سایت خود کار کرده و آن را برای موتورهای جستجو بهینه کنید. بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو، در بخش سئو | ترافیک اینترنتی بررسی شده است، حتماً مطالعه کنید.

این نکته را به یاد داشته باشید که بالغ بر ۸۰% بازدید کنندگان سایت شما، از موتورهای جستجو خواهند آمد پس سئو را جدی بگیرید تا بیشترین تعداد ممکن بازدیدکننده را جذب نمایید.

 

تبلیغات اینترنتی را فراموش نکنید

کسب و کار اینترنتی هم مثل هر بیزینس دیگری، نیاز به تبلیغات دارد. با تبلیغات می توانید به مشتریان اعلام وجود کنید.

شما سایتی پرمحتوا دارید که خود همین نکته در کنار بهینه سازی آن برای موتورهای جستجو، می تواند بازدیدکننده بسیاری برای شما به ارمغان آورد. اما نباید تنها به همین مورد بسنده کنید که داشتن بک لینکهای مناسب از دیگر سایتها یا وبلاگها، به خودی خود، بازدیدکننده خوبی برای شما به ارمغان خواهد آورد. همچنین تبلیغات بنری هم راه مناسبی جهت دریافت بازدیدکننده است.

موضوع سایت خود را در نظر داشته و با توجه به آن، در جوامع مجازی و فرومها فعالیت کنید. قطعاً افرادی که به دنبال آن موضوع باشند، سایت پرمحتوای شما را از دست نخواهند داد.

به یاد داشته باشید که هر چقدر تبلیغ کنید و بر غنای مطالب سایت بیافزایید، کم است و باید به طور مداوم این کار را ادامه دهید.

 

با این روشها (که به ظاهر تنها سه روش بودند!)، می توانید بازدیدکننده زیادی جذب کنید.

البته یک روش جالب افزایش بازدید کننده، استفاده از سایتهای ترافیک اکسچینج است: این سایتها دو حالت دستی و اتوماتیک دارند. در حالت دستی، یک نفر از سایت شما که در یک سایت واسط ثبت شده است، بازدید می کند و در برابر دیگران هم از سایت او که در همان سایت واسط به ثبت رسیده، بازدید انجام می دهند. هر بازدید امتیازی دارد که برابر با همان امتیازات از سایت بازدیدکننده بازدید به عمل می آید. پس به ازای هر بازدید، بازدیدی یا بازدیدهایی از سایت شما صورت خواهد گرفت و این یعنی ترافیک اکسچینج دستی. (manuel traffic exchange)

در حالت اتوماتیک، شما وارد سایت واسط شده و شروع به بازدید سایتها می کنید البته نیازی نیست به صورت دستی این کار را انجام دهید که خود سیستم تنها با یک کلیک از سوی شما شروع به بازدید از سایتهای ثبت شده در سیستم می کند و در برابر تعداد بازدیدها و احتمالاً با توجه به امتیازی که شما از بازدید سایتها بدست می آورید، از سایت شما هم بازدید اتوماتیک صورت میگیرد البته از کامپیوترهای دیگر اعضای سیستم.



آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

تمام اطلاعات و منابع مهم گنج یابی و دفینه یابی به زبان فارسی در این مجموعه موجود است. دانلود بزرگترین مجموعه آموزش کامل گنج یابی و نشانه های دفینه (پکیج دفینه و زیرخاکی مشک آبادی) مجموعه بزرگ و کم نظیر آموزش کامل گنج یابی در ایران، اولین کامل ترین پکیچ گنج یابی و نشانه های ...

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها(شناخت گنج یابی)

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری کاسه ها و جوغن ها شناخت جوغن ها در گنج یابی بسیار مهم است چون: يکي از بيشترين علايمي که در ايران عزيز وجود داره سنگ کاسه و جوغنها هستند کاسه ها به طور معمول نشانه قبر هستند اما بعضي مواقع تفسير ديگري نيز ...

دانلود کتاب گنج باستان (آموزش دفینه یابی)

دانلود کتاب گنج باستان ، شناخت شیوه های گنج یابی و دفینه با تصاویر کتاب گنج باستان مطلب و تصاویر مستدل و جمع آوری شده در مورد دفینه و اماکن باستانی و شیوه های شناخت گنج و دفینه یابی می باشد. این اطلاعات با ارزش و کمیاب، مجموعه مطالعات تجربی و نیز استخراج از کتابهای نایاب و ...

دانلود کتاب دویست نشانه دفینه و گنج

کتاب 200 نشانه دفینه ،منبعی ارزشمند برای شناسایی و آگاهی از دویست علامت، سمبل و نشانه در گنج یابی و بهترین راهنما برای درک مفاهیم گنج نامه ها و نسخه های دفینه می باشد. در کتاب دویست نشانه دفینه و گنج ، علائم و دفینه ها با تصویر واضح طراحی شده و طی جدول بندی منظم و علمی معنای ...



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 آذر 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: