نوشته شده توسط : پول یابی

چگونه یک کسب و کار خانگی را راه‌اندازی کنیم؟ آیا کسب و کار خانگی به سرمایه نیاز دارد؟ داشتن استقلال مالی از مهم‌ترین خصایصی است که افراد باید امروزه از آن برخوردار باشند تا بتوانند نیازهای خود را برطرف کنند. برخی ترجیح می‌دهند تا به انجام مشاغل کارمندی بپردازند و حقوقی ثابت را دریافت کنند؛ اما از طرف دیگر برخی علاقه دارند تا کسب و کار خود را راه‌اندازی کنند و تمام ریسک‌های آن را نیز به جان می‌خرند. نوع دیگری از کسب و کارها نیز وجود دارد که می‌توان آن‌ها را به راحتی و در خانه انجام داد و درآمدزایی کرد. این مشاغل بعضا، ریسک‌های کمتری دارند و به سرمایه اولیه نیز احتیاجی ندارند، بنابراین افرادی که آن‌ها را انجام می‌دهند می‌توانند پول‌های خود را ذخیره کنند. در نتیجه، درآمدی که می‌توانید از کسب و کارهای خانگی دریافت کنید، سود خالص خواهد بود. در ادامه، به بررسی برخی از این دسته کسب و کارها خواهیم پرداخت.

مراحل راه‌اندازی کسب و کار خانگی

درست است که کسب و کار خانگی در ابتدا درآمد کمی را برای شما ایجاد می‌کند؛ اما پس از تلاش مداوم و توسعه آن‌ها، قادر خواهید بود حتی بیشتر از مشاغل کارمندی نیز از آن‌ها درآمدزایی داشته باشید. بسیاری از هزینه‌های اضافی همچون اجاره محل و مالیات از روی دوش شما برداشته خواهد شد و همچنین، شما نیازی ندارید تا درآمد حاصل از تلاشتان را با کسی قسمت کنید، بلکه می‌توانید تمام سود آن را برای خودتان نگه دارید. در حال حاضر، شما می‌توانید کسب و کار خانگی خود را با هر شرایط یا سرمایه اولیه‌ای آغاز کنید و در طول زمان جهت توسعه آن تلاش کنید. برای اینکه بتوانید در مسیر راه‌اندازی کسب و کار خانگی خود موفق واقع شوید، باید از چندین مرحله زیر پیروی کنید:

  1. شناخت توانایی‌ها و مهارت‌ها
  2. واقف شدن به شرایط کنونی
  3. کسب آگاهی نسبت به علایق خود
  4. انتخاب ایده برای راه‌اندازی کسب و کار خانگی
  5. افزودن خلاقیت به حرفه
  6. آنالیز و تحلیل رقبا در حوزه کاری

6 مرحله‌ای که در بالا نام برده شده‌اند، می‌توانند جهت راه‌اندازی هر تجارتی به کار برده شوند. شما با رعایت و پیشبرد قدم‌های گفته شده، قادر خواهید بود تا به درآمدهای بالایی در زمینه کسب و کار خانگی خود برسید. شناخت توانایی‌ها، مهارت‌ها و علایق شما از این بابت دارای اهمیت است، چون شما می‌توانید در کاری که با علاقه و اشتیاق به همراه دانش لازم راه‌اندازی می‌کنید، به موفقیت‌های غیر قابل تصوری برسید! از طرف دیگر، زمانی که به شرایطی که در آن قرار دارید با چشمانی باز بنگرید، می‌توانید بهتر تشخیص دهید که چه تصمیم و چه نوع کسب و کاری برایتان بهتر است.

برای مثال؛ افرادی که دارای سرمایه مناسبی هستند، می‌توانند در صورت تمایل وارد بازارهای مالی شوند و افرادی که سرمایه به خصوصی ندارند نیز می‌توانند با یادگیری یک مهارت، به انجام مشاغل فریلنسری بپردازند. در نهایت شما کسب و کار خانگی که برایتان بهتر است را با تمام این تفاسیر انتخاب خواهید کرد. با رسیدن به مرحله 5، تا حدودی موفق شده‌اید تا یک حرفه پولساز را استارت بزنید؛ اما اگر در ادامه سعی در بهبود آن نداشته باشید، به احتمال زیاد با شکست رو به رو خواهید شد! بنابراین باید چه کرد؟

ما به شما توصیه می‌کنیم تا کمی از خلاقیت خود را وارد کسب و کارتان کنید! در صورتی که یک فروشگاه آنلاین دارید، می‌توانید با برگزاری مسابقات یا ارائه تخفیف بر روی محصولات خود، فروشتان را بیشتر کنید. البته، با وجود استفاده زیاد از این تکنیک‌ها توسط کسب و کارهای قدیمی‌تر، ممکن است تاثیر کمتری بر روی مشتریان شما داشته باشند. به همین علت بهتر است تا از قوه تخیل و بازاریابی خود کمک بگیرید. در آخر، تحلیل و آنالیز دیگر افراد موفق که توانسته‌اند در کسب و کار خانگی مورد نظر شما به درآمدزایی بالایی برسند، به شما نیز کمک می‌کند تا موفق شوید. بنابراین، الگو گرفتن از دیگر افراد را فراموش نکنید.

10 ایده کسب و کار خانگی پردرآمد

در این بخش سعی شده است تا به بررسی و معرفی انواع کسب و کار خانگی بپردازیم. بنابراین، اگر شما به کار پشت سیستم‌های کامپیوتری علاقه دارید یا ترجیح می‌دهید تمام امور حرفه شما به اینترنت و فضای مجازی محدود نشوند، قطعا ایده‌هایی را خواهید یافت که برای درآمدزایی‌تان مناسب باشند. برخی از این مشاغل، به صورت پاره وقت قابل انجام خواهند بود و برخی دیگر را می‌توان تمام وقت انجام داد؛ اما به صورت کلی مزیتی که کسب و کار خانگی دارد، این است که به هیچ عنوان شما را در محدودیت‌های زمانی گرفتار نخواهد کرد.

افرادی که علاقه دارند، می‌توانند صبح‌های زود بیدار شوند و به انجام کارهای خود بپردازند. از طرف دیگر، ممکن است برخی تمایل داشته باشند تا شب‌ها به انجام کارهایشان مشغول شوند. نتیجه می‌گیریم که این مزیتی می‌باشد که کسب و کارهای خانگی از آن برخوردار هستند؛ ولی مشاغل کارمندی را نمی‌توان در چنین چارچوب‌هایی گنجاند.

به این دلیل که در مشاغل کارمندی، شما برای خودتان کار نمی‌کنید و کسب و کار در حقیقت متعلق به فردی دیگر است؛ اما در کسب و کار خانگی که خودتان راه‌اندازی می‌کنید، از صفر تا صد مسئولیت‌ها و سودهای کسب شده به خودتان تعلق خواهد داشت.

ممکن است گاهی اوقات نیاز به استراحت داشته باشید و نخواهید کار کنید. در کسب و کار خانگی شما نیازی ندارید تا از کسی مرخصی بگیرید یا از بخشی از حقوق خود بگذرید. نتیجه می‌گیریم، که در کسب و کار خانگی، شما رئیس و مدیر همه جانبه خودتان خواهید بود.

کسب درآمد از چاپ سیلک

این شغل، یکی از روش‌های محبوب برای کسب درآمد در خانه است که نزد علاقمندان به هنر طرفداران بسیاری دارد. همچنین یادگیری آن نیز بسیار راحت و بدون دردسر است و به هیچ فضای خاصی نیز احتیاج ندارد. تنها چیزی که به آن احتیاج دارید، یک دستگاه چاپ سیلک است که می‌توانید با آن، به صورت اتوماتیک یا دستی بر روی تی شرت، ماگ، خودکار، جعبه، کیف، پوستر یا هر چیز دیگر، طرح‌های سفارشی و دلخواه مشتریان خود را چاپ کنید.

طراحی وبسایت و پشتیبانی آن

این شغل، یکی از پردرآمدترین مهارت‌هایی است که افراد می‌توانند با آن در خانه به درآمدهای میلیونی در ماه برسند! تنها چیزی که به آن نیاز دارید، یک سیستم کامپیوتری، لپتاپ، اینترنت و مهارت برنامه‌نویسی است. البته، این نوع از درآمدزایی به تخصص و دانش بالایی در زمینه وبسایت نیاز دارد. از طرف دیگر، باید زمانی را جهت مطالعه و یادگیری الگوریتم‌های مختلف قرار دهید.

بروزرسانی اطلاعات و تکنولوژی به صورت مداوم، موجب شده است تا افراد متخصص در این حوزه‌ها، نیاز داشته باشند دائما در حال مطالعه این نوآوری‌ها باشند. اگر تمایل دارید تا از این روش به انجام کسب و کار خانگی بپردازید، می‌توانید با دریافت پروژه‌های فریلنسری شروع کنید. برخی از وبسایت‌ها همچون “پونیشا” هستند که به شما اجازه می‌دهند تا با قبول پروژه‌های مختلف این حوزه، به کسب درآمد اینترنتی در خانه مشغول شوید.

برای شروع باید یک حساب کاربری در یکی از وبسایت‌های فریلنسری بسازید و سپس با تکمیل حساب کاربری و قرار دادن رزومه‌تان در آن، به جذب پروژه‌های متعدد طراحی وبسایت مشغول شوید. یکی از مزایایی که این نوع کسب و کار خانگی دارد، این است که می‌توانید با انجام پروژه‌های خارجی، به کسب درآمد دلاری مشغول شوید! در بخش زیر، برخی از وبسایت‌های خارجی معرفی شده‌اند؛ که می‌توانید در آن‌ها حساب کاربری بسازید:

  • Fiverr
  • Toptal
  • Jooble
  • Freelancer
  • Upwork
  • Flexjobs
  • SimplyHired
  • Guru

ترجمه و تایپ

یکی دیگر از مشاغلی که می‌توانید به کمک آن، یک کسب و کار خانگی را راه‌اندازی کنید، ترجمه و تایپ است! البته، در نظر داشته باشید که برای انجام این کار، باید به زبان‌های خارجه مسلط باشید. برای مثال؛ اگر می‌توانید به زبان انگلیسی، آلمانی یا کره‌ای بخوانید و بنویسید، قادر خواهید بود تا به ترجمه متون فارسی به هر یک از این زبان‌ها یا برعکس مشغول شوید. از طرف دیگر، بسیاری از کمپانی‌ها هستند که به دنبال افرادی می‌گردند تا بتوانند برای آن‌ها به این زبان‌ها تولید محتوا کنند.

در صورت تمایل، می‌توانید به ترجمه متون، مقالات، محتوای سایت، کتاب یا زیرنویس فیلم و سریال نیز مشغول شوید. این شغل، یکی از مشاغلی است که به هیچگونه سرمایه و هزینه اولیه‌ای احتیاج ندارد و همچنین شما به هیچگونه تجهیزات اختصاصی نیاز ندارید. حتی لزومی ندارد تا از تخصص بسیار بالایی نیز برخوردار باشید؛ زیرا ایجاد امکاناتی همچون گوگل ترنسلیت و دیکشنری می‌تواند به شما در این مسیر کمک زیادی کند.

البته، در نظر داشته باشید که باید حتما از تسلط کافی بر روی زبان مورد نظر برخوردار باشید. افرادی که برای دریافت ترجمه‌های شما هزینه پرداخت می‌کنند، انتظار کیفیت مناسبی را از خروجی کار دارند. بنابراین، اگر حتی درصدی احساس می‌کنید توانایی ترجمه تا این حد حرفه‌ای را ندارید، به هیچ عنوان سمت این نوع کسب درآمد از اینترنت نروید!

ویراستاری و ادیت محتوا

یکی دیگر از مشاغلی که در زمینه محتوا فعالیت دارد، ویراستاری است. به عنوان یک ادیتور، شما باید با مقاله‌نویس‌ها و تولیدکنندگان محتوا همکاری داشته باشید. افرادی که در این زمینه به کسب درآمد مشغول می‌شوند، باید از قواعد و علائم نگارشی مختلف آگاهی داشته باشند.

این شغل هم برای آقایان و هم خانم‌ها مناسب است و مزیتی که دارد، این است که به هیچگونه تجهیزات یا امکاناتی نیاز ندارد! تنها کافی است تا از دانش خود کمک بگیرید و زمان لازم را به انجام حرفه‌تان اختصاص دهید. دو مورد از ویراستاری‌های معمول، ویراستاری “ادبی” و “علمی” هستند.

درآمدزایی از پرورش گل و گیاه

بسیاری از افراد امروزه در آپارتمان زندگی می‌کنند و قادر به ساخت باغچه در خانه خودشان نیستند؛ بلکه ترجیح می‌دهند از گیاهان و گل‌های آپارتمانی و کوچک که در گلدان رشد می‌کنند، نگهداری کنند. این مورد، می‌تواند برای افرادی که به دنبال کسب درآمد با پرورش گل و گیاه هستند، فرصتی مناسب طلقی شود.

علاوه بر اینکه سرمایه‌گذاری بر روی گل و گیاهان پرورشی، می‌تواند بسیار سودآور باشد، بلکه می‌تواند باعث تجدید روحیه و شادابی شما نیز بشود؛ زیرا باغبانی و رشد گیاهان یکی از بهترین روش‌ها برای مبارزه با افسردگی و انرژی‌های منفی است. ایده دیگری که می‌توانید در زمینه کسب درآمد از باغبانی داشته باشید، پرورش قارچ‌های خوراکی است! این روش نیز، جزو پردرآمدترین راه‌ها از طریق پرورش گیاهان محسوب می‌شود.

انجام فعالیت‌های هنری

آیا می‌توانید به خوبی طراحی یا نقاشی کنید؟ شاید بلد هستید شمع‌های خاص و تزئینی بسازید؟ یا شاید قادر هستید تا به خوبی زیورآلات دستی درست کنید؟ اگر هر یک از این توانایی‌ها را دارید، کسب و کار خانگی در حوزه هنر بسیار مناسب شما خواهد بود!

برای مثال؛ می‌توانید دستبند، گردنبند یا بندهای عینک هنری بسازید و از روش‌های مختلف آن‌ها را به فروش برسانید. همچنین، اگر بلد نیستید آثار هنر ارزشمندی را تولید کنید، تنها کافی است تا یک سر به ویدیوهای آموزشی بزنید! منابع متفاوتی در اینترنت وجود دارند که به شما کمک می‌کنند تا یک هنر جدید را یاد بگیرید و از آن کسب درآمد کنید.

در نهایت، می‌توانید با راه‌اندازی یک صفحه اینستاگرامی، جهت فروش و انجام بازاریابی برای محصولات خود اقدام کنید. اینستاگرام، یکی از بهترین پلتفرم‌ها برای راه‌اندازی فروشگاه آنلاین است؛ زیرا جمعیت عظیمی از مخاطبین و مشتریان هدف را با کسب و کار خانگی نو پای شما آشنا می‌کند!

آشپزی و شیرینی‌پزی

یکی از جذاب‌ترین و جالب‌ترین انواع کسب و کار مجازی در خانه، از طریق آشپزی و پخت شیرینی است. اگر فکر می‌کنید دست‌پخت خوبی دارید و می‌توانید به عنوان یک بیزینس روی آن حساب کنید، این روش برای شما مناسب خواهد بود.

کسب درآمد به عنوان یک سرآشپز در خانه، شما را در دنیایی از رنگ، طعم و لذت غرق خواهد کرد به گونه‌ای که اصلا متوجه گذر زمان نخواهید شد. هر روز یک یا چند سفارش متفاوت را تهیه می‌کنید و چالش‌های جدیدی را پشت سر می‌گذارید که به شما کمک می‌کنند تا در آشپزی خود حتی از این هم ماهرتر شوید.

کافی است تا کار خود را با اندکی هزینه و از مقدار سفارشات کمتر آغاز کنید و در نهایت با افزایش درآمدتان، آن را توسعه دهید. علاوه بر اینکه، درآمدزایی از آشپزی می‌تواند شغلی بسیار لذت‌بخش باشد، شما در طول زمان و پس از گذشت مدتی، قادر خواهید بود تا بازدهی بسیار مناسبی را از آن دریافت کنید. از طرف دیگر، می‌توانید با تهیه ترشی خانگی، کیک و شیرینی، سبزیجات خشک و انواع فینگرفود نیز، درآمدزایی داشته باشید.

اگر تمایل دارید تا کسب درآمد خود را از راه شیرینی‌پزی ادامه دهید، باید توجه کنید که شیرینی‌جات به دو نوع مختلف خشک و تر تقسیم‌بندی می‌شوند. شیرینی‌های خشک امکان ماندگاری بیشتری دارند؛ اما شما باید شیرینی‌های تر را در روز تحویل سفارش آماده کنید تا مانده نشوند. همچنین، می‌توانید به تهیه شکلات‌های تزئین شده و سفارشی نیز در خانه بپردازید.

روش‌های متفاوتی برای دریافت سفارش افراد و درآمدزایی از آشپزی وجود دارد. برای مثال؛ شما می‌توانید یک حساب کاربری در اینستاگرام ایجاد کنید و از طریق آن، سفارشات متعددی را دریافت نمائید. البته، در ابتدا بهتر است تا بر روی تولید محتوای صفحه کسب و کار خانگی خود کار کنید تا بتوانید اطلاعاتی را به مخاطب ارائه داده و اعتماد او را بدست آورید.

همچنین، می‌توانید با برخی از تجارت‌ها که به صورت کارآفرینی ایجاد شده‌اند، همکاری داشته باشید. برای مثال؛ وبسایت “مامی فود“، یکی از کسب و کارهایی است که برای افراد خانه‌دار و علاقمندان به آشپزی کارآفرینی را ایجاد کرده است. تنها کافی است تا وارد این وبسایت شوید و فرم استخدام را پر کنید. در نهایت، از طریق وبسایت مامی فود می‌توانید سفارشات غذای متعددی را دریافت کنید و در انتهای روز، هزینه سفارش‌های تهیه شده را اخذ نمائید. لیست برخی از غذاهایی که باید بتوانید آن‌ها را تهیه کنید، شامل موارد زیر است:

  • غذاهای مجلسی، خورشتی و کبابی
  • غذاهای دریایی و فرنگی
  • خوراک رژیمی و گیاهی
  • فینگرفود(مانند: کیک مرغ، مینی برگر، اسنک‌ها و تارت)
  • سبزیجات و ترشیجات
  • لبنیات
  • ادویه‌جات
  • عرقیات و دمنوش

مشاوره و تدریس آنلاین

اگر به دنبال کسب و کار خانگی پاره‌وقتی هستید که بتوانند درآمدزایی مناسبی را برای شما ایجاد کنند، مشاوره و تدریس آنلاین از بهترین روش‌های کسب درآمد برای شما خواهند بود! تنها نیاز است تا از یک تخصص ویژه برخوردار باشید و از وقت‌های آزاد خود یک برنامه دقیق تهیه کنید.

برای مثال؛ ممکن است شما در زمینه تربیت فرزند قادر به ارائه مشاوره باشید یا ممکن است بتوانید به خوبی برنامه‌های ورزشی و تغذیه بنویسید. همیشه برای افرادی چون شما راه‌حل‌های متفاوت جهت کسب درآمد آنلاین وجود دارد. از طرف دیگر، می‌توانید به دانش‌آموزانی که نیاز به مشاوره تحصیلی در زمینه انتخاب دانشگاه و انتخاب رشته دارند، اطلاعات لازم را بدهید.

متداول‌ترین روشی که می‌توان از طریق آن به راه‌اندازی کسب و کار خانگی از مشاوره پرداخت، این است که یکی از شبکه‌های اجتماعی را انتخاب کنید و در آن حساب کاربری بسازید. در ادامه، باید به تولید محتوای مفید برای اکانت خود مشغول شوید تا بتوانید جمعیت زیادی از مخاطبین را به صفحه یا کانال خود، جذب کنید.

پس از اینکه تعداد فالوورهای شما افزایش یافت، قادر خواهید بود تا برای درآمدزایی خود اقدام کنید. برای مثال؛ می‌توانید دوره‌های آموزشی ویدیویی و صوتی خود را برای فروش به متقاضیان ارائه دهید یا می‌توانید برای آن‌ها، جلسات و وبینارهای آنلاین برگزار کنید. در نهایت نیز، می‌توانید بخشی را قرار دهید که مراجعین بتوانند جهت کسب اطلاعات به صورت شخصی، به چت خصوصی شما مراجعه کنند و در ازای آن، مقدار هزینه‌ای را بپردازند.

همچنین، یکی دیگر از روش‌هایی که می‌تواند از طریق مشاوره‌دهی موجب کسب درآمد شما شود، این است که با برخی وبسایت‌ها یا کسب و کارهای دیگر همکاری داشته باشید! برای مثال؛ آموزشگاه‌ها، مراکز مشاوره یا وبسایت‌هایی که مدت زیادی در زمینه تدریس و مشاوره فعالیت دارند را بیابید، رزومه خود را برای آن‌ها ارسال کنید و در نهایت، با آن‌ها کار کنید.

این روش برای افرادی که تازه کار هستند بسیار مناسب است؛ چون این کسب و کارهای از قبل راه‌اندازی شده، اعتبار بالایی دارند و موجب می‌شود تا مراجعین راحت‌تر شما را پیدا کنند، به تخصص شما اعتماد کنند و هزینه‌ای را بپردازند. اسامی برخی از وبسایت‌های معتبر و حوزه فعالیتی آن‌ها، در بخش زیر آورده شده است:

ردیف

عنوان وبسایت

نوع خدمات

1

حال(مشورپ)

روانشناسی و پزشکی

2

دکتر ساینا

روانشناسی و پزشکی

3

هوم کا

خدمات پزشکی در محل

4

لیمومی

رژیم غذایی

5

پزشکت

روانشناسی و پزشکی

6

فیتامین

تناسب اندام

7

مشاورلاین

مشاوره روانشناسی

کسب و کار خانگی وبلاگ‌نویسی

با افزایش نفوذ اینترنت و فناوری‌های آنلاین، مشاغل اینترنتی از جمله کسب درآمد از وبلاگ و تولید محتوا، رنگ و بوی دیگری به خود گرفته‌اند. در گذشته، شاید افراد زیادی به این دسته از مشاغل اینترنتی فکر نمی‌کردند و به روش‌های کسب درآمد آنلاین، زیاد اعتمادی نداشتند؛ اما امروزه ورق کاملا برگشته است و افراد بیشتر تمایل دارند تا با مشاغل آنلاین در خانه یا سفر، درآمدزایی خود را افزایش دهند.

اگر بخواهیم واقع‌بینانه به موضوع نگاه کنیم، با رشد و پیشرفتی که وبسایت‌ها و کسب و کارهای آنلاین طی سال‌های اخیر داشته‌اند، رقابت با بازارهای آن‌ها هم‌اکنون یکی از سخت‌ترین کارها است. در صورتی که میزان سرمایه مناسبی در دست داشته باشید، می‌توانید طراحی وبسایت خود را تحت اختیار یک فرد متخصص و حرفه‌ای بگذارید.

در نهایت، با انجام بازاریابی قوی و سئوی مناسب برای آن، قادر خواهید بود تا میان برترین فعالیت‌کنندگان حوزه مورد نظرتان حضور یابید؛ اما هزینه و زمانی که نیاز است تا به آن درجه برسید، ممکن است بهای بزرگی برای شما داشته باشد. بنابراین، اگر می‌خواهید درآمدزایی خود را با کسب و کاری بدون سرمایه و هزینه آغاز کنید، به شما توصیه می‌کنیم تا به وبلاگ‌نویسی به عنوان یک گزینه جدی نگاه کنید.

وبلاگ‌نویسی، در عموم کشورهای پیشرفته و توسعه‌یافته به عنوان یک شغل واقعی و درآمدزا پذیرفته شده است؛ اما همچنان زیربنای مناسبی جهت درآمدزایی از آن در ایران وجود ندارد. همچنین، این عرصه هنوز موفق نشده است تا جای مناسبی در میان مشاغل اینترنتی برای خود در کشور ایران باز کند؛ اما این موضوع به معنای آن نیست که روشی نامناسب یا غیرمنطقی برای کسب درآمد به حساب می‌آید. بلکه شما می‌توانید به راحتی با راه‌اندازی یک وبلاگ، کسب درآمد مناسبی را تجربه کنید!

برخی پلتفرم‌های متنوع همچون “بلاگفا“، وجود دارند که شما می‌توانید در آن‌ها یک حساب کاربری ایجاد کنید. با ثبت‌نام در این وبسایت‌ها، یک وبلاگ با پنل اختصاصی به شما داده می‌شود که می‌توانید در آن مطالب مورد نظر خود را بنویسید، آن‌ها را شخصی‌سازی و مدیریت کنید.

با توجه به اینکه این وبلاگ‌ها زمان زیادی است که در حال فعالیت هستند، نیاز ندارید تا بر روی سئوی آن کار کنید و همانند دیگر وبسایت‌ها و برای دیده شدن بهتر، هزینه‌ای برای بهینه‌سازی آن بپردازید. بلکه می‌توانید یک ایده و یک موضوع را برگزینید، نامی برای وبلاگتان انتخاب کنید و در نهایت، کسب درآمد خود را آغاز نمائید. حال نکته قابل توجه، این می‌باشد که وبلاگی که در آن ثبت‌نام می‌کنید، در ازای مقاله و محتوانویسی به شما هیچ پولی پرداخت نمی‌کند! بنابراین چگونه وبلاگ‌نویسی موجب کسب درآمد می‌شود؟

چگونه با وبلاگ‌نویسی درآمدزایی کنیم؟

وبلاگ شما، با رشدی که می‌کند به مرور زمان به یک رسانه و پلتفرم مناسب برای تبلیغات دیگر کسب و کارها تبدیل می‌شود. بنابراین، شما می‌توانید با تلاش برای نفوذ به ذهن مخاطبین و ایجاد اعتماد در قلب آن‌ها و از طرف دیگر، دریافت تبلیغات متداول از کسب و کارها، درآمدزایی داشته باشید!

یکی از نمونه‌های کسب درآمد از وبلاگ، به کمک وبسایت‌های کوتاه کننده لینک است. شما کافی است تا لینک‌های مقالات خود را در این وبسایت کوتاه کنید و سپس در وبلاگتان قرار دهید. یکی از معتبرترین وبسایت‌ها در این زمینه Shorte.st نام دارد که یک وبسایت خارجی است.

شما با کوتاه کردن لینک‌های مختلف از طریق وبسایت، تبلیغاتی را به وبسایتتان راه می‌دهید. در نتیجه کلیک هر کاربر بر روی آن تبلیغات، میزان درآمدی برای شما در نظر گرفته می‌شود. همچنین، شما می‌توانید با قبول تبلیغات کلیکی یا نمایشی کسب و کارهای ایرانی نیز، به تومان درآمدزایی مستقیم داشته باشید.

معرفی وبلاگ‌ها برای درآمدزایی

در بخش زیر، اسامی برخی از وبلاگ‌های ایرانی معرفی شده‌اند که شما می‌توانید با ساخت حساب کاربری در آن‌ها، درآمدزایی خود را آغاز کنید:

ردیف

نام وبسایت آدرس

1

بلاگفا blogfa.com

2

بلاگ اسکای

blogsky.com

3

آوا بلاگ

avablog.ir

4

پارسی بلاگ

parsiblog.com

5

پرشین بلاگ

persianblog.com

6

رز بلاگ

.com

7

نصر بلاگ

nasrblog.ir

8

دی بلاگ

deyblog.ir

9

همه بلاگ

allblog.ir

10

آرام بلاگ

aramblog.ir

افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش

همکاری در فروش که به انگلیسی، Affiliate Marketing نام دارد، جزو مرسوم‌ترین و البته موثرترین روش‌های بازاریابی محسوب می‌شود. این روش که بسیار در سال‌های اخیر فراگیرتر از قبل شده، همواره تاثیر مثبت و خوبی بر افزایش فروش و توسعه دیجیتال مارکتینگ در کسب و کار را داشته است. همکاری در فروش و بازاریابی پورسانتی، استراتژی جدیدی نیست و در گذشته نیز از آن استفاده می‌شده؛ اما با ظهور اینترنت و فضای مجازی، تاثیر این نوع بازاریابی تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کرده است.

همکاری در فروش، به افراد این اجازه را می‌دهد تا تحت عنوان نماینده فروش، محصولات و خدمات یک کسب و کار مستقل را برای آن تبلیغ کنند. در نهایت، با رسیدن به هدف مشخص شده، می‌توانند پورسانت و درآمد خود را دریافت نمایند.

مزیتی که افیلیت مارکتینگ در اختیار فعالان این حوزه قرار می‌دهد، عدم نیاز به سرمایه اولیه است. در واقع، شما برای راه‌اندازی یک کسب و کار خانگی از طریق افیلیت مارکتینگ، به هیچگونه سرمایه، هزینه اولیه و مجوزی نیاز ندارید. بنابراین، راحت‌تر نیز می‌توانید کسب و کار خانگی خود را آغاز کنید و انگیزه شما نیز در این مسیر بیشتر خواهد شد.

در یک طرف این استراتژی، کسب و کارهایی وجود دارند که می‌خواهند فروش خود را افزایش دهند و به سود مناسبی از تجارت خود برسند. در طرف دیگر آن، ناشران تبلیغاتی قرار دارند که به دنبال درآمدزایی هستند و از رسانه‌های در دسترس خود کمک می‌گیرند تا با افزایش فروش محصولات و خدمات گروه اول، پورسانت خود را بیشتر کنند. همانطور که می‌بینید، این یک استراتژی موفق و دو سر برد است که شما می‌توانید برای درآمدزایی خود از آن استفاده کنید.

اگر در این فکر هستید که چطور قرار است تا این بازاریابی را انجام دهید، باید به شما بگوئیم که اینترنت امروزه همه چیز را راحت‌تر کرده است. بنابراین تنها کافی است تا کانالی در تلگرام، صفحه‌ای در اینستاگرام یا وبسایتی فروشگاهی را راه‌اندازی کنید. در آخر، با کار کردن بر روی پلتفرم انتخابی خود، آن را به رسانه‌ای معتبر تبدیل کنید. 

جمع‌بندی مطالب

به لطف شبکه اینترنت و سوشال مدیاهای مختلف، امروزه راه‌اندازی یک کسب و کار خانگی از همیشه راحت‌تر شده است. در گذشته، کسب و کارها برای ارتباط بیشتر با مشتریان و مراجعین خود، نیاز داشتند تا بازاریابی‌شان را به صورت فیزیکی و حضوری انجام دهند. همچنین، کسب و کارهای خانگی به شکل امروزه موفقیت‌آمیز و درآمدزا نبودند؛ اما هم ‌اکنون، شما از هر نوع توانایی و مهارتی برخوردار باشید، می‌توانید به طریقی از آن درآمدزایی کنید. کسب و کار خانگی محدودیتی در رابطه با سن افراد، مکان یا زمان انجام فعالیت‌ها نخواهد داشت؛ در واقع شما می‌توانید چه در هنگام صبح و چه آخر شب، شغل خود را انجام دهید! تنها نکته‌ای که باید در ذهن داشته باشید، برنامه‌ریزی دقیق زمانتان است. درست است که کار کردن در خانه راحتی و آزادی بیشتری را نسبت به کار بیرون برای افراد به ارمغان می‌آورد؛ اما سوء استفاده از این موضوع و مدیریت نامناسب زمان، موجب می‌شود که در تجارت جدید خود با شکست رو به رو شوید.

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

تمام اطلاعات و منابع مهم گنج یابی و دفینه یابی به زبان فارسی در این مجموعه موجود است. دانلود بزرگترین مجموعه آموزش کامل گنج یابی و نشانه های دفینه (پکیج دفینه و زیرخاکی مشک آبادی) مجموعه بزرگ و کم نظیر آموزش کامل گنج یابی در ایران، اولین کامل ترین پکیچ گنج یابی و نشانه های ...

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها(شناخت گنج یابی)

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری کاسه ها و جوغن ها شناخت جوغن ها در گنج یابی بسیار مهم است چون: يکي از بيشترين علايمي که در ايران عزيز وجود داره سنگ کاسه و جوغنها هستند کاسه ها به طور معمول نشانه قبر هستند اما بعضي مواقع تفسير ديگري نيز ...

دانلود کتاب گنج باستان (آموزش دفینه یابی)

دانلود کتاب گنج باستان ، شناخت شیوه های گنج یابی و دفینه با تصاویر کتاب گنج باستان مطلب و تصاویر مستدل و جمع آوری شده در مورد دفینه و اماکن باستانی و شیوه های شناخت گنج و دفینه یابی می باشد. این اطلاعات با ارزش و کمیاب، مجموعه مطالعات تجربی و نیز استخراج از کتابهای نایاب و ...

دانلود کتاب دویست نشانه دفینه و گنج

کتاب 200 نشانه دفینه ،منبعی ارزشمند برای شناسایی و آگاهی از دویست علامت، سمبل و نشانه در گنج یابی و بهترین راهنما برای درک مفاهیم گنج نامه ها و نسخه های دفینه می باشد. در کتاب دویست نشانه دفینه و گنج ، علائم و دفینه ها با تصویر واضح طراحی شده و طی جدول بندی منظم و علمی معنای ...



:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پول یابی

صفر تا صد محاسبه مالیات کسب و کار اینترنتی

مالیات کسب و کار اینترنتی به چه صورت است؟ آیا کسب و کارهای اینترنتی نیز مشمول مالیات می‌شوند؟ بسیاری از افراد فکر می‌کنند که در صورت ایجاد یک کسب و کار اینترنتی، نیازی به پرداخت مالیات ندارند و می‌توانند هر آنچه درآمد از این طریق اخذ می‌کنند را ذخیره نمایند؛ اما بر اساس بخشنامه مالیاتی کسب و کارهای اینترنتی، هر فرد حقیقی و حقوقی با هر میزان درآمد، موظف به پرداخت مالیات به دولت خواهد بود. در نتیجه، کسب و کارهای اینترنتی از جمله فروشگاه‌های آنلاین نیز از این قاعده مستثنی نخواهند بود. در ادامه این مقاله ، به بررسی صفر تا صد مالیات کسب و کار اینترنتی خواهیم پرداخت.

مالیات کسب و کار اینترنتی چگونه است؟

ممکن است در ذهن خیلی از شما این سوال باشد که آیا محل قرارگیری کسب و کار مورد نظر در زمینه پرداخت مالیات موثر است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که لزوم پرداخت مالیات از سمت دولت برای کسب و کارها تعیین شده است؛ در نتیجه محل یا سبک کسب و کار بر لزوم پرداخت مالیات یا مشمول نشدن به آن، موثر نخواهد بود. چه شما یک کسب و کار فیزیکی داشته باشید و چه یک کسب و کار اینترنتی، باید درصدی از درآمد خود را به مالیات اختصاص دهید.

شایان ذکر است که اگر صاحبین کسب و کار به بخشنامه مربوطه توجه نکنند و میزان مالیات در نظر گرفته شده را پرداخت ننمایند، مشمول افزایش جریمه خواهند شد. با توجه به اطلاعیه‌ای که اداره امور مالیاتی کشور منتشر کرده است، هر کسب و کار مجازی باید حداکثر تا 4 ماه پس از راه‌اندازی کسب و کار خود، برای تشکیل پرونده به این اداره مراجعه کنند. در نهایت، پس از اینکه به صورت رسمی به سازمان امور مالیاتی اعلام کردید که اشتغال به فعالیت دارید و یک کسب و کار اینترنتی را اداره می‌کنید، باید کد اقتصادی خود را نیز دریافت کنید. این کد می‌تواند به صورت آنلاین و از طریق ثبت‌نام الکترونیکی در سامانه مالیاتی، انجام گیرد.

البته، طی تغییرات اخیری که در راستای مراحل بالا صورت گرفته است، بخش گرفتن کد اقتصادی حذف شده و به جای آن کد ملی افراد در سامانه ثبت می‌شود. برخی دیگر از وظایفی که صاحبین کسب و کارهای اینترنتی از جمله افراد حقیقی و حقوقی باید طی مراحل ثبت کسب و کار خود در سیستم اداره امور مالیات ثبت نمایند، شامل موارد زیر خواهند بود:

  1. نام‌نویسی مودیان مالیاتی در نظام مالیات بر ارزش افزوده
  2. صدور صورتحساب بر اساس ماده ۸ آئین‌نامه
  3. وصول مالیات و عوارض ارزش افزوده از کالاهای مشمول مالیات
  4. پرداخت مبالغ ذکر شده در اظهارنامه مالیاتی در زمان قانونی
  5. ارائه صورت معاملات فصلی
  6. تسلیم فهرست حقوق کارکنان
  7. ارائه خلاصه درآمد و هزینه‌های سالانه

توجه داشته باشید که ارائه اظهارنامه مالیاتی، دارای تاریخ مشخصی است که شما باید به عنوان یک فرد حقیقی یا حقوقی، آن را به اداره امور مالیاتی، تحویل دهید. اشخاص حقوقی، تا 4 ماه پس از پایان سال مالی خود فرصت دارند تا اظهارنامه مربوطه را ارائه دهند. از طرف دیگر، مشمولان مالیات بر ارزش افزوده می‌توانند تا 15 روز بعد از هر دوره مالیاتی، وظیفه ارائه اظهارنامه مالیاتی خود را انجام دهند.

عدم انجام وظایف مالیاتی و جرایم آن

انجام ندادن وظایف و مسئولیت‌های مالیاتی توسط افراد حقیقی و حقوقی، جرایمی را به دنبال خواهد داشت. ممانعت از انجام تکالیف و وظایف مالیاتی، به معنای عدم شفافیت مالی خواهد بود. در این صورت، جرائم پیش‌بینی شده و تعیین شده، بر کسب و کار افراد اعمال خواهد شد. در نهایت، این امر سبب محروم شدن مودیان مالیات از امتیازهای ویژه و معافیت‌های مالیاتی خواهد شد. بنابراین بهتر است تا در زمان مقرر شده مسئولیت‌های واگذار شده را انجام دهید تا مشمول این محرومیت‌ها نشوید.

معرفی سامانه مالیات کسب و کار اینترنتی

همانطور که بالاتر نیز به این موضوع اشاره شد، تمامی کسب و کارهای اینترنتی اعم از شرکتی و فروشگاهی، ملزم به پرداخت مالیات به دولت هستند. از این رو، همه کسب و کارها می‌توانند با نام‌نویسی و تکمیل فرم‌های مربوطه در این سامانه، جهت ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی خود اقدام کنند. سامانه مورد نظر، تحت کنترل و نظارت وزارت اقتصاد و امور دارایی کشور است. سامانه مالیات کسب و کارهای اینترنتی، به هدف ارائه خدمات به صاحبان مشاغل آنلاین و مشمولان پرداخت مالیات طراحی و راه‌اندازی شده است. در سامانه مالیاتی کشور که می‌توانید از طریق آدرس

tax.gov.ir به آن دسترسی داشته باشید، امکانات مختلف و خدمات ویژه‌ای در راستای پرداخت مالیات و تکمیل نمودن اظهارنامه‌های مالیاتی ارائه شده است. در سامانه ذکر شده، دو بخش کلی وجود دارد.

یکی از بخش‌ها مربوط به خدمات اصلی مالیات است و از طرف دیگر، بخش دوم به سایر خدمات متفرقه در امور مالیاتی اختصاص داده شده است. هر یک از این بخش‌ها، دارای برخی امکانات هستند. در بخش اصلی این سامانه، امکاناتی همچون ثبت‌نام الکترونیکی، ثبت صندوق فروش، حافظه مالیاتی و اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی وجود دارد.

شیوه محاسبه مالیات کسب و کار اینترنتی

همانطور که بالاتر این موضوع را بررسی کردیم، شیوه پرداخت و محاسبه مالیات کسب و کار اینترنتی برای تمامی کسب و کارهای آنلاین مشابه کسب و کارهای عادی و فروشگاه‌های فیزیکی خواهد بود. همچنین، بر اساس اینکه شغل مورد نظر در کدام گروه قرار می‌گیرد، مقدار مالیات ممکن است کمتر یا بیشتر شود. در بخش زیر، 3 گروه اصلی مالیات را مورد بررسی قرار داده‌ایم که می‌توانید آن‌ها را مطالعه کنید و به این نتیجه برسید که کسب و کار اینترنتی شما جزو کدام دسته‌بندی قرار می‌گیرد.

  • گروه اول: فروشگاه‌های اینترنتی که دارای میزان تراکنش بالایی هستند، موظف خواهند بود تا از قوانین مالیاتی شرکت‌ها پیروی کنند. در پایان سال، این دسته از کسب و کارها باید پلمپ دفاتر مالی خود را به همراه اظهارنامه مالیاتی تکمیل نموده و به اداره مالیات کشور ارائه نمایند.
  • گروه دوم: در دومین گروه، تراکنش‌ها همانند گروه اول زیاد نیست. کسب و کارهایی که جزو این دسته قرار می‌گیرند، نیازی به ارائه پلمپ دفاتر مالی نخواهند داشت. تنها لازم است تا در پایان هر ماه و همچنین به صورت سالیانه، فرم‌های مالیاتی را پر کرده و به سازمان مالیات کشور ارسال کنند.
  • گروه سوم: آخرین گروه نیز دقیقا همانند دیگر گروه‌ها، موظف خواهند بود تا به صورت سالیانه فرم مربوطه امور مالیاتی را تکمیل کنند و به سازمان مربوطه آن را ارائه دهند؛ اما تفاوتی که این گروه با گروه‌های قبلی دارد، اضافه شدن 5% مالیات به مقدار مالیات سال قبل است. این قانون بر اساس ماده 100 قانون مالیات مستقیم اجرا خواهد شد.

اگر بخواهیم به صورت دقیق‌تر نحوه محاسبه و مقدار مالیات کسب و کارهای اینترنتی را برای شما شرح دهیم، می‌توان گفت که بر طبق ماده 131 قانون پرداخت محاسبه مالیات، اشخاص حقیقی که دارای درآمد تا 50 میلیون هستند موظف خواهند بود 15% از درآمد کل خود را به دولت پرداخت نمایند. اگر این مقدار درآمد بین 50 تا 100میلیون باشد، میزان مالیات به 20% افزایش خواهد یافت. در نهایت، درآمدهای بیشتر از 100 میلیون باید 25% از درآمد خود را به عنوان مالیات پرداخت کنند.

مالیات کسب و کار اینترنتی، بر اساس ماده 105 قانون محاسبه مالیات همانند کسب و کارهای عادی که به اشخاص حقوقی تعلق دارند، برابر با 25% خواهد بود. البته، شایان ذکر است که میزان درآمد شما بر محاسبه مالیات کسب و کار اینترنتی موثر خواهد بود. مقدار مالیاتی که برای هر کسب و کار در نظر گرفته می‌شود، با توجه به درآمدهای متنوع آن‌ها، اندکی متفاوت خواهد بود.

مبنای محاسبات مالیات کسب و کار اینترنتی

ممکن است این سوال در ذهن شما ایجاد شده باشد که مشاغل اینترنتی بر چه اساسی به سه گروه مختلف تقسیم‌بندی می‌شوند و چگونه باید تشخیص دهید که شما جزو کدام گروه قرار می‌گیرید. تا اینجا متوجه شدیم که مقدار مالیات کسب و کار اینترنتی بر اساس میزان درآمد و گروه‌بندی کسب و کارها اعمال می‌شود.

حال در ادامه به شکلی دقیق‌تر این موضوعات را توضیح خواهیم داد. یکی از نکاتی که طی مراحل محاسبه مالیات کسب و کار اینترنتی در نظر گرفته می‌شود، نحوه انجام کار است. برای مثال؛ اینکه شما خود محصولات فروشگاه‌تان را تولید می‌کنید یا خیر، بر درصد مالیات تاثیرگذار خواهد بود. در این باره، انواع کسب و کار اینترنتی مورد نظر می‌توانند در دو دسته‌بندی متفاوت قرار گیرند:

  • اگر مالکیت کسب و کار اینترنتی، مسئولیت تولید و ارائه محصولات را بر عهده داشته باشد، نحوه محاسبه مالیات او بر اساس قانون مالیات بر ارزش افزوده و سیاستی که خود فروشنده در نظر گرفته است، انجام خواهد شد.
  • در صورتی که کسب و کار شما در قالب وبسایت، صفحه اینستاگرامی یا شبکه‌های اجتماعی باشد و هیچگونه مسئولیتی در زمینه تولید کالا نداشته باشد، مالیات به صورت درصدی بر درگاه پرداخت اعمال می‌شود. بنابراین، اگر تنها وظیفه فروش محصولات و کالاها را بر عهده دارید، این نوع مالیات برای شما محاسبه خواهد شد.

یکی دیگر از معیارهای مهم که بر شیوه محاسبه مالیات کسب و کار اینترنتی موثر است، خوداظهاری مالیاتی است که توسط افراد اعلام می‌شود. البته، توجه داشته باشید که اگر خوداظهاری مالیاتی کسب و کار شما بر اساس واقعیت فروش و درآمدزایی شما ارائه نشده باشد، اداره مالیات کشور با بررسی شواهد و مدارک، مالیات شما را تعیین می‌کند.

8 مرحله پرداخت مالیات کسب و کار اینترنتی

برای اینکه بتوانید دید کاملی نسبت به مراحل پرداخت مالیات کسب و کار اینترنتی خود داشته باشید، در بخش زیر قدم به قدم پیش‌نیازهای آن را شرح داده‌ایم:

  1. در اولین مرحله، باید پرونده مالیاتی کسب و کار خود را ایجاد کنید و آغاز فعالیت تجارت آنلاین‌تان را اعلام نمائید.
  2. قدم بعدی، ثبت‌نام در سامانه اینترنتی امور مالیات کشور است. پس از انجام نام‌نویسی، کد اقتصادی خود را دریافت می‌کنید. البته، در حال حاضر به علت افزایش سهولت در مسیر پرداخت مالیات، شماره ملی شما به عنوان کد اقتصادی ارائه می‌شود.
  3. پس از مراحل بالا، باید برای ثبت‌نام در نظام مالیات ارزش افزوده فراخوان‌های هشت‌گانه اقدام کنید.
  4. مرحله چهارم به صدور صورت حساب مالیاتی اختصاص می‌یابد. این ضرورت بر اساس ماده 95 قانون محاسبه مالیات و اصول مالیات ارزش افزوده، در نظر گرفته شده است. همچنین، کسب و کارهایی که به فروش خدمات یا محصولات می‌پردازند، این ارزش افزوده به آن‌ها تعلق می‌یابد.
  5. اظهارنامه مالیاتی در مدت زمان تعیین شده، توسط سازمان امور مالیاتی کشور ارائه می‌شود.
  6. معامله‌های فصلی به صورت لیست شده باید ارائه گردند.
  7. در مرحله هفتم، شما موظف خواهید بود تا فهرست کاملی از حقوق و دستمزدهای کارکنان خود ایجاد کنید.
  8. در نهایت، برای اینکه مراحل محاسباتی فروشگاه شما به درستی صورت گیرند باید هر اطلاعاتی که مربوط به حساب‌ها و امور مالی کسب و کار شما است را در اختیار سازمان امور مالیاتی کشور قرار دهید.

قوانین معافیت مالیات کسب و کار اینترنتی

در فرآیند محاسبه مالیات، علاوه بر شرایطی که موجب می‌شوند تا کسب و کارها مشمول پرداخت مالیات گردند، برخی شرایط نیز سبب معافیت کسب و کارها از پرداخت مالیات خواهند شد. در صورتی که کسب و کار شما نیز دارای شرایط ذکر شده زیر باشند، از پرداخت مالیات در زمینه کسب و کارهای اینترنتی معاف خواهید بود:

  • وبسایت‌ها و پلتفرم‌های آموزشی که با کسب مجوز از سمت وزارت ارشاد اسلامی آغاز به کار می‌کنند، در ادامه مسیر حرفه‌ای خود از پرداخت مالیات کسب و کار اینترنتی معاف خواهند بود.
  • شرکت‌های دانش بنیان مشمول پرداخت مالیات کسب و کار اینترنتی نمی‌شوند. همچنین، آن‌ها به مدت 20 سال می‌توانند بدون نیاز به پرداخت مالیات فعالیت خود را ادامه دهند. البته، شرکت‌های دانش بنیان از برخی شرایط و امتیازات دیگر نیز برخوردار هستند که می‌توانید با تحقیق و مطالعه بیشتر به صورت اختصاصی در این زمینه، اطلاعات لازم را کسب نمائید.

جمع‌بندی

در این مقاله، به بررسی صفر تا صد مالیات کسب و کار اینترنتی پرداختیم. کسب و کارهای اینترنتی درست همانند مشاغل حضوری و فیزیکی، موظف به پرداخت مالیات خواهند بود. نوع و میزان مالیاتی که برای کسب و کارهای اینترنتی در نظر گرفته می‌شود، با توجه به درآمد آن‌ها، متفاوت است. مراحل ثبت‌نام و پرداخت مالیات از طریق سامانه اینترنتی اداره امور مالیات کشور، ممکن خواهد بود. همانطور که شرایط جهت تشخیص مشمول شدن پرداخت مالیات برای کسب و کارها بررسی می‌شود، برخی کسب و کارهای اینترنتی نیز می‌توانند از پرداخت مالیات به صورت کامل معاف شوند. برای مثال؛ شرکت‌های دانش‌بنیان یا وبسایت‌های آموزشی و فرهنگی که مجوز خود را از وزارت ارشاد اسلامی دریافت کرده‌اند، می‌توانند بدون پرداخت مالیات به مسیر حرفه‌ای خود ادامه دهند. شایان ذکر است که شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند تا 20 سال بدون لزوم به پرداخت مالیات فعالیت داشته باشند.

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

تمام اطلاعات و منابع مهم گنج یابی و دفینه یابی به زبان فارسی در این مجموعه موجود است. دانلود بزرگترین مجموعه آموزش کامل گنج یابی و نشانه های دفینه (پکیج دفینه و زیرخاکی مشک آبادی) مجموعه بزرگ و کم نظیر آموزش کامل گنج یابی در ایران، اولین کامل ترین پکیچ گنج یابی و نشانه های ...

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها(شناخت گنج یابی)

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری کاسه ها و جوغن ها شناخت جوغن ها در گنج یابی بسیار مهم است چون: يکي از بيشترين علايمي که در ايران عزيز وجود داره سنگ کاسه و جوغنها هستند کاسه ها به طور معمول نشانه قبر هستند اما بعضي مواقع تفسير ديگري نيز ...

دانلود کتاب گنج باستان (آموزش دفینه یابی)

دانلود کتاب گنج باستان ، شناخت شیوه های گنج یابی و دفینه با تصاویر کتاب گنج باستان مطلب و تصاویر مستدل و جمع آوری شده در مورد دفینه و اماکن باستانی و شیوه های شناخت گنج و دفینه یابی می باشد. این اطلاعات با ارزش و کمیاب، مجموعه مطالعات تجربی و نیز استخراج از کتابهای نایاب و ...

دانلود کتاب دویست نشانه دفینه و گنج

کتاب 200 نشانه دفینه ،منبعی ارزشمند برای شناسایی و آگاهی از دویست علامت، سمبل و نشانه در گنج یابی و بهترین راهنما برای درک مفاهیم گنج نامه ها و نسخه های دفینه می باشد. در کتاب دویست نشانه دفینه و گنج ، علائم و دفینه ها با تصویر واضح طراحی شده و طی جدول بندی منظم و علمی معنای ...



:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پول یابی

کسب و کار خانگی پردرآمد

به دنبال یک کسب و کار خانگی پردرآمد هستید؟ در این مقاله، قرار است تا به بررسی 20 مورد از برترین و پولسازترین شیوه‌های کسب درآمد در خانه بپردازیم. درآمدزایی در خانه، از مزایای بسیاری همچون عدم محدودیت زمانی، کم خرج بودن و راحت بودن برخوردار است. این موارد موجب شده‌اند تا بسیاری از افراد به سمت درآمدزایی در منزل متمایل شوند. روش‌های زیادی برای کسب درآمد در خانه وجود دارد و شما تنها نیاز دارید تا توانایی‌ها، مهارت‌ها، علایق و تمایلات خود را بشناسید. یک کسب و کار خانگی پردرآمد، نیازمند صرف وقت و انرژی می‌باشد. همچنین، مهم است که برنامه‌ریزی لازم را برای انجام فعالیت‌های خود داشته باشید تا بتوانید به یکی از بهترین تجارت‌های خانگی در حوزه مورد نظر خود تبدیل شوید. در ادامه، ایده‌های مختلف کسب و کار خانگی را بررسی می‌کنیم، مزایا و معایب آن‌ها را می‌سنجیم و در نهایت، به شما می‌گوییم که چطور می‌توانید کسب و کار خانگی خود را راه‌اندازی کنید.

چگونه کسب و کار خانگی پردرآمد داشته باشیم؟

اگر قصد دارید تا روشی را انتخاب کنید که در خانه، به بهترین شکل برای شما درآمدزایی کند؛ در ابتدا باید شناخت کافی از خود پیدا کنید. فکر می‌کنید بیشتر به چه نوع مشاغلی علاقمند هستید؟ آیا دوست دارید در حوزه ورزش و سلامتی فعالیت داشته باشید؟ شاید هم از تکنولوژی و کامپیوتر خوشتان می‌آید!

برخی از افراد، ترجیح می‌دهند با ساخت و تولید آثار هنری یا انجام فعالیت‌های هنری، به درآمد برسند. به هر حال، هر نوع شخصیت و ویژگی داشته باشید، می‌توانید از طریق آن، به بهترین درآمدها برسید! در گذشته، با توجه به عدم وجود گسترده تکنولوژی بین مردم، کسب و کارهای خانگی آنچنان پیشرفت و درآمدی نداشتند؛ اما امروزه، روش‌های بازاریابی و ارتباطی متعددی بوجود آمده است تا شما بتوانید بهتر با مخاطبین هدف و مشتریان خود، تعامل داشته باشید.

افرادی که قصد دارند تا یک کسب و کار خانگی پردرآمد را راه‌اندازی کنند، به دسته‌بندی‌های متفاوتی تقسیم می‌شوند:

  • کسانی که هیچ سرمایه و تخصص خاصی ندارند.
  • افرادی که از تخصص ویژه‌ای برخوردار هستند؛ اما سرمایه زیادی در دست ندارند.
  • کسانی که هم از تخصص و هم از سرمایه مناسبی برخوردار هستند.
  • افرادی که فقط از سرمایه بالایی برخوردار هستند؛ اما هیچگونه تخصص و مهارتی ندارند و علاقمند به راه‌اندازی یک کسب و کار خانگی پردرآمد هستند.

با مطالعه دسته‌بندی‌های بالا، فکر می‌کنید شما جزو کدام گزینه هستید؟ افرادی که از شرایط نسبتا کاملی برای شروع یک کسب و کار خانگی پردرآمد برخوردار هستند و قادر هستند سرمایه خوبی را برای استارت تجارت خود خرج کنند، می‌توانند یک کارآفرینی را در منزل ایجاد نمایند و از دیگر افراد نیز دعوت کنند تا با آن‌ها همکاری داشته باشند.

کارآفرینی و راه‌اندازی یک تولیدی کوچک در خانه، پتانسیل این را دارد تا با گذر زمان، به منبع درآمد بسیار مناسبی برای شما تبدیل شود. به صورتی که نه تنها خود از درآمد بالایی برخوردار شوید؛ بلکه بتوانید دیگر افراد را نیز به درآمدزایی مناسبی برسانید.

معرفی 20 کسب و کار خانگی پردرآمد

قرار است تا در این بخش، به معرفی کلی و خلاصه‌ای در رابطه با 20 نوع مختلف از کسب و کار خانگی پردرآمد بپردازیم. اگر شما نیز تمایل دارید تا از لحاظ مالی مستقل شوید و به خودتان متکی باشید، پیشنهاد می‌کنیم این 20 مورد را مطالعه فرمائید. اگر احساس کردید یکی از این روش‌ها، ممکن است برای شما مناسب باشد، پیشنهاد ما این است که در رابطه با آن مورد، اطلاعات بیشتری را بدست آورید و تحقیقات لازم را انجام دهید.

آشپزی و شیرینی‌پزی

یکی از جذاب‌ترین و لذت‌بخش‌ترین انواع کسب و کار خانگی پردرآمد، آشپزی و شیرینی‌پزی است. این روش درآمدزایی به هیچگونه فضای اختصاصی احتیاج ندارد و این جزو مزیت‌های مهم آن محسوب می‌شود. همچنین، شما می‌توانید با اندک سرمایه‌ای کسب و کار خود را آغاز کنید و صرفا نیازی ندارید تا بخش عظیمی از دارایی‌تان را در ابتدای کار خرج کنید. آشپزی و شیرینی‌پزی، جزو مشاغل پردرآمد هستند؛ در صورتی که شما بتوانید بازاریابی مطلوبی را برای کسب و کار خود انجام دهید.

یافتن مشتریانی که تمایل داشته باشند تا از خدمات شما بهره‌مند شوند، از طریق شبکه‌های اجتماعی و برخی پلتفرم‌های اختصاصی ممکن خواهد بود. وبسایت‌هایی همچون، “مامی فود” و “مامان‌پز”، این امکان را در اختیار افراد قرار داده‌اند تا راحت‌تر بتوانند سفارش‌گیری و درآمدزایی خود را انجام دهند.

تهیه ترشیجات و عرقیجات خانگی

این روش کسب درآمد در خانه، نسبت به روش قبلی ریسک کمتری دارد و راحت‌تر انجام می‌شود. در صورتی که شما بخواهید از تهیه غذای خانگی یا شیرینی‌های تازه کسب درآمد داشته باشید، باید هر سفارش را در همان روز آماده کنید؛ اما خوراک‌هایی همچون ترشیجات و عرقیجات، نیاز ندارند تا در روز تحویل سفارش آماده شوند؛ بلکه شما می‌توانید آن‌ها را از قبل تهیه کنید و در صورت موجود بودن محصول مورد نظر، آن را به مشتری ارائه نمائید.

روش بازاریابی برای تولیدی ترشیجات و عرقیجات خانگی نیز، کم و بیش همانند روش قبلی است. وبسایت‌هایی که در مورد قبل به شما معرفی کردیم، در این بخش نیز فعالیت دارند و شما می‌توانید با تهیه محصولات خود، آن‌ها را از طریق وبسایت‌های مامی فود و مامان‌پز، به دست مشتری برسانید.

یکی دیگر از روش‌های رایج بازاریابی کسب و کار، تعامل با مشتریان از طریق صفحات اینستاگرامی یا کانال‌های تلگرامی است. البته، این روش به زحمت و تلاش بیشتری نیاز دارد. به این صورت که، شما باید دائما به فکر تولید محتوا برای شبکه اجتماعی خود باشید، بتوانید ارتباط خوبی را با مخاطبین برقرار کنید و در نهایت، با بدست آوردن اعتبار نزد آن‌ها، درآمدزایی خود را آغاز کنید.

نگهداری از حیوانات خانگی

اگر شما هم جزو عاشقان و دوست‌داران حیوانات خانگی هستید، می‌توانید با نگه‌داری از آن‌ها کسب درآمد داشته باشید! بسیاری از افراد که دارای حیوان اهلی از جمله سگ، گربه یا پرنده در منزل خود هستند، نمی‌توانند تمام مدت از آن‌ها مراقبت کنند و هوای آن‌ها را داشته باشند، به آن‌ها غذا بدهند یا آن‌ها را به گردش ببرند. شما می‌توانید به عنوان یک پرستار حیوانات خانگی، از آن‌ها نگهداری کنید و تمام این وظایف را بر عهده بگیرید. در نهایت به ازای هر ساعت مراقبت و نگهداری، هزینه‌ای را از صاحب حیوانات دریافت نمائید.

کسب درآمد از پرستاری کودکان

پدر و مادرهایی که مشاغل تمام وقت یا پاره وقت دارند، عموما فرصت نمی‌کنند تا همیشه از کودکان خود مراقبت نمایند یا نمی‌توانند بیش از اندازه مرخصی بگیرند و در خانه کنار آنان بمانند. شما می‌توانید به عنوان یک پرستار کودک، این مدت زمان را در کنار فرزند آنان سپری کنید و در ازای هر ساعت مراقبت، مبلغی را دریافت نمائید. نگهداری از کودکان، نیازمند آگاهی از برخی موارد است تا شما بتوانید بهترین شرایط را برای او فراهم کنید.

اگر کودکی که وظیفه دارید از او مراقب کنید بسیار کوچک یا حتی نوزاد است، کار شما راحت‌تر خواهد بود! تنها لازم است تا نیازهای او را برطرف کنید، به او غذا دهید و او را بخوابانید. در نهایت، اگر کودک کمی بزرگتر است و چندین سال دارد، می‌توانید با او بازی کنید، او را به پارک ببرید و با او فیلم یا انیمیشن تماشا کنید.

این نوع کسب درآمد، بسیار لذت‌بخش است؛ البته برای کسانی که گذراندن وقت با بچه‌ها را دوست دارند. معمولا، این شغل برای بانوان و نوجوانان بسیار مناسب‌تر است؛ چون آن‌ها حس مادرانه‌ای در وجود خود دارند که باعث می‌شود در نگهداری از کودکان، دقت زیادی به خرج دهند.

تولید محتوا، ترجمه و تایپ

فکر می‌کنید در نویسندگی مهارت دارید؟ یا از نوشتن و کسب درآمد از این روش خوشتان می‌آید؟ شاید هم به یکی از زبان‌های خارجه تسلط کافی دارید و می‌توانید متون را از فارسی به آن زبان و بالعکس، ترجمه کنید؟ در هر سه شرایط، این روش کسب درآمدی که قرار است برای شما توضیح دهیم، می‌تواند مناسب‌تان باشد.

کسب درآمد از تولید محتوا، در زمینه وبسایت و شبکه‌های اجتماعی قابل اجرا خواهد بود. شما می‌توانید به راحتی، تنها با یک سیستم کامپیوتری، ماهیانه یا هفتگی محتوا تولید نمائید و به ازای هر تعداد محتوا، حقوق مشخصی را دریافت کنید. اگر همین الان، به یکی از وبسایت‌ها در گوگل سر بزنید، می‌بینید که چقدر محتوا در آن منتشر شده است. در واقع، قلب وبسایت، محتوای آن است که بر سئو و بهینه‌سازی آن نیز تاثیر بسیار مثبتی دارد.

از طرف دیگر، بسیاری از کسب و کارها، به دنبال نیروهایی هستند که بتوانند برای آن‌ها به زبان‌های خارجه همچون انگلیسی، عربی یا آلمانی، تولید محتوا کنند. اگر از چنین ویژگی برخوردار باشید، قادر خواهید بود تا حقوق بسیار بالایی را از کارفرمای خود دریافت نمائید. روش کسب درآمد آخری که قرار است در این بخش آن را بررسی کنیم، تایپ و کپی رایتینگ می‌باشد.

این کسب و کار خانگی پردرآمد، وظایفی چون تبدیل فایل‌های صوتی و ویدیویی به متنی را شامل می‌شود. برای مثال؛ لازم است تا به خوبی به کنفرانس‌ها، کلاس‌های ضبط شده، صوت جلسات یا کتاب‌های صوتی گوش فرا دهید و هر آنچه در آن‌ها گفته می‌شود را تایپ کنید. این کسب و کار خانگی پردرآمد برای دانش‌آموزان و افرادی که هنوز از تخصص بالایی برخوردار نیستند، می‌تواند بسیار مناسب باشد.

وبلاگ‌نویسی

برخی از وبسایت‌ها همچون بلاگفا و بلاگ اسکای، امکانی را در اختیار افراد می‌گذارند که با ساخت حساب کاربری و ثبت‌نام در آن‌ها، بتوانند یک پنل وبلاگ‌نویسی برای خود ایجاد کنند. در ادامه، لازم است تا یک موضوع برای وبلاگ خود انتخاب کنید که می‌تواند شامل موسیقی، فیلم، کتاب یا هر موضوع مورد علاقه شما باشد. در نهایت، با تولید محتوای مداوم در وبلاگتان، باید آن را به یک رسانه تبدیل کنید که کسب و کارهای دیگر با انتشار تبلیغات در آن، بتوانند بازدهی مناسبی را دریافت کنند. روش اصلی کسب درآمد از بلاگ، تبلیغات کلیکی یا نمایشی خواهد بود.

طراحی گرافیک و عناصر بصری

اگر می‌توانید یا علاقه دارید که از طریق هنرهای دیجیتالی کسب درآمد کنید، به دنبال طراحی گرافیک بروید. در این شغل، شما می‌توانید با طراحی هویت برند و لوگو، بنرهای تبلیغاتی و بیلبورد، طراحی رابط کاربری وبسایت، طراحی کاراکتر و مسکات، آیکون و هر نوع دیگر از عناصر گرافیکی، کسب درآمد داشته باشید. اگر از ذوق هنری و خلاقانه‌ای برخوردار هستید، کافی است تا به برخی نرم‌افزارها همچون فتوشاپ و ایلاستریتور تسلط پیدا کنید تا بتوانید کسب و کار خانگی پردرآمد خود را راه‌اندازی نمائید.

مدیریت صفحات اینستاگرام

گسترش و توسعه اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، موجب شده است تا آن‌ها به بستری بسیار مناسب برای کسب درآمد تبدیل شوند. برای مثال؛ شما می‌توانید تنها و تنها با نصب نرم‌افزار اینستاگرام، درآمد کسب کنید! ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که چطور می‌شود از یک پلتفرم که همه از آن برای سرگرمی و به اشتراک گذاشتن تصاویرشان استفاده می‌کنند، کسب درآمد کرد؟

باید در پاسخ به این سوال شما بگوئیم که، آن دوران به سر آمده است! هم‌اکنون بیش از میلیاردها پول تنها از طریق راه‌اندازی کسب و کار در اینستاگرام در جریان است. یکی از روش‌های راحت، بدون هزینه و به صرفه کسب درآمد از این سوشال مدیا، مدیریت یا ادمینی صفحات کسب و کار می‌باشد.

اگر می‌خواهید یک کسب و کار خانگی پردرآمد داشته باشید، می‌توانید تخصص لازم در راستای ادمینی صفحات اینستاگرام را کسب کنید. وظایف شما به عنوان یک مدیر در اینستاگرام، سازمان‌دهی موارد زیر خواهد بود:

  • حفظ ارتباط و تعامل با مشتریان و مخاطبین
  • هشتگ‌گذاری
  • وارد کردن پست‌ها به اکسپلور اینستاگرام
  • کمپین‌سازی و تبلیغات در اینستاگرام
  • روش‌های مختلف افزایش فالوور
  • بیوگرافی‌نویسی
  • برندسازی و حفظ هویت برند کسب و کار
  • مدیریت بخش تولید محتوای پست و استوری‌

انواع دیگر کسب و کار خانگی پردرآمد

در بخش زیر، انواع دیگر کسب و کار خانگی پردرآمد را معرفی کرده‌ایم؛ که می‌توانید از طریق آن‌ها نیز به درآمدزایی مناسبی در منزل خود برسید:

  • کسب درآمد از تلگرام
  • تدریس و آموزش آنلاین
  • ارائه مشاوره و مربی‌گری
  • پشتیبانی وبسایت
  • طراحی وبسایت
  • دستیار مجازی
  • تهیه و فروش صنایع دستی
  • خدمات آرایشگری در خانه
  • طراحی و دوخت لباس
  • کسب درآمد از بازارهای مالی
  • راه‌اندازی فروشگاه آنلاین
  • کسب درآمد از یوتیوب

خلاصه کسب و کار خانگی پردرآمد

اگر به دنبال راهی هستید که بتوانید از طریق آن، یک کسب و کار خانگی پردرآمد را راه‌اندازی کنید، در این مقاله به بررسی 20 روش متنوع پرداخته‌ایم. برخی از این مشاغل، اینترنتی هستند؛ اما برخی دیگر همچون آشپزی یا تهیه صنایع دستی، از طریق اینترنت انجام نمی‌گیرند و تنها بخش بازاریابی و مارکتینگ آن‌ها، می‌تواند به کمک اینترنت انجام شود. به شما توصیه می‌کنیم، در ابتدا، علایق، توانایی‌ها و میزان سرمایه خود را شناسایی کنید و سپس روش کسب درآمدی مد نظرتان را انتخاب نمائید. به صورت کلی، یک کسب و کار خانگی پردرآمد موفق، نیاز به صرف زمان و انرژی دارد. شما باید برای پیشه تازه خود به اندازه کافی تلاش کنید و در نهایت، ثمره آن را در طول زمان افزایش دهید.

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

تمام اطلاعات و منابع مهم گنج یابی و دفینه یابی به زبان فارسی در این مجموعه موجود است. دانلود بزرگترین مجموعه آموزش کامل گنج یابی و نشانه های دفینه (پکیج دفینه و زیرخاکی مشک آبادی) مجموعه بزرگ و کم نظیر آموزش کامل گنج یابی در ایران، اولین کامل ترین پکیچ گنج یابی و نشانه های ...

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها(شناخت گنج یابی)

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری کاسه ها و جوغن ها شناخت جوغن ها در گنج یابی بسیار مهم است چون: يکي از بيشترين علايمي که در ايران عزيز وجود داره سنگ کاسه و جوغنها هستند کاسه ها به طور معمول نشانه قبر هستند اما بعضي مواقع تفسير ديگري نيز ...

دانلود کتاب گنج باستان (آموزش دفینه یابی)

دانلود کتاب گنج باستان ، شناخت شیوه های گنج یابی و دفینه با تصاویر کتاب گنج باستان مطلب و تصاویر مستدل و جمع آوری شده در مورد دفینه و اماکن باستانی و شیوه های شناخت گنج و دفینه یابی می باشد. این اطلاعات با ارزش و کمیاب، مجموعه مطالعات تجربی و نیز استخراج از کتابهای نایاب و ...

دانلود کتاب دویست نشانه دفینه و گنج

کتاب 200 نشانه دفینه ،منبعی ارزشمند برای شناسایی و آگاهی از دویست علامت، سمبل و نشانه در گنج یابی و بهترین راهنما برای درک مفاهیم گنج نامه ها و نسخه های دفینه می باشد. در کتاب دویست نشانه دفینه و گنج ، علائم و دفینه ها با تصویر واضح طراحی شده و طی جدول بندی منظم و علمی معنای ...



:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پول یابی

مراحل راه اندازی کسب و کار

این روزها، با توجه به بالا رفتن هزینه‌ها و افزایش قیمت کالاها، بسیاری از افراد به فکر راه‌اندازی یک کسب و کار جدید افتاده‌اند؛ اما نمی‌دانند چطور باید یک تجارت موفق را آغاز کنند. در مقاله راه اندازی کسب و کار، تمامی مراحل از صفر تا صد راه‌اندازی کسب و کار مورد نظر شما را بررسی خواهیم کرد. بنابراین، اگر می‌خواهید بدانید که چطور به راه اندازی کسب و کار بپردازید، ایده مناسب خود را چگونه بیابید و چطور بیزینس پلن مناسب را بنویسید، با ما همراه شوید! راه اندازی کسب و کار، اگر از مسیری اصولی و صحیح انجام شود، می‌تواند به موفقیت‌های بزرگی برای شما منجر گردد.

چگونه به راه اندازی کسب و کار بپردازیم؟

هر کسب و کار موفق، باید یک هویت و شخصیت داشته باشد. برای مثال؛ نام و لوگوی کسب و کار شما، تاثیر به سزایی بر ذهن و قلب مخاطب می‌گذارد. از این رو به شما پیشنهاد می‌کنیم که به هویت برند و کسب و کار خود دقیق بیاندیشید تا انتخابی نامناسب را در نهایت برنگزینید. البته، این موارد تنها عوامل موثر بر موفقیت کسب و کار شما نیستند که باید به آن‌ها بپردازید، بنابراین چطور است در رابطه با قدم‌های مهم دیگر نیز صحبت نکنیم؟!

به شما توصیه می‌کنیم که پیش از جلو بردن تجارت خود، به ساختار کلی و استراتژی‌های قابل اجرا در آن نیز فکر کنید. مدل کسب و کار شما باید از ابتدا مشخص شود و در یک چارچوب قرار گیرد. زمانی که شما مدل و نوع کسب و کار خود را تعریف می‌کنید، می‌توانید هرکجا با چالش یا مشکلی رو به رو شدید، آن را با توجه به مدل کسب و کاریتان، برطرف کنید؛ اما اگر مسیر شما مشخص نباشد، زمان بروز مشکل، احساس می‌کنید که در یک جاده تاریک هستید و جلوی خودتان را نمی‌بینید. بیزینس پلن و ساختار کسب و کار، در این بخش به کمک شما می‌آیند و همانند یک فانوس راهتان را روشن می‌کنند. در نتیجه، قبل از اینکه حجم کاریتان بر روی هم انباشته شود، به این موضوعات ابتدایی بیاندیشید و آن‌ها را پیاده‌سازی کنید. همچنین، شما می‌توانید در مسیر راه اندازی کسب و کار خود، از راهنمایی‌های یک مشاور کسب و کار نیز بهره‌گیری نمائید.

مراحل راه اندازی کسب و کار چه هستند؟

به صورت کلی، مراحل و قدم‌های راه اندازی کسب و کار، 10 مورد هستند که در بخش زیر آن‌ها را معرفی کرده‌ایم. همچنین، قرار است تا در ادامه مقاله، به بررسی و توضیح کامل این موارد بپردازیم. اگر به دنبال راه اندازی کسب و کار پولساز و موفق خود هستید، 10 مرحله زیر را مطالعه نمائید و طبق آن‌ها پیش بروید:

  1. تعریف و اصلاح ایده
  2. تنظیم یک بیزینس پلن
  3. ارزیابی وضعیت مالی
  4. تعیین کردن ساختار کسب و کار قانونی
  5. دریافت مجوزهای لازم جهت راه اندازی کسب و کار
  6. تهیه و تنظیم بیمه‌نامه کاری
  7. تشکیل‌دهی تیم کاری
  8. انتخاب فروشندگان
  9. برندسازی و تبلیغ
  10. کسب و کار خود را توسعه دهید.

با ما همراه شوید تا به جزئیات، این مراحل از راه اندازی کسب و کار را برای شما توضیح دهیم.

تعریف و اصلاح ایده(Refining Idea)

اگر تصمیم خود را گرفته‌اید که به راه اندازی کسب و کاری تازه بپردازید، به احتمال زیاد در ذهن دارید که می‌خواهید در چه زمینه‌ای فعالیت داشته باشید یا چه نوع محصولاتی را به فروش برسانید. پیشنهاد ما به شما این است که یک جستجوی خلاصه و مختصر در زمینه کمپانی‌ها و شرکت‌هایی که در صنعت انتخابی شما فعالیت دارند، انجام دهید. با اینکار، شما متوجه خواهید شد که صاحبان برندها و کسب و کارهای موفق، در این صنعت چه فعالیت‌هایی را انجام می‌دهند. در نهایت، شما باید بهتر از آن‌ها این فعالیت‌ها را پیاده‌سازی کنید.

پس از انجام تحقیقات در این باره، به نتیجه برسید که چطور می‌توانید این بهبود را در کسب و کار خود اجرا کنید. آیا می‌توانید ارزش افزوده‌ای را به مشتریان خود ارائه دهید که دیگر کمپانی‌ها قابلیت آن را ندارند؟ یا شاید می‌توانید محصولات و خدمات مشابه آن‌ها را با قیمت مناسب‌تر ارائه دهید و سریع‌تر به دست مشتریان برسانید؟ در بهترین حالت، شما ایده راه اندازی کسب و کاری را دارید که دیگران نتوانسته‌اند به آن فکر کنند. اگر می‌خواهید ایده راه اندازی کسب و کار خود را بهتر بیابید، موارد زیر نکاتی هستند که می‌توانند به شما کمک کنند:

  • از خود بپرسید که، “چرا” می‌خواهید این کسب و کار را راه‌اندازی کنید؟
  • حق امتیاز استفاده از برند دیگران را در نظر داشته باشید.
  • نام کسب و کار جدیدتان را، از طریق استراتژی “طوفان فکری” انتخاب کنید.
  • مشتریان و مخاطبین هدف خود را مشخص کنید.

تنظیم بیزینس پلن(Business Plan)

پس از اینکه ایده کسب و کار خود را انتخاب کردید، لازم است تا برخی سوالات را از خود بپرسید:

  • هدف کسب و کار شما چیست؟
  • قرار است خدمات و محصولاتتان را به چه کسانی بفروشید؟
  • اهداف بلند مدت و چشم‌اندازهای شما چه هستند؟
  • چطور قرار است هزینه استارت‌آپ خود را تامین کنید؟

پاسخ تمامی این سوالات، به یک بیزینس پلن بسیار مطلوب برای شما تبدیل خواهد شد. افرادی که بدون در نظر گرفتن این دسته از اطلاعات و نکات، با عجله کسب و کار خود را راه‌اندازی می‌کنند و انتظار موفقیت دارند، با شکست سنگینی رو به رو خواهند شد! بنابراین، توصیه ما به شما این است که تمامی وجهات و زوایای کسب و کار خود را بررسی کنید و سپس آن را کلید بزنید.

مهم است که شما مشتریان هدف خود را پیدا کنید، بشناسید و بدانید که چه کسانی قرار است تا محصولات شما را خریداری کنند یا از خدماتتان بهره‌مند شوند. تحقیق در رابطه با بازاری که قرار است در آن فعالیت داشته باشید و همچنین در نظرگیری یک استراتژی به عنوان خروج اضطراری، می‌تواند به شما در مسیر موفقیت کمک فراوانی کند.

ارزیابی وضعیت مالی(Finances)

استارت و آغاز یک بیزینس، به هزینه و سرمایه‌ای نیاز دارد. بنابراین، بهتر است از خود بپرسید که چگونه قرار است این هزینه‌ها را پوشش دهید. آیا قصد دارید تا تمام هزینه‌ها را خودتان بپردازید یا می‌خواهید از کسی این پول را قرض کنید؟ اگر به فکر ترک شغل فعلی خود هستید و قصد دارید تا یک کسب و کار جدید را راه‌اندازی کنید، آیا سرمایه و دارایی از پیش ذخیره شده‌ای دارید که بتوانید با آن هزینه‌ها را بپردازید؟ بهتر است توجه کنید که مدت زمانی طول می‌کشد تا شما بتوانید از این شغل جدید، سودی کسب کنید. البته، در ابتدا بهتر است هزینه‌های لازم برای راه‌اندازی استارت‌آپ خود را، برآورد کنید.

یکی از مشکلاتی که بسیاری از استارت‌آپ‌ها و کسب و کارها پس از رو به رو شدن با آن، از هستی ساقط می‌شوند و کاملا شکست می‌خورند، اتمام بودجه آن‌ها است پیش از آنکه بتوانند راه سوددهی را برای خود باز کنند. اجازه دهید یک نکته طلایی را در راه اندازی کسب و کارهای موفق به شما گوشزد کنیم؛ بهتر است مقدار هزینه‌ای که برای شروع بیزینس خود در نظر می‌گیرید را بیشتر از هزینه برآورد شده و ارزیابی شده در نظر بگیرید. این موضوع باعث می‌شود تا اگر در مسیر خود با هزینه‌های پیش‌بینی نشده‌ای رو به رو شدید، بتوانید از پس آن بر بیایید و شما را شگفت زده و ناراحت نکند.

تعیین کردن ساختار کسب و کار (Business Structure)

پیش از اینکه کسب و کار خود را راه‌اندازی و آغاز کنید، پیشنهاد ما به شما این است که نوع کسب و کارتان و مدل آن را مشخص کنید. تعیین مدل و ساختار کسب و کار از این جهت حائز اهمیت می‌باشد که؛ تمامی زوایا از نحوه پرداخت مالیات تا مدیریت شما به عنوان صاحب کسب و کار در زمان‌های چالش برانگیز را، تحت تاثیر خود قرار می‌دهد. در بخش زیر، 4 نوع از ساختارهای متنوع کسب و کار را بررسی کرده‌ایم.

مالکیت یگانه

اگر قصد دارید تا مسئولیت صفر تا صد و تمام و کمال کسب و کار خود را بپذیرید، نوع کسب و کار شما “مالکیت یگانه” خواهد بود. توجه داشته باشید که این نوع از کسب و کار، می‌تواند به صورت مستقیم اعتبار شخصی و کاری شما را تحت تاثیر خود قرار دهد.

شراکت و همکاری

در نوع شراکتی از کسب و کارها، معمولا 2 نفر یا بیشتر به عنوان صاحبین آن استارت‌آپ دارای مسئولیت خواهند بود. اگر فردی را یافتید که می‌تواند تکمیل کننده مهارت‌ها و توانایی‌های شما به عنوان یک مدیر کل و صاحب کسب و کار باشد، دیگر لزومی ندارد تا به تنهایی تمام مسئولیت‌ها را بر عهده خود داشته باشید. به صورت معمول، ایده افزودن فرد دیگری به عنوان شریک که بتواند در شکوفایی کسب و کار شما یاریتان کند، ایده‌ای مناسب خواهد بود.

سازمانی

اگر تمایل دارید تا مسئولیتتان را از باقی بخش‌های مدیریت کسب و کار خود جدا نمائید، می‌توانید ساختار شرکت خود را به شکلی سازمانی ایجاد نمائید. برای مثال؛ دپارتمان‌های A، و B و C که در سازمان شما فعالیت دارند، دارای مسئولیت‌ها و بخش‌های جداگانه‌ای خواهد بود.

در نهایت، دپارتمان B اگر با مشکلی رو به رو شود، دپارتمان C هیچگونه مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت. به صورت خلاصه، هر دپارتمان تابع دستورالعمل‌های متفاوتی است. مواردی که در هر دپارتمان از کسب و کار شما به صورت متفاوتی وجود خواهند داشت، شامل؛ دارایی، مسئولیت، پرداخت مالیات، انعقاد قرارداد و شکایات آن خواهند بود.

شرکت با مسئولیت محدود

یکی از رایج‌ترین و مرسوم‌ترین ساختارهای راه اندازی کسب و کار، شرکت با مسئولیت محدود است. این ساختار ترکیبی، از حمایت‌های قانونی یک شرکت برخوردار بوده و در عین حال، مزایای پرداخت مالیات را نیز در نظر می‌گیرد.

دریافت مجوزهای لازم(Registration)

شما پیش از اینکه بتوانید کسب و کار خود را به صورت رسمی آغاز کنید و فعالیت‌هایتان را از سر بگیرید، موظف هستید تا برخی لایسنس‌ها و مجوزها را دریافت نمائید. برای مثال؛ کسب و کار شما باید در ابتدا توسط دولت تایید شود و در نهایت به شما بگویند که اجازه دارید تا چنین فعالیت‌هایی را در چارچوب‌های مشخص شده انجام دهید.

تهیه و تنظیم بیمه‌نامه کاری(Insurance Policy)

ممکن است دیدگاه شما در رابطه با اخذ بیمه‌نامه، به این صورت باشد که در نهایت و در یکی از مراحل راه اندازی کسب و کار خود آن را اخذ می‌کنید و امری نیست که از اهمیت بالایی برخوردار باشد؛ اما ما به شما توصیه جدی می‌کنیم که قبل از شروع فعالیت‌هایتان، حتما به فکر اخذ بیمه‌نامه برای استارت‌آپ باشید. سر و کله زدن با برخی امور از جمله؛ خسارات داخلی، دزدی و شکایات مشتریان، برای کسب و کار نوپای شما هزینه‌بر خواهد بود. بیمه کسب و کار انواع مختلفی دارد؛ اما پایه‌ترین نوع آن که بسیار هم ضروری است، اخذ بیمه برای کارکنان و کارمندان شما است.

تشکیل‌دهی تیم کاری(Team)

اگر قصد دارید تا کسب و کار خود را به تنهایی انجام دهید و مدیریت کنید، این مورد شامل شما نمی‌شود؛ اما در غیر این صورت موظف خواهید بود تا تیم خود را تشکیل دهید و از نیروهای متخصص بخواهید تا برای شکوفا شدن کسب و کارتان، با شما همکاری داشته باشند.

انتخاب همکاران(Vendors)

مدیریت و گردش یک کسب و کار، گاها تبدیل به امری طاقت‌فرسا خواهد شد. بنابراین، نتیجه می‌گیریم که شما و کارمندان‌تان به تنهایی ممکن است از پس برخی مسئولیت‌ها بر نیایید. در چنین شرایطی است که فروشندگان به عنوان یک پایه سوم به کسب و کارتان وارد می‌شوند. همکاری‌های متفاوتی که در کسب و کار شما صورت می‌گیرند از بخش منابع انسانی تا مدیریت امور تلفنی، وجود دارند، تا از طریق همکاری به شما کمک کنند کسب و کارتان را به بهترین نحو رشد دهید.

برندسازی و تبلیغ(Brand & Advertise)

پیش از اینکه فروش یا ارائه خدمات خود را آغاز کنید، بهتر است کسب و کار یا استارت‌آپتان را به یک برند واقعی با شخصیتی تعیین شده تبدیل کنید تا زمانی که استارت کار را زدید، مشتریان بالقوه‌ای از قبل داشته باشید که آماده خرید از شما باشند. برخی از راه‌هایی که می‌توانید از طریق آن‌ها، به یک برند قوی تبدیل شوید، شامل موارد زیر هستند:

  • وبسایت اختصاصی شرکت
  • شبکه‌های اجتماعی
  • لوگو و هویت بصری
  • CRM

کسب و کار خود را توسعه دهید(Growing Business)

کلید خوردن کار شما و فروش‌های اولیه‌تان، تنها شروع و قدم‌های اول کسب و کار شما به عنوان یک استارت‌آپ خواهند بود. برای اینکه سوددهی از کسب و کارتان را افزایش دهید و در جریان مثبتی از پیشرفت قرار بگیرید، موظف هستید تا به صورت مداوم برای کسب و کارتان تلاش کنید و آن را توسعه دهید. درست است که کمی زمان و زحمت احتیاج دارد؛ اما شما در نهایت هر آنچه بکارید را از کسب و کار خود، برداشت خواهید کرد.

خلاصه راه اندازی کسب و کار

ایجاد یک استارت‌آپ، کارآفرینی و به صورت کلی، راه اندازی کسب و کار همیشه ایده‌ای جوابگو برای افزایش درآمد بوده است. ممکن است شما تا به حال هیچگونه تجربه‌ای در زمینه بازار کار نداشته باشید یا بخواهید از شغل فعلی خود بیرون بیایید تا یک کسب و کار پر سود را راه اندازی کنید. توصیه ما به شما این است که تمامی مراحل ذکر شده در بالا را رعایت نمائید و سعی کنید تا حد ممکن، ریسک را در کار خود وارد نکنید. البته، در مواردی که موجب پیشرفت شما شود می‌توانید ریسک کارتان را بپذیرید؛ اما اگر این مسئله موجب اتمام بودجه و منابع شما شد، امکان دارد کسب و کارتان آینده خوبی را نداشته باشد.

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

تمام اطلاعات و منابع مهم گنج یابی و دفینه یابی به زبان فارسی در این مجموعه موجود است. دانلود بزرگترین مجموعه آموزش کامل گنج یابی و نشانه های دفینه (پکیج دفینه و زیرخاکی مشک آبادی) مجموعه بزرگ و کم نظیر آموزش کامل گنج یابی در ایران، اولین کامل ترین پکیچ گنج یابی و نشانه های ...

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها(شناخت گنج یابی)

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری کاسه ها و جوغن ها شناخت جوغن ها در گنج یابی بسیار مهم است چون: يکي از بيشترين علايمي که در ايران عزيز وجود داره سنگ کاسه و جوغنها هستند کاسه ها به طور معمول نشانه قبر هستند اما بعضي مواقع تفسير ديگري نيز ...

دانلود کتاب گنج باستان (آموزش دفینه یابی)

دانلود کتاب گنج باستان ، شناخت شیوه های گنج یابی و دفینه با تصاویر کتاب گنج باستان مطلب و تصاویر مستدل و جمع آوری شده در مورد دفینه و اماکن باستانی و شیوه های شناخت گنج و دفینه یابی می باشد. این اطلاعات با ارزش و کمیاب، مجموعه مطالعات تجربی و نیز استخراج از کتابهای نایاب و ...

دانلود کتاب دویست نشانه دفینه و گنج

کتاب 200 نشانه دفینه ،منبعی ارزشمند برای شناسایی و آگاهی از دویست علامت، سمبل و نشانه در گنج یابی و بهترین راهنما برای درک مفاهیم گنج نامه ها و نسخه های دفینه می باشد. در کتاب دویست نشانه دفینه و گنج ، علائم و دفینه ها با تصویر واضح طراحی شده و طی جدول بندی منظم و علمی معنای ...



:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 آذر 1402 | نظرات ()